Tutmadı canımsonucun ne oldu acaba canım benim de 27 saat sonra yapıldı çatlatma iğnesinden
çok üzüldüm canım inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırızTutmadı canım
Sizde sonuç ne oldu?bende 28 kasımda aşılama yaptırıdm 2 yumurtam olusmustu menagon ıgne ve ovıtrella catlatma iğnesi kullandım. simdi beklemedeyım. doktorum progestan hap verdı. karnımda sıskınlık, gogus ucu acıması ve arada kasık batması oluyor. sıde durumlar nedır . sonuclar bellı oldu mu
melesef negatif sonuc aldık .2 kalıtelı yumurta olmasına ragmen tutmadı.Sizde sonuç ne oldu?
Üzüldüm. Hayırlısı olsun zamanı var demek ki daha hepimiz içinmelesef negatif sonuc aldık .2 kalıtelı yumurta olmasına ragmen tutmadı.
amın canım rabbım bılır vaktını elden bısey gelmıyorÜzüldüm. Hayırlısı olsun zamanı var demek ki daha hepimiz için
12 gün falan diyorlar ne zaman yaptırdınızBende yaptridim asilama sonuc bekliyorum en erken ne zaman ögrenirim ki
Acılı bir işlem mi siz yaptırmıssınızAsilama islemi acitiyor mu kizlar tecrubelerinz neler
21 aralik catlatma ignem oldu 23 aralik asilama12 gün falan diyorlar ne zaman yaptırdınız
Acimiyor canim benim sadece rahimim durusu terstti o yuzden acidi yoksa aci veren islem degilmis.Acılı bir işlem mi siz yaptırmıssınız
Çok teşekkür ediyorumAcimiyor canim benim sadece rahimim durusu terstti o yuzden acidi yoksa aci veren islem degilmis.
Bence 9 gün sonra bir bakın testle peki adetinizden itibaren kaçıncı günde transfer yapıldı kaç gün iğne yaptınız21 aralik catlatma ignem oldu 23 aralik asilama
Asilamanin 9. Gunu mu bakayimBence 9 gün sonra bir bakın testle peki adetinizden itibaren kaçıncı günde transfer yapıldı kaç gün iğne yaptınız
Adetin 15. Gunu asilama oldu 11 gun gonal f 75 yaptim 1 tane yumurtam gelistiBence 9 gün sonra bir bakın testle peki adetinizden itibaren kaçıncı günde transfer yapıldı kaç gün iğne yaptınız
Ben 100 vuruyorum ama başım ağrıyor midem bulanıyor ağır geldi bana biraz sanırım bana bakalım ne diyecek yarın 13. Günüm muhtemelen bende de 15 de olur eğer ters bir şey yoksaAdetin 15. Gunu asilama oldu 11 gun gonal f 75 yaptim 1 tane yumurtam gelisti
Yok kuzum 10 u geç çünkü çatlama iğnesinde hcg varmış çift çizgi çıkıyormuş insan boşa heveslenir öyle oluncaAsilamanin 9. Gunu mu bakayim
Asilamanin 9. Gunu ignenin 11. Gunu oluyor etkisi kalmaz heralde dun merakimdan yaptim varla yok arasi biseyYok kuzum 10 u geç çünkü çatlama iğnesinde hcg varmış çift çizgi çıkıyormuş insan boşa heveslenir öyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?