- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Yesim Ustal Unluturk
12. Gün yapmıştım canım test negatif çıktı biraz önce de adet oldum zatenHiç yaptinmi test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12. Gün yapmıştım canım test negatif çıktı biraz önce de adet oldum zatenHiç yaptinmi test
Test yapmış mıydınKızlar sizde bir ses verin ben bilemedim korktum da biraz
Bugün tam 15.gün benim ve bugün zaten regl olmam gerekiyordu ama aklımı karıştıran hiç reflü gibi değil yani normal döngüm gibi değil kanama gibi değil gibi çok çok az koca iki gündür bir pedi bile doldurmaz ki benim normalde inanılma fazla olur sancım olur ilaçsız duramam yaniNormal adet sancısı olur dedi doktor ama bende hiç kanama falan olmadı canım çok emin olamadım o yüzden he akintim baya fazlaydı ama hala kasiklarim ağrıyor göğüslerim hassas günün geçtimi senin aşılamadan sonra kaçıncı gün bugün
11.gün yapmıştım negatif çıkmıştı birdahada yapmadımTest yapmış mıydın
Benim de adet gunum kahverengi bi kanama gibi bise oldu 1 gun falan sürdü yerlesme kanamasi olabilir 11.gun benim de negatif cikmisti suan pozitif11.gün yapmıştım negatif çıkmıştı birdahada yapmadım
Umarım yerleşme kanamasıdır kuzum iş yapma kendini yorma bol bol yat dinlenYeşim sana birşey soracağım ya senin azda olsa regl gibi kanaman olmuşmuydu. Benim dünden beri kahverengi akıntım vardı bugünde çok az kanamam var gibi yok gibi ama normalde sancıdan duramam ben öyle ağır geçer bu öyle değil kanamamda az olmaz yani kafamı karıştırdı bu durum yarında kan vereceğim bugünde regl günüm zaten normalde ama hiç öncekiler gibi değil çok çok hafif sancı gidip geliyor
Hiç ümitlenmek istemiyorum inan ki yarın gidip kan vereceğim zaten bakalım dua edin olur mu Ben regl oldum sandım ama daha önce hiç böyle birşey yaşamadığım için bilemedim de Progestan fitili de regl oldum sandım diye bıraktım kullansam mı tekrarUmarım yerleşme kanamasıdır kuzum iş yapma kendini yorma bol bol yat dinlen
İnş arkadaşımUmarım yerleşme kanamasıdır kuzum iş yapma kendini yorma bol bol yat dinlen
Canım evde testin varsa bir yapsana mutlaka gidip test yaptır kan testide belkide dedikleri gibi yerleşme kanamasidir bilemedim bende öyle bir şey olmadığı içinBugün tam 15.gün benim ve bugün zaten regl olmam gerekiyordu ama aklımı karıştıran hiç reflü gibi değil yani normal döngüm gibi değil kanama gibi değil gibi çok çok az koca iki gündür bir pedi bile doldurmaz ki benim normalde inanılma fazla olur sancım olur ilaçsız duramam yani
Evde test yok hiç ümidim olmadığı için almadım bile yarın öğlen gidicem zaten kan vermeye bu gece uyku yok banaCanım evde testin varsa bir yapsana mutlaka gidip test yaptır kan testide belkide dedikleri gibi yerleşme kanamasidir bilemedim bende öyle bir şey olmadığı için
Şimdi git ver 2 saate çıkar zaten sonuçEvde test yok hiç ümidim olmadığı için almadım bile yarın öğlen gidicem zaten kan vermeye bu gece uyku yok bana
Gidemem kuzum ya eşim nöbetçi asker benim eşim tek başına gitmem uygunda olmaz mecbur sabahı beklicemŞimdi git ver 2 saate çıkar zaten sonuç
Progestanı herşey kesinleşene kadar bırakma dualarım seninle güzel haberler verirsin inşallah bize yarınHiç ümitlenmek istemiyorum inan ki yarın gidip kan vereceğim zaten bakalım dua edin olur mu Ben regl oldum sandım ama daha önce hiç böyle birşey yaşamadığım için bilemedim de Progestan fitili de regl oldum sandım diye bıraktım kullansam mı tekrar
İnanılmaz merak ediyorum haber ver bizede canımGidemem kuzum ya eşim nöbetçi asker benim eşim tek başına gitmem uygunda olmaz mecbur sabahı beklicem
Senden haber bekliyoruuuzzzzGidemem kuzum ya eşim nöbetçi asker benim eşim tek başına gitmem uygunda olmaz mecbur sabahı beklicem
Kızlar günaydın akşam ağrım başladı normal regliye döndü sanırım hormonlardan kaynaklı döngüm bozuldu hala kanama az ama adet oldum yine de prosedür gereği kan vericem bugün zatenSenden haber bekliyoruuuzzzz
11. Gün negatif olup sonradan pozitif olan çok gördüm bende aslında istersen bi tekrarla. İnşallah yerleşme kanamasıdır11.gün yapmıştım negatif çıkmıştı birdahada yapmadım
Şiödi gittim kan verdim ama normal regl kanamasına döndü arkadaşım maalesef. Kullandığım fitilden falan dengem şaştı sanırım kısmet değilmiş bu sefer11. Gün negatif olup sonradan pozitif olan çok gördüm bende aslında istersen bi tekrarla. İnşallah yerleşme kanamasıdır
Aldinmi canım sonucunuŞiödi gittim kan verdim ama normal regl kanamasına döndü arkadaşım maalesef. Kullandığım fitilden falan dengem şaştı sanırım kısmet değilmiş bu sefer
Aldım arkadaşım negatif regl oldum zaten tam anlamıyla yarın gidicem tekrar sanırım yeni aşılama tarihi vereceklerAldinmi canım sonucunu