- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 28
- 35
- Konu Sahibi Kimyagerhanim1818
-
Hep 9 gün falan diyorlardı ya sırf meraktan cumadan beri test yaptım bugün negatifi gördüm çok sıvı tuketiyorum ondan mi acabaBu kadar çabuk mu negatife dönüyormuş ben de siZden 1 gün önce oldum
Hiçbir bilgim yok maalesef sonucu öğrenmek için teste devam edecek misinizHep 9 gün falan diyorlardı ya sırf meraktan cumadan beri test yaptım bugün negatifi gördüm çok sıvı tuketiyorum ondan mi acaba
Artık 9.günden sonra yapacağım bakalım inş olumlu çıkarHiçbir bilgim yok maalesef sonucu öğrenmek için teste devam edecek misiniz
Merhaba test yaptınız mı hamile misiniz?Artık 9.günden sonra yapacağım bakalım inş olumlu çıkar
Merhaba bugun kaçıncı gününüz ne zaman test yapacaksınız? Belirtileriniz hala devam ediyor mu?Bende carsamba yaptirdim . Ne ignesi vuruluyorsunuz ? Benimde kasiklarim da agrim var ara da belim de agriyor bir de akintim artti
Hayırlı olsun hamileliğin. Bende aşılama yolu ile hamile kaldım şu anda 10 haftalık tek bebeğe hamileyim. Aşılamanın 14.gününde 250 çıkmıştı benim ve üçüz gebelikle başlamıştım malesef boş gebelik oldu ikisi. Bence senin de çoğul olabilir.Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız. Bende aşılama yaptırdım. Sürekli gebelik testi yaptım nerdeyse sabırsızlıktan sürekli kasıklarımı hissettim ve yüzüstü yatamadım gögüs ağrısından 14.gün silik çift çizgi gördüm 15.günde kan testinde 299 çıktı şimdide acaba boş gebelik mi dış gebelik mi yoksa düşermi diye kafayı yicem Allah sonumuzu hayır etsin
9.gunum karnimda ve kasik, bel cevremde agrilar var ama adet sancisi mi baska birsey mi bilemiyorum. Haftaya carsamba test yapacagim eger hastalanmazsam tabi ki.Merhaba bugun kaçıncı gününüz ne zaman test yapacaksınız? Belirtileriniz hala devam ediyor mu?
Sizin belirtileriniz nelerdi acaba ?Hayırlı olsun hamileliğin. Bende aşılama yolu ile hamile kaldım şu anda 10 haftalık tek bebeğe hamileyim. Aşılamanın 14.gününde 250 çıkmıştı benim ve üçüz gebelikle başlamıştım malesef boş gebelik oldu ikisi. Bence senin de çoğul olabilir.
Benim doktorumda aşılmadan sonra ilaç vermedi. Geçmiş öyküye bakarak hareket ediyor. Daha önce geçirmiş olduğun Bir düşük, pıhtılaşma, hormonda sıkıntı gibi bir durum yoksa progeston hapı, fitili yada iğnesi vermiyor.Bana hicbir ilac vermedi doktor acaba asilamadannsonra ilac verlmeyen var mi baska yoksa benim.doktor mu sıkıntılı
Amin yaa Allah isteyen kimsenin kucagini bis birakmasin kimseyi evlat hasretiyle sinamasin insallahİyi akşamlar kızlar, bende pazartesi aşılama yaptırdım. Bi umutla bekliyorum bakalım
Allahım bizlere evlat nasip ederek hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Yaaa icimi rahatlattin vallahi bende niye vermedi diye icimi kemiriyorum hep. Herkes kullaniyor benim doktor niye soylemedi die :)Benim doktorumda aşılmadan sonra ilaç vermedi. Geçmiş öyküye bakarak hareket ediyor. Daha önce geçirmiş olduğun Bir düşük, pıhtılaşma, hormonda sıkıntı gibi bir durum yoksa progeston hapı, fitili yada iğnesi vermiyor.
Böyle olduğunu düşünmüyorum benim de ilk aşılamam daha öncesinde hiç gebe kalmadım ama doktorum iğne verdi verilen ilaçlar da gebeliği desteklemesi içinBenim doktorumda aşılmadan sonra ilaç vermedi. Geçmiş öyküye bakarak hareket ediyor. Daha önce geçirmiş olduğun Bir düşük, pıhtılaşma, hormonda sıkıntı gibi bir durum yoksa progeston hapı, fitili yada iğnesi vermiyor.
Valla doktorlar neyi neye bakarak yapiyor akkim.almiyor .Böyle olduğunu düşünmüyorum benim de ilk aşılamam daha öncesinde hiç gebe kalmadım ama doktorum iğne verdi verilen ilaçlar da gebeliği desteklemesi için
Benim bugun 6.günüm ilk 3 gün ağrım vardı ama çarşambadan sonra kesildi ağrılar batmalar ancak çok su içiyorum dudaklarım çok kuruyor birde sık tuvalete gidiyorum siz 9.ncü güne gelmişsiniz ne güzel benim zaman geçmiyor sankiSizin belirtileriniz nelerdi acaba ?
Bnm icinde gecmiyor zaman vallahi . 14 gun olur mu dio insan :) ve hastanmaktan da jorkuyorum acikcasi agriksr da korkutuyor bu yuzden ya adet sancisiysa diyeBenim bugun 6.günüm ilk 3 gün ağrım vardı ama çarşambadan sonra kesildi ağrılar batmalar ancak çok su içiyorum dudaklarım çok kuruyor birde sık tuvalete gidiyorum siz 9.ncü güne gelmişsiniz ne güzel benim zaman geçmiyor sanki
Bende ağrım sızım yok diye üzülüyorum hamile olup adetin geçince test yapıp öğrenmek ne kadar kolaymış yaBnm icinde gecmiyor zaman vallahi . 14 gun olur mu dio insan :) ve hastanmaktan da jorkuyorum acikcasi agriksr da korkutuyor bu yuzden ya adet sancisiysa diye
Hiç test yaptınız mı öyle iğne etkisi var mı diye denediniz mi hiöBnm icinde gecmiyor zaman vallahi . 14 gun olur mu dio insan :) ve hastanmaktan da jorkuyorum acikcasi agriksr da korkutuyor bu yuzden ya adet sancisiysa diye
Tabiki bütün ilaçlar gebeliği desteklemesi için kullanılıyor ama herkesin tedavisi aynı olmaz, progesteron hormonuda tabiiki gebeliği desteklemesi için; ama gerek duyulan kişilere verilir.Böyle olduğunu düşünmüyorum benim de ilk aşılamam daha öncesinde hiç gebe kalmadım ama doktorum iğne verdi verilen ilaçlar da gebeliği desteklemesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?