• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama yaptiranlarrrr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlatma ignesinin etkisi ne zaman geciyor canim
ben hiç çubuk test yapmadım yada kan vermedim ama klomenle tedavi gördüğüm bir ayda 9-10. günde 4.75 görmüştüm hatta yükselicek diye bekledim ama etkisi geçmemiş demişti doktor. aşılamada 13. gün kanda 27 cıktı benim

Ben de 5 kasımda aşılama yaptırdım. 5 gün günde 2 tane femara aldım. 9. Günde otrivelle iğne yaptı doktorum. Ertesi günde aşılama oldu. 2 gün sonra da ilişki dedi dün olması gerekiyodu ama olamadı malesef. Bugün ilişki olsa olur mu ki acaba bende buna takildim. Senin için de hayırlısı olsun.
Ilaclarin fiyati nakadardi acaba

ben hiç çubuk test yapmadım yada kan vermedim ama klomenle tedavi gördüğüm bir ayda 9-10. günde 4.75 görmüştüm hatta yükselicek diye bekledim ama etkisi geçmemiş demişti doktor. aşılamada 13. gün kanda 27 cıktı benim
Tamam canim cok sagolasin ignenin 13. Gunu mu asilamanin 13. Gunu mu

Eklentiler

• 20191228_234110.jpg
    20191228_234110.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 43
evet ikinci cizgi var ama aşılamanın kaçıngı günü yaptınız? benim kan sonucum 50lerdeyken bu kadar silik cıkmıstı

Kızlar ben 7 gündür göbekten iğne yaptırıyorum ama yumurta yok büyüme yok doktor diyor ki olmaz diye birşey yok olur diyor ama 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı canım sıkıldı gerildim

Kızlar ben 7 gündür göbekten iğne yaptırıyorum ama yumurta yok büyüme yok doktor diyor ki olmaz diye birşey yok olur diyor ama 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı canım sıkıldı gerildim
Benim ignenin 11. Gunu 17 milimdi yumurtan

Kizlar asilama sonrasi 6. Gunum bugun. Beyaz kremsi akinti ve biraz bulantim war. Bu sabahta ilk defa patates kizartmasina limon sıkip yedim(normalde eksili hic yemezdim) yorgunluk ve ara ara batmalarda var anlamadim.. Boyle seyler yasayip ta asilamasi olumlu sonuclanan varmi ? Ya da daha cokmu erken boyle belirtiler icin ?? Lutfen yardimci olun..🙄

kızlar ben aşılamayla hamileyim sorularınızı alabilirim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)
Reglin ikinci günü günde bir defa olmak üzre iğne vurulmaya başladım. Tahmini olarak her şeyin yolunda gittiğini varsayalım kaçıncı günde aşılama seviyesine gelir yumurtalar bilgim var mı canım? ilk iğneden sonraki sekizinci güne randevum var yalnız ondan sonra daha devam eder iğneler diye düşündüm 🤔

Back