Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım hayırlı olsun bebeklerin. Aşılama dan sonra ağrın sizin oldu mu belirtin var mıydı

11 12 ve 13. Gün yerleşme kanaması yaşadım canım regl oldum sandım adet sancısı falan oldu ama kahverengi leke şeklinde oldu onun dışında belirtim olmadı
Merhaba canım kan testini ne zaman yaptırdın acaba?
Benim 12. Gün beta hcg 1.20 çıktı fakat henüz adet olmadım khverengi leke şeklinde geliyor 2 gündür o yüzden sordum.

Oluyor tabii canım benim 2 yumurtam oluşmuştu ikisi de tuttu zaten ilaçlarla birden fazla yumurta oluşuyor ve ikiz gebelik ihtimali artıyor.. bi sorun var mı peki sen de canım neden aşılama yaptıracaksın
Canim hiç sorun yok eşimde benim sadece amh degerim biraz düşük normal yolla bile kalırsın dedi doktor ama bir kere deneyelim dedi asilamayi hiç umudum yok ama pazartesi gitcem başlıyor bu ay bakalım ne dicek

Oluyor tabii canım benim 2 yumurtam oluşmuştu ikisi de tuttu zaten ilaçlarla birden fazla yumurta oluşuyor ve ikiz gebelik ihtimali artıyor.. bi sorun var mı peki sen de canım neden aşılama yaptıracaksın
Sende ne gibi sorun vardı canım bide nasıl ilerliyor aşılama anlatır mısın

Ay ne güzel maşallah Bende de iki gelişen yumurta var, çoğul gebelik riski var diye kağıt imzalattılar. Dün yapıldı aşılamam, bizim gibi bekleyişte olanlara hamiş duanı esirgeme lütfen
Canim sen mi istedin çoğul gebelik öyle şansımız var mı bende aşılamaya başlıyorum ikiz olsun istiyorum öyle şansımız ihtimali var mı acaba

Canim hiç sorun yok eşimde benim sadece amh degerim biraz düşük normal yolla bile kalırsın dedi doktor ama bir kere deneyelim dedi asilamayi hiç umudum yok ama pazartesi gitcem başlıyor bu ay bakalım ne dicek
Ben de umutsuzdum senin gibi canım yüzde 20 şans falan diyorlardı aşılama ama benim normal yoldan 2 yıla yakın olmadı aşılamada tuttu insan bilemiyor ki rabbim nasip eder inşallah olur senin de

Ben de umutsuzdum senin gibi canım yüzde 20 şans falan diyorlardı aşılama ama benim normal yoldan 2 yıla yakın olmadı aşılamada tuttu insan bilemiyor ki rabbim nasip eder inşallah olur senin de
Seninle aynıyız canim benimde doğal yolla 2sene olmadı yarın bi muayeneye gitcem adetin 4.gunu bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…