Gebeliğe Hazırlık Aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

selcanevrenn20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
1.274
1.048
83
32
Kızlar merhaba
Öncelikle iyi akşamlar dilerim.
Aşılama yaptırmayı düşünüyorum.
Bu süreci yaptıranlar olumlu olanlar var mıdır ?
İstanbul anadolu yakasında önerebileceği dr olan var mıdır ?
Tüp bebek denemeden bunu yaptırmak gerekir mi ?
fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim🙏🏼

Kızlar merhaba
Öncelikle iyi akşamlar dilerim.
Aşılama yaptırmayı düşünüyorum.
Bu süreci yaptıranlar olumlu olanlar var mıdır ?
İstanbul anadolu yakasında önerebileceği dr olan var mıdır ?
Tüp bebek denemeden bunu yaptırmak gerekir mi ?
fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim🙏🏼
3 yıllık evliyseniz üniversite ve Araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırabilirsiniz. Yani Bi aşılama için 2 bin 3 bin verilir mi bilemiyorum nasip tabiki. 3 kere yaptırdım tutmadı tüp bebeğe geçtim iğneleri kullandım opuya az kalmıştı kist çıktı tedavi iptal edildi ben ilişkiye devam ettim çok şükür hamileyim. Nasip bu işler ama şartlar uyuyorsa devlette yaptırmanızı tavsiye ederim ben hepsini üniversite hastanesinde yaptırdım çok da ilgiliydi ler.

3 yıllık evliyseniz üniversite ve Araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırabilirsiniz. Yani Bi aşılama için 2 bin 3 bin verilir mi bilemiyorum nasip tabiki. 3 kere yaptırdım tutmadı tüp bebeğe geçtim iğneleri kullandım opuya az kalmıştı kist çıktı tedavi iptal edildi ben ilişkiye devam ettim çok şükür hamileyim. Nasip bu işler ama şartlar uyuyorsa devlette yaptırmanızı tavsiye ederim ben hepsini üniversite hastanesinde yaptırdım çok da ilgiliydi ler.
Öncekikle dönüşleriniz için teşekkür ederm.
Hayır henüz 3 yıllık evli değiliz.
2.senedeyiz.
Özelde yaptırmayı düşinmüştüm.
Özel sağlık sigortam var muhtemelen tahlillere ücret ödemeyiz. Yalnızca işleme öderiz gibi geliyor.
Aşılama yapmadan tüp yaptırabilir miyim.?
Aşılama denesem mi bilemiyorım kafam karışık…
Bu arada hamile olmanıza çok sevindim 😍😍

2.senedeyiz.
Özel sağlık sigortam var muhtemelen tahlillere ücret ödemeyiz. Yalnızca işleme öderiz gibi geliyor.
Bende bu ikilemdeyim buraya bu yüzden kayıt oldum 6 senedir doğal yolları denedim ama olmadı.Polikistik over var sorun bende.Asilama yaptırıp yaptırmakta kararsızım yengem tüp bebekle 2 kez başarısız oldu 3uncude doktor değiştirdi şimdi 6 aylik hamile.Ayni doktora bende başladım kliniği Ankara'da.Ara sıra istanbula geldiğini duydum gene bir ara bilgi al istersen.Doktorun ismi Esra çabuk cömert herkesin önerisi doktorda dahil aşılamayı deneyelim diyorlar lakin ben artık negatif almaktan korkar oldum her ay gecikme olup test yapıyorum ama asıl sebep hastalıktan Hakkımızda hayırlısı olsun.Umarim istediğimiz sonuca varırız.Bu arada sende tedaviye deneyimlerini paylaşırsan en azından birbirimize yardımcı oluruz.

Bende bu ikilemdeyim buraya bu yüzden kayıt oldum 6 senedir doğal yolları denedim ama olmadı.Polikistik over var sorun bende.Asilama yaptırıp yaptırmakta kararsızım yengem tüp bebekle 2 kez başarısız oldu 3uncude doktor değiştirdi şimdi 6 aylik hamile.Ayni doktora bende başladım kliniği Ankara'da.Ara sıra istanbula geldiğini duydum gene bir ara bilgi al istersen.Doktorun ismi Esra çabuk cömert herkesin önerisi doktorda dahil aşılamayı deneyelim diyorlar lakin ben artık negatif almaktan korkar oldum her ay gecikme olup test yapıyorum ama asıl sebep hastalıktan Hakkımızda hayırlısı olsun.Umarim istediğimiz sonuca varırız.Bu arada sende tedaviye deneyimlerini paylaşırsan en azından birbirimize yardımcı oluruz.
Merhaba
Öncelikle dönüşlerin ve güzel yazın için teşekkür ederim.
Tabikide paylaşırım.
Bende 2 senedir deniyorum.
1 kez 12 haftalık karnımda öldü bebeğim
Sonra 1 kez kimyasal yaşdım.
Daha sonra eşimde bende test verdik.
Eşimde biraz haraket sorunu çıktı malesef..
Siz hiç test verdiniz mi ?
Senin pco hariç birşey çıktı mı ? Eşinde falan ?
Pco çözülmeyecek birşey değil bence.

2.senedeyiz.
Allah razı olsun ❤️özelde ki tüp bebeğe aşılama şartı yok devlette rapor çıksın diye aşılama şartı istiyorlar

Merhaba
Öncelikle dönüşlerin ve güzel yazın için teşekkür ederim.
Tabikide paylaşırım.
Bende 2 senedir deniyorum.
1 kez 12 haftalık karnımda öldü bebeğim
Sonra 1 kez kimyasal yaşdım.
Daha sonra eşimde bende test verdik.
Eşimde biraz haraket sorunu çıktı malesef..
Siz hiç test verdiniz mi ?
Senin pco hariç birşey çıktı mı ? Eşinde falan ?
Pco çözülmeyecek birşey değil bence.
Sizde ki sorun sadece sperm hareketi mi baska ne sorunlarınız var bi de hareketi ne kadar eşinizin cok mu düşük sperm sayısı felan iyi mi bir de yaşınız kaç

Sizde ki sorun sadece sperm hareketi mi baska ne sorunlarınız var bi de hareketi ne kadar eşinizin cok mu düşük sperm sayısı felan iyi mi bir de yaşınız kaç
Merhaba
Evet bizde sorum ileri haraket sadece
Aslında sayı iyi. 80 milyon sayı
İleri hızlı 2
İleri haraket 20
Orta ileri 10
Yavaş 68 canım
Benim yaşım 29 elim 40

Bizim sayı cok düşüktü 5 milyon spermle ilk aşılamam yapıldı tutmadı bugün ikinci aşılamam oldu esim ilac kullanmıştı degerleri biraz duzeldi insallah tutar bu sefer simdiye kadar hic gebelik yaşamadım

Back
X