- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Olabilir kuzum hamilelik kendine dikkat et bu süreçteSuan 8. Gun silik cikiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir kuzum hamilelik kendine dikkat et bu süreçteSuan 8. Gun silik cikiyor
Catlatma ignesinin etkisi ne zaman geciyor canimkızlar ben aşılamayla hamileyim sorularınızı alabilirim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)
Ediyom ediyom da inallah dogru yokdayizdirOlabilir kuzum hamilelik kendine dikkat et bu süreçte
ben hiç çubuk test yapmadım yada kan vermedim ama klomenle tedavi gördüğüm bir ayda 9-10. günde 4.75 görmüştüm hatta yükselicek diye bekledim ama etkisi geçmemiş demişti doktor. aşılamada 13. gün kanda 27 cıktı benimCatlatma ignesinin etkisi ne zaman geciyor canim
Ilaclarin fiyati nakadardi acabaBen de 5 kasımda aşılama yaptırdım. 5 gün günde 2 tane femara aldım. 9. Günde otrivelle iğne yaptı doktorum. Ertesi günde aşılama oldu. 2 gün sonra da ilişki dedi dün olması gerekiyodu ama olamadı malesef. Bugün ilişki olsa olur mu ki acaba bende buna takildim. Senin için de hayırlısı olsun.
Tamam canim cok sagolasin ignenin 13. Gunu mu asilamanin 13. Gunu muben hiç çubuk test yapmadım yada kan vermedim ama klomenle tedavi gördüğüm bir ayda 9-10. günde 4.75 görmüştüm hatta yükselicek diye bekledim ama etkisi geçmemiş demişti doktor. aşılamada 13. gün kanda 27 cıktı benim
asılamanın 13. günü :)Tamam canim cok sagolasin ignenin 13. Gunu mu asilamanin 13. Gunu mu
Olabilir kuzum hamilelik kendine dikkat et bu süreçte
Bekle kuzum 6 gün daha zor ama mecbur
Asilamanin 6. Gunu canim ama igne mi bilemedimevet ikinci cizgi var ama aşılamanın kaçıngı günü yaptınız? benim kan sonucum 50lerdeyken bu kadar silik cıkmıstı
11 günden önce imkansız demişti doktorum canım. sonucta döllenmiş olsa bile kana salınması 10 günü buluyoAsilamanin 6. Gunu canim ama igne mi bilemedim
Tamam canim bekleyelim bakalimBencede biraz daha bekle kuzum
Benim ignenin 11. Gunu 17 milimdi yumurtanKızlar ben 7 gündür göbekten iğne yaptırıyorum ama yumurta yok büyüme yok doktor diyor ki olmaz diye birşey yok olur diyor ama 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı canım sıkıldı gerildim
Daha önce böyle birşey olmamıştıBenim ignenin 11. Gunu 17 milimdi yumurtan
Merhaba merak ettim sonuç aldınız mı? Ben de 24 unde asilama oldum belirti vs hissediyormusunuz?Benim ignenin 11. Gunu 17 milimdi yumurtan
Reglin ikinci günü günde bir defa olmak üzre iğne vurulmaya başladım. Tahmini olarak her şeyin yolunda gittiğini varsayalım kaçıncı günde aşılama seviyesine gelir yumurtalar bilgim var mı canım? ilk iğneden sonraki sekizinci güne randevum var yalnız ondan sonra daha devam eder iğneler diye düşündümkızlar ben aşılamayla hamileyim sorularınızı alabilirim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)