• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım Karıştı

Bence bir adım gelene kadar sorun etmeyin şu an. Olmadı ilişkiniz olduğunu söyleyin. O şekilde konuşun. Şüpheniz varsa ve ümit vermek istemiyorsanız. Siz de hoşlanıyorsanız 1 yaş sorun değil.. buna takılmayın.
Arkadasimla konuşuncaya kadar suphem yoktu oncesinden bi iki seyde acaba diye dusunmustum ama sonradan yok oyle degildir diye karar kilmistim ama arkadasimla konustuktan sonra ozelliklede burda konu actiktan sonra aklimda dahada karisti

Hatta nedense onun icin uzuldum

Arkadasimla konuşuncaya kadar suphem yoktu oncesinden bi iki seyde acaba diye dusunmustum ama sonradan yok oyle degildir diye karar kilmistim ama arkadasimla konustuktan sonra ozelliklede burda konu actiktan sonra aklimda dahada karisti

Hatta nedense onun icin uzuldum
Siz hoşlanmıyorsunuz ama bu kişiden. Kafanız karışıp acıma ile sevmeye başlamayın. Psikolojik olarak sizi çekebilir. Kendi iyiliğiniz için de uzak durmanız iyi olacak gibi..

Plani ben onunla yapmadim zaten benim gitme planim vardi o ogrenince beraber gidelim dedi
Inanin ben boyle kucuk seylere buyuk anlamlar yuklemiyorum misal benim suanda calistigim yerdeki arkadaslardan biride teklif etse kabul ederim yalniz gidecegime bi tanidigimla gidip daha zevk alarak geciririm yani benimle gelmek istemesine benden hoslandigi manasi yuklemem

Sadece sonradan bazi parcalari dusununce aklimdan acaba arkadasim hakli mi diye gecti

hayır anlamıyorsunuz. sizin düşünce tarzınızda sorun yok zaten. ama çocuk sizden hoşlanıyor sizin planınıza atlayıp dahil olma sebebi bu.

Back