R Rufiye Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2018 108 66 18 35 14 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ebemero #121 Manolya27c .!.: Canm herşey içinde 10.000 gider dediler görüştüm ön görüşme ücretsz Genişletmek için tıkla... Devlet hastaneleri aşılamayı ücretsiz yapıyor tüp bebeği ise 800 civarında ücret alıyor Özeller tuttu tutacak derken milyonlar yiyorlar
Manolya27c .!.: Canm herşey içinde 10.000 gider dediler görüştüm ön görüşme ücretsz Genişletmek için tıkla... Devlet hastaneleri aşılamayı ücretsiz yapıyor tüp bebeği ise 800 civarında ücret alıyor Özeller tuttu tutacak derken milyonlar yiyorlar
M myarenb Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ekim 2019 529 568 23 14 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ebemero #122 Rufiye .!.: Peynirimsi geri geldi mi benim ilk 2 aşılama da geldi şimdi gelmiyor Genişletmek için tıkla... evet geldi, sıktıktan sonra fazla uzandıysanız gelmemiş olabilir. çok sıkıntı değil ama gelip gelmemesi
Rufiye .!.: Peynirimsi geri geldi mi benim ilk 2 aşılama da geldi şimdi gelmiyor Genişletmek için tıkla... evet geldi, sıktıktan sonra fazla uzandıysanız gelmemiş olabilir. çok sıkıntı değil ama gelip gelmemesi
M myarenb Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ekim 2019 529 568 23 14 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ebemero #123 Rufiye .!.: Devlet hastaneleri aşılamayı ücretsiz yapıyor tüp bebeği ise 800 civarında ücret alıyor Özeller tuttu tutacak derken milyonlar yiyorlar Genişletmek için tıkla... evet bende devlette yaptırdım aşılamayı
Rufiye .!.: Devlet hastaneleri aşılamayı ücretsiz yapıyor tüp bebeği ise 800 civarında ücret alıyor Özeller tuttu tutacak derken milyonlar yiyorlar Genişletmek için tıkla... evet bende devlette yaptırdım aşılamayı
Manolya27c Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2017 924 818 103 14 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ebemero #124 Rufiye .!.: Devlet hastaneleri aşılamayı ücretsiz yapıyor tüp bebeği ise 800 civarında ücret alıyor Özeller tuttu tutacak derken milyonlar yiyorlar Genişletmek için tıkla... Evet doğru dıosunuz şu an verecek gücüm yok devleti de araştırıom
Rufiye .!.: Devlet hastaneleri aşılamayı ücretsiz yapıyor tüp bebeği ise 800 civarında ücret alıyor Özeller tuttu tutacak derken milyonlar yiyorlar Genişletmek için tıkla... Evet doğru dıosunuz şu an verecek gücüm yok devleti de araştırıom
E ebemero Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2019 502 263 18 30 14 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ebemero #125 Bende igneye basladim tekrar yarin kontrol var 2 ay boyle igneyle denicez asilama yapmicaz olmassa martta tup bebek yapicaz
Bende igneye basladim tekrar yarin kontrol var 2 ay boyle igneyle denicez asilama yapmicaz olmassa martta tup bebek yapicaz
R Rufiye Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2018 108 66 18 35 15 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ebemero #126 hayalleredogru .!.: Kuzum zaten adet sancısı gibi sancı çekiyor genelde hamile olanlar anlayamıyorlar Genişletmek için tıkla... Merhba 8. Gün ama belim kopuyor kasık da ağrı da oluyor
hayalleredogru .!.: Kuzum zaten adet sancısı gibi sancı çekiyor genelde hamile olanlar anlayamıyorlar Genişletmek için tıkla... Merhba 8. Gün ama belim kopuyor kasık da ağrı da oluyor
Sebebim Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Eylül 2018 164 34 98 2 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ebemero #127 myarenb .!.: kızlar ben aşılamayla hamileyim sorularınızı alabilirim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :) Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun canım sende kasık ağrısı ve vajina yanması oluyormuydu benim 11.günüm ağrım Ve yanmam çok var İlk günden beri
myarenb .!.: kızlar ben aşılamayla hamileyim sorularınızı alabilirim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :) Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun canım sende kasık ağrısı ve vajina yanması oluyormuydu benim 11.günüm ağrım Ve yanmam çok var İlk günden beri