- 23 Temmuz 2019
- 176
- 83
- 18
- 29
- Konu Sahibi Baykussever
-
Maalesef eşim işi dolasıyla aşılamadan sonraki gün şehir dışına çıktı o yüzden aşılamadan sonra bir kere olabildiHayırlı olsun. Kendinizi çok yormadan günlük hayatınıza devam edin. Ve aşılamadan sonraki 3 gün önemli. Arkadan gelen mm si düşük olan yumurtalar gelişip kendiliğinden çatlayabilir. O yüzden cinsel ilişki önemli değerlendirin.
Ananas yiyebilirsin ya da suyunu icebilirsin portakal suyu icebilirsin .dikkat etmen gerekiyor agir is yapma . Ayaklarini sicak tutmalisin .dinlen bol bol su icmelisinHanımlar merhaba ☀
Perşembe günü aşılama yapıldı 10 gün sonda kan testi yaptır dedi . Aşılamanın tutması için ekstra neler yapabilirim bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Canım test yaptırdın mi sonucun nedirHanımlar merhaba
Perşembe günü aşılama yapıldı 10 gün sonda kan testi yaptır dedi . Aşılamanın tutması için ekstra neler yapabilirim bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Yaptırdım canım negatif sanırım 2.80 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar kan ver dedi ama içimdeki o ışık söndü sankiCanım test yaptırdın mi sonucun nedir
Maalesef negatifİşallah olumlu sonuçlanır
Benimde bugün hiç ümidim kalmadı test yaptırmadım bugün 8.günüm ama her an hastalanacak gibiyimYaptırdım canım negatif sanırım 2.80 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar kan ver dedi ama içimdeki o ışık söndü sanki
Tam 14.gün yap bakalım bazen yükselebiliyor canım hastalanana kadar umut varYaptırdım canım negatif sanırım 2.80 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar kan ver dedi ama içimdeki o ışık söndü sanki
Benim de bel ve kaşık ağrım çoktu ama doktor normal yerleşmeden dolayı ağrı olabilir dedi inşallah senin tutar da aramızda birinin yüzü GülerBenimde bugün hiç ümidim kalmadı test yaptırmadım bugün 8.günüm ama her an hastalanacak gibiyim
Doktorum iki gün sonra tekrarla dedi zaten ama o kadar yıkıldım ki sokağın ortasında hıçkıra hıçkıra ağladımTam 14.gün yap bakalım bazen yükselebiliyor canım hastalanana kadar umut var
Zannetmiyorum canım adet ağrısı gibi daha çok zaten ümidim yoktu kendimi kandırıyorumBenim de bel ve kaşık ağrım çoktu ama doktor normal yerleşmeden dolayı ağrı olabilir dedi inşallah senin tutar da aramızda birinin yüzü Güler
Off bende ağlamak istiyorumDoktorum iki gün sonra tekrarla dedi zaten ama o kadar yıkıldım ki sokağın ortasında hıçkıra hıçkıra ağladım
Canım intagramda biri yazmıştı 10 . Gün kan tahlilinde 2 cıkmış 4 gün sonra tekrar kan verdiğinde 300 lerde cıkmıştı hayla bir umut var hemen umudunu kaybetme canımYaptırdım canım negatif sanırım 2.80 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar kan ver dedi ama içimdeki o ışık söndü sanki
İnşallah benimde öyle olur ama gerçekten ümidim bitti gitti dün doktor öyle söyleyinceOff bende ağlamak istiyorumkıyamam ya vallahi belki de artacak değerin ümidi kesme yine doktorun tamamen yok dememiş ki yükselebilir hem internetten araştır da bak 10.gün betası çok düşük çıkıp sonradan yükselen binlerce insan var
Rabbimden gelen herşeye razıyız umarım dualarımızı karşılıksız bırakmazCanım intagramda biri yazmıştı 10 . Gün kan tahlilinde 2 cıkmış 4 gün sonra tekrar kan verdiğinde 300 lerde cıkmıştı hayla bir umut var hemen umudunu kaybetme canım
Ümidini kaybetme hala sen test yaptırdığında bana da haber ger merakla bekliyorum dualarım seninleZannetmiyorum canım adet ağrısı gibi daha çok zaten ümidim yoktu kendimi kandırıyorum
İnşallah canım ikimizde tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırızÜmidini kaybetme hala sen test yaptırdığında bana da haber ger merakla bekliyorum dualarım seninle
İnşallahİnşallah canım ikimizde tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?