- 27 Ocak 2020
- 251
- 62
- 18
- Konu Sahibi Kimyagerhanim1818
Yok caim hic denemedim aklimdan gecti de kafami bulandirmak istemedim acikcasi . Sen denedin mi peki ?Hiç test yaptınız mı öyle iğne etkisi var mı diye denediniz mi hiö
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok caim hic denemedim aklimdan gecti de kafami bulandirmak istemedim acikcasi . Sen denedin mi peki ?Hiç test yaptınız mı öyle iğne etkisi var mı diye denediniz mi hiö
Bana da rahmin cok saglikli gorunuyor demisti kontrolde belki o yuzden gerek gormemistir .Tabiki bütün ilaçlar gebeliği desteklemesi için kullanılıyor ama herkesin tedavisi aynı olmaz, progesteron hormonuda tabiiki gebeliği desteklemesi için; ama gerek duyulan kişilere verilir.
Belki gonalf kullananlara mecbur progeston veriliyordur bilmiyorum ama ben femara kullandım hatta 3 günlük femara kullandım toplam 6 hap.
Benim son geçmiş 2 aylık progesteron değeri ölçümlerime baktı, önceki ayda hiç bir ilaç tedavi görmeden 21. günü değerim 19 çıkmıştı, doktor bunu çok iyi buldu.artı çatlama iğnesi yapmadan 1 gün önce e2 ve progesteron kan testi yaptılar, tabii bunun yanında rahim kalınlığınada bakıldı, eğer bir sperm ve yumurta birleşebilirse yerleşmesi tutunması çok rahat olacaktır ve vücudunuza daha fazla progestan almanızı istemeyiz, nasıl herşeyin fazlası zarar bununda fazlası zarar dedi ve progesteron yazmadı.
Eğer 14 gün sonra kan testiniz pozitif olursa 4. Hafta progesteron testinize yine bakarız, değerlere göre yolumuzu izleriz dedi.
Kesinlikle değerlerine bakıp, rahmine bakıp bu kararı vermiştir, için rahat olsun doktorun Gerek görmediyse sakın gidip kafana göre kullanma inşallah sağlıcakla hamile kalırsınBana da rahmin cok saglikli gorunuyor demisti kontrolde belki o yuzden gerek gormemistir .
Hayırlı uğurlu olsun kuzum aşılaman. Dikkat et kendine çok ağır falan kaldırma.İyi akşamlar kızlar, bende pazartesi aşılama yaptırdım. Bi umutla bekliyorum bakalım
Allahım bizlere evlat nasip ederek hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
İnsallah insalalh Allah isteyen herkese nasip etsin insallahKesinlikle değerlerine bakıp, rahmine bakıp bu kararı vermiştir, için rahat olsun doktorun Gerek görmediyse sakın gidip kafana göre kullanma inşallah sağlıcakla hamile kalırsın
Ben denedim canım dün silik çizgi çıkmıştı İğnenin etkisi daha geçmemişYok caim hic denemedim aklimdan gecti de kafami bulandirmak istemedim acikcasi . Sen denedin mi peki ?
Sağol filizim dikkat ediyorum bakalım kısmetHayırlı uğurlu olsun kuzum aşılaman. Dikkat et kendine çok ağır falan kaldırma.
Merhaba canım günlük takiplerimde testler negatif e dondu bu akşam gidip kan vereceğim daha erken ama ne cikacak çok istiyorum ama umarım hayırlı haberleri yazarım buradan belirti var gibi ama vücudumuzu çok dinliyoruz ister istemezMerhaba test yaptınız mı hamile misiniz?
Vallahi silik çizgi bile mutluluk veriyormuş meğersem sabah hiç çıkmayınca üzüldümMerhaba canım günlük takiplerimde testler negatif e dondu bu akşam gidip kan vereceğim daha erken ama ne cikacak çok istiyorum ama umarım hayırlı haberleri yazarım buradan belirti var gibi ama vücudumuzu çok dinliyoruz ister istemez
12.gun geciyor sanirim en erkenBen denedim canım dün silik çizgi çıkmıştı İğnenin etkisi daha geçmemiş
Senin kaçıncı günündü bugun canım sonucunu bizimle de paylaşır mısın? Hiç mi yok silik çizgi artıkVallahi silik çizgi bile mutluluk veriyormuş meğersem sabah hiç çıkmayınca üzüldüm
13 nde mi aşılamanızı oldunuz ben de 12 de bugüne kadar hep pozitif miydi testler kan sonucunuz mutlaka yazar mısınız ilk aşılama mıydıMerhaba canım günlük takiplerimde testler negatif e dondu bu akşam gidip kan vereceğim daha erken ama ne cikacak çok istiyorum ama umarım hayırlı haberleri yazarım buradan belirti var gibi ama vücudumuzu çok dinliyoruz ister istemez
Takipteyim seni. Hamile kalmak gerçekten çok zormuş .Sağol filizim dikkat ediyorum bakalım kısmet
Burdan okuduğum kadarıyla zaten yumurtanın döllenip rahme yerleşmesi 5-6 günü alıyormuş ben de çok meraklıyım ama en azından evde test yapmak İçin Pazartesi bekleyeceğim bence artış olabilir yine gün gün takip edecek misinizBenim 7.gunum asilamayla 8 2.75 cıktı değer kızlar
Vallahi yikildim daha 7. Gun ama artık kırmızıları bekleyeceğim olunca veya olmayınca hastaneye gidecegimBurdan okuduğum kadarıyla zaten yumurtanın döllenip rahme yerleşmesi 5-6 günü alıyormuş ben de çok meraklıyım ama en azından evde test yapmak İçin Pazartesi bekleyeceğim bence artış olabilir yine gün gün takip edecek misiniz
Ama sayfada bazı topikleri okudum 6. Gun 1.67 olup artanlar olmuş yine de umut yitrmek yok ama artık 27 kasımı bekleyeceğim adet olmazsam dr a gideceğim arkadaşlar bekleyin çok büyük umut kırıklığı o dosyayı eline alıp çıkan rakamları gormekBurdan okuduğum kadarıyla zaten yumurtanın döllenip rahme yerleşmesi 5-6 günü alıyormuş ben de çok meraklıyım ama en azından evde test yapmak İçin Pazartesi bekleyeceğim bence artış olabilir yine gün gün takip edecek misiniz
Elbette ben de onu söylüyorum varsa bile daha yeni yerleşiyordur benim de 8 gün oldu beklemedeyim inşaallah güzel sonuçlar alırızAma
Ama sayfada bazı topikleri okudum 6. Gun 1.67 olup artanlar olmuş yine de umut yitrmek yok ama artık 27 kasımı bekleyeceğim adet olmazsam dr a gideceğim arkadaşlar bekleyin çok büyük umut kırıklığı o dosyayı eline alıp çıkan rakamları gormek
Inş kan testi için gününü bekleyin kızlar inşan mahvoluyor inan kafadaki sorular birden başka sorulara bırakıyor yeriniElbette ben de onu söylüyorum varsa bile daha yeni yerleşiyordur benim de 8 gün oldu beklemedeyim inşaallah güzel sonuçlar alırız