Bende önünüzdeki ay baslicam aşılama sürecine bakıyorum ama detaylı bilgi veren yok gibiSelam kızlar. Önümüzdeki ay Allah kısmet ederse aşılama sürecine gireceğim. Eşimde morfoloji düşük 0. Bende bildiğim kadarıyla herhangi bir problem yok. Doktor tüp bebekten önce aşılamanında yapılabileceğini söyledi. Ve biz de aşılama ile başlamayı düşünüyoruz. Bu süreçten geçenler bana biraz moral olabilir mi çünkü biliyorum ihtimal çok düşük... Sizde ya da eşinizde ne gibi problem vardı ve aşılama yaptırdınız?
Evet ben de o yüzden bu konuyu açtım. Sizin ne gibi probleminiz var acabaBende önünüzdeki ay baslicam aşılama sürecine bakıyorum ama detaylı bilgi veren yok gibi
Amh düşüklüğü varEvet ben de o yüzden bu konuyu açtım. Sizin ne gibi probleminiz var acaba
İnşallah ikimizde hayırlı güzel sonuçlar alırızAmh düşüklüğü var
Amin canım inşallah, gerçekten artık biseyler olsun istiyorumİnşallah ikimizde hayırlı güzel sonuçlar alırız
Çok iyi anlıyorum canım seni. Sen gerekli testleri yaptın mı canımAmin canım inşallah, gerçekten artık biseyler olsun istiyorum
Çok iyi anlıyorum canım seni. Sen gerekli testleri yaptın mı canıh
Ne güzel valla eşimin morfoloji 2 bizi direk tüp bebeğe gönderdi şuan 3 aylık bı ilaç icicek eşim sonucuna göre ne olursa olsun ilk aşılama yaptırmayı düşünüyorum ağustosa kadar beklicem çoğu kişi sonuç almış ilaç sonrası olmazsa Ağustos da aşılamaya gidicemSelam kızlar. Önümüzdeki ay Allah kısmet ederse aşılama sürecine gireceğim. Eşimde morfoloji düşük 0. Bende bildiğim kadarıyla herhangi bir problem yok. Doktor tüp bebekten önce aşılamanında yapılabileceğini söyledi. Ve biz de aşılama ile başlamayı düşünüyoruz. Bu süreçten geçenler bana biraz moral olabilir mi çünkü biliyorum ihtimal çok düşük... Sizde ya da eşinizde ne gibi problem vardı ve aşılama yaptırdınız?
Canım selam aşılama sürecini deneyebilirsiniz benim de eşimde hareket sorunu var aşılama için tedaviye başladık bakalım Allah herkesin gönlüne göre versinSelam kızlar. Önümüzdeki ay Allah kısmet ederse aşılama sürecine gireceğim. Eşimde morfoloji düşük 0. Bende bildiğim kadarıyla herhangi bir problem yok. Doktor tüp bebekten önce aşılamanında yapılabileceğini söyledi. Ve biz de aşılama ile başlamayı düşünüyoruz. Bu süreçten geçenler bana biraz moral olabilir mi çünkü biliyorum ihtimal çok düşük... Sizde ya da eşinizde ne gibi problem vardı ve aşılama yaptırdınız?
Canım bizede çok olumlu konuşmadılar isterseniz direkt tüp bebek hakkınız var dediler bana kalsa aşılama ile başlamazdım ama çünkü bizim durumumuzda olan çoğu kişi olumsuz şeyler yazmış ancak eşim direkt tüp bebek istemedi şuan evrakları tamamlamaya çalışıyoruz bakalım rabbim isteyen hak eden herkese nasip etsinNe güzel valla eşimin morfoloji 2 bizi direk tüp bebeğe gönderdi şuan 3 aylık bı ilaç icicek eşim sonucuna göre ne olursa olsun ilk aşılama yaptırmayı düşünüyorum ağustosa kadar beklicem çoğu kişi sonuç almış ilaç sonrası olmazsa Ağustos da aşılamaya gidicem
Canım evraklarımızı hazırlıyoruz haziran gibi olacak çok dua edelim birbirimizeCanım selam aşılama sürecini deneyebilirsiniz benim de eşimde hareket sorunu var aşılama için tedaviye başladık bakalım Allah herkesin gönlüne göre versin
Hadi bakalım ben önümüzdeki hafta olucam inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallaaahCanım evraklarımızı hazırlıyoruz haziran gibi olacak çok dua edelim birbirimize
Amin canım inşallah güzel haberlerini alırız inşallah burada devam edelim bilgi vermeye bende sürece başlayınca detaylı paylaşım yapacağım inşallahHadi bakalım ben önümüzdeki hafta olucam inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallaaah
Valla bilemiyorum ki aşılama tutma şansı yüksek mi ilk denemede tutma olsalisi yüksek mi yoksa direk tüp Bebek mi bilemiyorumCanım bizede çok olumlu konuşmadılar isterseniz direkt tüp bebek hakkınız var dediler bana kalsa aşılama ile başlamazdım ama çünkü bizim durumumuzda olan çoğu kişi olumsuz şeyler yazmış ancak eşim direkt tüp bebek istemedi şuan evrakları tamamlamaya çalışıyoruz bakalım rabbim isteyen hak eden herkese nasip etsin
Canım sizin morfoloji 2 bizde 0 yani bence aşılama bi deneyin çok düşük ihtimal %10 %15 gibi sperm sayısı nasıl pekiValla bilemiyorum ki aşılama tutma şansı yüksek mi ilk denemede tutma olsalisi yüksek mi yoksa direk tüp Bebek mi bilemiyorum
Sperm sayımızda bir sorun yokCanım sizin morfoloji 2 bizde 0 yani bence aşılama bi deneyin çok düşük ihtimal %10 %15 gibi sperm sayısı nasıl peki
Aşılama deneyin derim canım bizden daha yüksek şansınız zaten çok düşük bir ihtimal ama en azından denedik dersinizSperm sayımızda bir sorun yok
Aslında bende aşılama istiyorum ben aşılamada kullanılan ilaçlar daha hafif bana bir kere klomen verdiler bir tek o diye biliyordum hem maddi hem manevi olaraj dusundum geçen bir bayanla konuştum tüp bebek ilaclarin aynısı sadece dozajlari düşük fiyat olarak da 45 felan buluyor demişti galiba fiyatı tam hatırlamıyorum ondan kararsız kaldım inan bendeAşılama deneyin derim canım bizden daha yüksek şansınız zaten çok düşük bir ihtimal ama en azından denedik dersiniz