- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Haklısın valla canım insan duramıyorAsilamanin 9. Gunu ignenin 11. Gunu oluyor etkisi kalmaz heralde dun merakimdan yaptim varla yok arasi bisey
Sabshtan beri kasik agrim var ya usuttum galiba cunku tutmus olsa bile 6 7 gunde anca rahime iniyorHaklısın valla canım insan duramıyor
İnşallah canım tutmuştur kaşık ağrısı bile belirtiSabshtan beri kasik agrim var ya usuttum galiba cunku tutmus olsa bile 6 7 gunde anca rahime iniyor
Ama daha rahime inmemişse belirti verir miİnşallah canım tutmuştur kaşık ağrısı bile belirti
Inallah oyledir canim yaaa hayirlisi artik insallah melegim gelmiştir banaZaten döllendikten sonra rahme inerken ağrı yapar derler ya kuzum
İnşallah canımInallah oyledir canim yaaa hayirlisi artik insallah melegim gelmiştir bana
Surekli degilde ara ara oluyoZaten döllendikten sonra rahme inerken ağrı yapar derler ya kuzum
Kaç gün oldu aşılama yaptıralıSurekli degilde ara ara oluyo
Ignenin 6. Gunu asilamanin 4. GunuKaç gün oldu aşılama yaptıralı
Bekle kuzum 6 gün daha zor ama mecburIgnenin 6. Gunu asilamanin 4. Gunu
Aynen cabim tek tutsunda ben beklerimBekle kuzum 6 gün daha zor ama mecbur
Bunu bilmiyordum ya dolllenince de agri yapiyor mu o zaman ara ara az azZaten döllendikten sonra rahme inerken ağrı yapar derler ya kuzum
Kuzum zaten adet sancısı gibi sancı çekiyor genelde hamile olanlar anlayamıyorlarBunu bilmiyordum ya dolllenince de agri yapiyor mu o zaman ara ara az az
Bugunde var sancim ara ara giriyor da inallah bebistendir bide sey sorcam canim biliyorsan gebelik bekirtisi akinti ne zaman basliyor biliyor musunKuzum zaten adet sancısı gibi sancı çekiyor genelde hamile olanlar anlayamıyorlar
Yerleşmeye başladıkça bazılarında ,bazılarında adet günü bazılarında adet geçtikten sonra o değişiyor kuzumBugunde var sancim ara ara giriyor da inallah bebistendir bide sey sorcam canim biliyorsan gebelik bekirtisi akinti ne zaman basliyor biliyor musun
Catlatma ignesinin etkisi ne zaman geciyor canim bilgin var miYerleşmeye başladıkça bazılarında ,bazılarında adet günü bazılarında adet geçtikten sonra o değişiyor kuzum
10 12 gün diyorlar kuzumCatlatma ignesinin etkisi ne zaman geciyor canim bilgin var mi
Suan 8. Gun silik cikiyor10 12 gün diyorlar kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?