• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Asilama yaptırıp hamile.kalan arkadaşlar bizimle belirtilerinizi paylasmak ister misiiniz? ☺️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar, 5 aşılama yaptırmış biri olarak konu başlığını görünce yazmak istedim.Aşılama süreclerimde aylarca buralardaydım ve hâlâ ara ara buraları okurum.
Benim 5. Aşılamam tuttu.Her bir aşılamada belirti aradım ay göğüsüm şişti hamile miyim acaba ay kasığım ağrıyor hamile miyim acaba ay akıntım var hamile miyim acaba?? Aa midem mi bulanıyor ki vs. Bunların hepsini yaşadım.Bu kullandığımız hormon ilaçları ve psikolojiden kaynaklı oluyor maalesef.Ben de hep belirti aradım.Forumda yazılanları okudum filan yok yani bariz belirti tek belirti adet gecikmesi.Adet gecikince basliyor belirtiler.

Ben 5. Aşılamada ümidi kesmiştim artık amaaaannn bu da tutmaz deyip tüp bebek araştırmalarına başlamıştım bile ve süpriz oldu en ümitsiz olduğum an.Digerlerinden farklı olarak aşılamanın 4. 5. 6. Günüydü sanırım sabahları çok erken saatlerde kasıklarımda agrı ile uyandım ama saniyelikti bu kadar bu belirti mi sanmam.

Benim size tavsiyem kendinizi dinlemeyin , belirti aramayın.Kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın stres gerginlik en kötüsü çünkü.Bir de protein ağırlıklı beslenmeye çalışın bu süreçte.

Rabbim isteyen herkese versin , tez zamanda güzel haberler alırsınız inşallah.

Merhabalar, 5 aşılama yaptırmış biri olarak konu başlığını görünce yazmak istedim.Aşılama süreclerimde aylarca buralardaydım ve hâlâ ara ara buraları okurum.
Benim 5. Aşılamam tuttu.Her bir aşılamada belirti aradım ay göğüsüm şişti hamile miyim acaba ay kasığım ağrıyor hamile miyim acaba ay akıntım var hamile miyim acaba?? Aa midem mi bulanıyor ki vs. Bunların hepsini yaşadım.Bu kullandığımız hormon ilaçları ve psikolojiden kaynaklı oluyor maalesef.Ben de hep belirti aradım.Forumda yazılanları okudum filan yok yani bariz belirti tek belirti adet gecikmesi.Adet gecikince basliyor belirtiler.

Ben 5. Aşılamada ümidi kesmiştim artık amaaaannn bu da tutmaz deyip tüp bebek araştırmalarına başlamıştım bile ve süpriz oldu en ümitsiz olduğum an.Digerlerinden farklı olarak aşılamanın 4. 5. 6. Günüydü sanırım sabahları çok erken saatlerde kasıklarımda agrı ile uyandım ama saniyelikti bu kadar bu belirti mi sanmam.

Benim size tavsiyem kendinizi dinlemeyin , belirti aramayın.Kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın stres gerginlik en kötüsü çünkü.Bir de protein ağırlıklı beslenmeye çalışın bu süreçte.

Rabbim isteyen herkese versin , tez zamanda güzel haberler alırsınız inşallah.
Merhabalar ben de size katılıyorum evet bi belirti aramamamız gerekiyor çünkü ilaçlardan belli ama spontane bi gebelik olmadığı İçin de böyle arıyoruz mecbur hepsini devlet hastanesinde mi yaptırdınız

Merhabalar ben de size katılıyorum evet bi belirti aramamamız gerekiyor çünkü ilaçlardan belli ama spontane bi gebelik olmadığı İçin de böyle arıyoruz mecbur hepsini devlet hastanesinde mi yaptırdınız
Evet devlette yaptırdım, kadın hastalıkları ve doğum araştırma hastanesinde. Ben de hep derdim keşke aşılama veya tüp bebek yaptıranların daha erken belirtisi olsa filan diye çünkü o bekleme süreci aylar sürüyor gibiydi.Yıpraticı bir süreç ama sonu güzel merak etmeyin.Bir de şu aşılama sürecinizde aşılama yaptırdiğınızı kimseye söylemeyin etrafın sürekli sorması da ayri bir psikoloji durmadan sorarlar.Ben sadece annem ve kız kardeşime söylemiştim onun dışında kimsenin haberi yoktu en güzeli gerek yok herkesin bilmesine.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende 17.11.20 de aşılama yaptırdım benim 5 tane yumoşlarım oluştu rezervem zaten iyi eşimin sperm analiz sonucu normal çıkmıtı yanlız aşılama sabahı doktorum düşük oldugunu dedi tutma olasılıgı nedir biraz canım sıkkın.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende 17.11.20 de aşılama yaptırdım benim 5 tane yumoşlarım oluştu rezervem zaten iyi eşimin sperm analiz sonucu normal çıkmıtı yanlız aşılama sabahı doktorum düşük oldugunu dedi tutma olasılıgı nedir biraz canım sıkkın.
%15-18 ihtimali var maalesef

Ben aşılama tedavisindeyim yedi tane yumurta var dedi yarın kontrolüm var ve bugünkü ignemi yarım doz vurulmamı istedi yarın muhtemelen çatlatma iğnesi için gün verecek, beni de düşündüren şu yedi yumurtanın hepsinin olgunlaşmasını istemeyiz çoğul gebelik olur dediler , hepsi büyürse işlemi yapmayacak mı yani?? İnşallah hepimizin çabaları pozitif sonuçlanır 🙏🙏
Merhabalar yumurtalık baya iyi gelirmiş yedi tane acaba ne kullandınız bu kadar çok oldu bende ikizim olsun çok istiyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Selam arkadaşlar bende aşılama yaptırmak istiyorum eşimde bende hiç bir sorun yok 8 aydır bebeğimiz olmuyor doktor aşılama yapcaz dedi ve ikiz bebeğim olsun çok istiyorum yumurtalık artması için hangi ilaç kullandınız acaba benim yha tek oluyor yha çift oluyor cevapları kız için çok teşekkür ederim

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız. Bende aşılama yaptırdım. Sürekli gebelik testi yaptım nerdeyse sabırsızlıktan sürekli kasıklarımı hissettim ve yüzüstü yatamadım gögüs ağrısından 14.gün silik çift çizgi gördüm 15.günde kan testinde 299 çıktı şimdide acaba boş gebelik mi dış gebelik mi yoksa düşermi diye kafayı yicem Allah sonumuzu hayır etsin 💕
Öncelikle umarım evladınizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır, aşılamayı nerede yatırmıştınız acaba?

Hayırlı olsun hamileliğin. Bende aşılama yolu ile hamile kaldım şu anda 10 haftalık tek bebeğe hamileyim. Aşılamanın 14.gününde 250 çıkmıştı benim ve üçüz gebelikle başlamıştım malesef boş gebelik oldu ikisi. Bence senin de çoğul olabilir.
Ilk asilamanizda mi hamile kaldınız nerede yaptırdınız acaba?

Muğla' da yaptırdım aşılamamı fakat ilk aşılamam tutmadı kimyasal gebelik oldu negatifti. İkinci aşılamam tuttu çok şükür şimdi 6 aylık hamileyim.
Maaşallah hayirla sağlıkla kucağına alırsın inşallah, ben de şimdi ilk aşılama ilk muayenesindeyim, hepimiz için hayırlısı 🤲💐

Back