AŞILAMA YARDİM

Kızlar dün aşılama oldum iki gündür dinlenmeye çalışıyorum az iş yapıyorum bu ay aşılama olan var mı nasıl gecti birlikte bekleyelim
Kızlar dün aşılama oldum iki gündür dinlenmeye çalışıyorum az iş yapıyorum bu ay aşılama olan var mı nasıl gecti birlikte bekleyelim
Bende yarın olacağım çatlatma iğnesini vuruldum

Evlilik cüzdanı fotokopisi ne için isteniyor rapor neden cikariliyor bilgi alabilirmiyim bizde pazartesi günü doktora gittik femera verdi 5 gün kulan pazartesi tekrar kontrole gel dedi rapordan felan hiç bahsetmedi

Evlilik cüzdanı fotokopisi ne için isteniyor rapor neden cikariliyor bilgi alabilirmiyim bizde pazartesi günü doktora gittik femera verdi 5 gün kulan pazartesi tekrar kontrole gel dedi rapordan felan hiç bahsetmedi
Siz özele mi gittiniz ?

Şöyle ben süreci kısaca maddeler halinde yazayım belki başkaları da faydalanır.
1- Ben bir araştırma hastanesinin kadın doğum-infertilite tüp bebek bölümüne (ilk başvuru) olarak randevu aldım.
2- Muayene esnasında kaç yıllık evlilik olduğunu ve kaç yıldır korunmasız ilişki olduğunu sordular ( 3,5 yıl evlilik 1 yıl korunmasız ilişki) Sanırım 3 yıl evlilik şartı var ama emin değilim bundan sormak lazım. 1 yılı aşkın süredir gebelik oluşmadıysa eğer sizden bazı testler ve evraklar istiyorlar. Buna göre sizi tüp bebek infertilite kliniğine yönlendiriyorlar. Orada durumunuza göre aşılama veya tüp bebek yapılıyor. Bu testler ve belgeler şöyle, bunlardan bir dosya hazırlamanız isteniyor:
a. Evlilik cüzdanı fotokopisi
b. Çalışıyor iseniz eşiniz ve sizin SGK dökümünüz
c. Nüfus kayıt örnekleriniz
d. Kadına ait 1 adet fotoğraf
e. Eşiniz ve sizin nüfus cüzdanı fotokopileri
f. Rahim filmi (HSG) CD ve raporu (bu benim elimde vardı özelde çektirmiştim. Eğer yoksa sizi ilgili birime yönlendiriyorlar orada çektiriyorsunuz)
g. Eşinizin sperm testi (Bu da bizde vardı özelde yaptırmıştık ama tekrardan kendi birimlerinde yaptırmamızı istediler. Bu sebeple eşim de sonrasında ürolojiden bir randevu aldı ve sperm ve kan tahlili yapıldı. Bunların da raporları dosyaya eklendi)
h. Ben de muayene günü gittiğimde kan tahlili aldılar benden onların da sonuçlarını kendilerinin doldurduğu bir forma yazdılar.

Bu belgelerle birlikte dosyamı ilgili birime teslim ettim. 30-40 gün içinde arayacaklarını söylediler. Beni 3 hafta sonra aradılar. Şu gün gelin diye. Gittim. Doktor muayene etti, adetimin 5. günüydü. Aşılama için uygun olduğumu ve 2 gün sonra aşılama raporu çıkacağını söyledi. Çünkü kuruldan imza alınıyor o sebeple 2 gün sürdü. 2 gün sonra gelmemi istedi ama şehir dışında olacaktım gidemedim. 4 gün sonra gittiğimde adetimin 10. günüydü. Raporumu aldım. Ama aşılama için adetin 3. veya 4. günü ilaçlara başlandığından geç kalmıştım. Rapordaki ilaçları temin etmemi ve bir sonraki adetimin 3. veya 4. günü gelmemi söylediler. Ben de öyle yaptım. Yarın tekrar kontrolüm var yaklaşık 8 gündür gonal f iğne kullanıyorum. Uygun bulunursa önce çatlatma iğnesi sonra da aşılama yapılacak.

Rapor aslında gerekli değil ama bahsettiğim ilaçlar pahalı ilaçlar. 2 kutu gonal f iğne ve 1 adet ovitrelle iğnenin normalde fazla tuttuğunu söyledi eczacı. Ben rapor ile 3 bine aldım.

Süreç genel olarak böyle. Benimki ilaçlı değil iğneli aşılama olucak eğer olursa. Siz aşılama amacıyla mı gittiniz yoksa çatlatma tedavisi mi uygulanacak? Çatlatma için rapor çıkmaz sanırım. Duymadım öyle birşey.

Devlet hastanesine gidiyorum Aşılama için gittim öncesi de iki defa çatlatma iğnesi yaptım (özel hastanede yaptım) olumsuz oldu malesef aynı hastanede öncesinde hsg ve spermiogram testi yapmıştık.
Sadece spermiogram testini tekrar istedi doktor

Anladim, rapor isini sorun bence. Ilaclari raporlu alin. Bos yere para odemeyin.

Bugün benimde reglimin 2. Günü bende bugün girdim Altdan muayene yapıldı kan alındı femara verdi 5 gün kullanım sonra 2 kestı çarşambaya gel dedi aynı zamana denk gelicek aşılamamız

Bugün benimde reglimin 2. Günü bende bugün girdim Altdan muayene yapıldı kan alındı femara verdi 5 gün kullanım sonra 2 kestı çarşambaya gel dedi aynı zamana denk gelicek aşılamamız
Aynen öyle olucak gibi bu süreçte birbirimizle iletişimde olalim birbirimize destek olmuş oluruz

İnşallah güzel sonuç alırsın benim dün oldu aşılamam hiç belirti yok
Kafanı rahat bırak doktor bna stres düşünme yok hayatına don yatma yasak dedı pıhtı atarmış normalıne don emın ol hıc bellı olmaz çoğu zman gebe degılken hamilelik belırtılerını psikolojik yaşadık o yüzden hoc belırtıyle kafanı yorma

Merhabalar bende bu ay aşılama yaptım ayın 15 inde yaptım cuma günü test günüm dualarınıza talibim inşallah tutar.

Merhabalar bende bu ay aşılama yaptım ayın 15 inde yaptım cuma günü test günüm dualarınıza talibim inşallah tutar.
Rabbim en güzelini nasip etsin sana az kaldı cumaya biz daha yeniyiz aşılamamın 2 günü :) size ek bir ilaç verdimi Şuan kullandığınız ilaç varmı

Stres yapmayalım hıc stres yapınca sonucu etkılıyor hıc kafada büyütmeden ınsallah güzel sonuç alcaz
Çok haklısın çok takılmak istemiyorum zaten 6 ay öne tüp bebebek transferim kimyasal oldu başka doktor bunay aşılamaya daha uygun görür değerlerimi inşallah bunda mutlu haberi alırım sende alırsın inşaşşah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…