Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bilmiyorum ki canim bakalım adet olcam mi bu şekilde düşük olup hamile kalan yok galiba çok düşük ama 5ten fazla anlamadım canim
Canım geç döllenme ihtimali yok zaten zamanı belli. Öyle bişey olsa geç döllenme diyicem. Ama gebelik olmasa 5 üstüne çıkmaz değer. Büyük ihtimalle kimyasal olmuş

Canım geç döllenme ihtimali yok zaten zamanı belli. Öyle bişey olsa geç döllenme diyicem. Ama gebelik olmasa 5 üstüne çıkmaz değer. Büyük ihtimalle kimyasal olmuş
Bilmiyorum ki canim doktor 1haft içinde adet olman lazım dedi olmazsan ara bizi dedi bakalım bekliyorum

Canim tekrar yaptirmicam aşılama bir kerelik denedim o da olmadı akışına birakcam şükür bir tane çocuğum var olmazsa da rabbimden herseyin hayırlısı ya yumurta rezervi var bende onunda tedavisi yok ondan olmuyor benin tüp bebek diyorlar bende istemiyorum

Aynen öyle canım nasip seninde hayırlısı olsun inşallah canım

Yumurta rezervin az yani anladım canım da takviyelerle olan yumurta da kalitesi artıyor aslında
Siz bilirsiniz ben bişey diyemem tabi sadece yardımcı olmak istedim

Yumurta rezervin az yani anladım canım da takviyelerle olan yumurta da kalitesi artıyor aslında
Siz bilirsiniz ben bişey diyemem tabi sadece yardımcı olmak istedim
3 ay kullandım canim prowomen vitamin yeni bitti bakalım 3 aydan sonra etki ediyormuş öyle duymustum

Seninde mi düşük canim rezervin kaç
Hiç ölçülmedi benim ama 3 cm çikolata kistim var o da yumurtaların kalitesini düşürüyor baskı uyguluyor sanırım. Sana da YouTubedan bak dediğim doktorun önerileri bu kullandıklarım. Araştırdım başka doktorlarda çok öneriyor bunları gebe kalabilmek için. Hatta arı sütünü bazı tüp bebek doktorları önceden kullanmalarını istiyormuş hastaların 2 3 ay kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…