Dualarım seninle inşAllah hayırlısıyla yükselir değerlerÇok teşekkür ederim rabbim sanada yasatsin Benimde 2 tane başarısız asilamam var idrardaki çift çizgiye inanamadim bu son hakkimdi umudumun bittiği yerde .bizim için mucize gibi oldu yrn kan vermeye gidicrm tekrar isallah değerim sağlıklı yükselmiştir
Kaç çıktı HCG niz gözünüz aydın çok sevindim
Çok şükür yükselmiş benimde dualarım sizlerle de rabbim isteyen herkese nasip etsinDualarım seninle inşAllah hayırlısıyla yükselir değerlerBenim ilk aşılama bakalım az kaldı heyecanla bekliyorum
Çok teşekkür ederim 14.gun ogrendimHayırlı olsun canım kaçıncı gününde öğrendin
Benim de 3. Günüm bugün 1 yumurta gelişmişti 18 mm inşallah hayırlı sonucu alırız pek ümidim yok ama tek yumurta diye bakalım ..
kızlar bide sizdeyse aşılama işlemi bittiğinde böyle dışarıya akar gibi oldu
Gözünüz aydınÇok şükür yükselmiş benimde dualarım sizlerle de rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bol bol su içiyorum ama o an biraz akma oldu inşallah hayırlısı olur bel ağrısı kasık ağrısı cekşyprum suan bide akıntım çok sarı renk . İnşqllah hayırlara vesile olur cnmbenimde 2 yumurtam gelişmisti ümitsiz olduğum zamanda mucize gibi oldu isallah sizde güzel sonuç alirsiniz asilamadan sonra hiç akma olmadı ama bol bol su için ve dinlenin
Hem bian önce zaman geçsin tahlil yaptırayım diyorum hemde sonuçtan korkuyorumÇok teşekkür ederim 14.gun ogrendim
Bı böyle tuttu umudu geliyor hayal kuruyorsun sonra bı an geliyor yine sıfırı gorcem umutsuzluğu geliyor içineHem bian önce zaman geçsin tahlil yaptırayım diyorum hemde sonuçtan korkuyorum
Erken yaptırmayın sabredin olmazsa hiç üzülmeyin elbet bir zamani vardı diyin ve hiç olumsuz dusunmeyinHem bian önce zaman geçsin tahlil yaptırayım diyorum hemde sonuçtan korkuyorum
Benimde bel ve kasık ağrım oldu adet oluyorum dedim olmadim özelikle akıntım sariydi isallah hayırlı sonuç alicaksinizBol bol su içiyorum ama o an biraz akma oldu inşallah hayırlısı olur bel ağrısı kasık ağrısı cekşyprum suan bide akıntım çok sarı renk . İnşqllah hayırlara vesile olur cnm
İnşallahBenimde bel ve kasık ağrım oldu adet oluyorum dedim olmadim özelikle akıntım sariydi isallah hayırlı sonuç alicaksiniz
Evet bugün hayırlı sonucu aldık çok şükür HCG 520 ciktiİnşallahpeki hamile kaldınız mı
Çok teşekkür ederim 520 olmuş HCG şükür olsunGözünüz aydınkaç olmuş HCG niz bizede bilgi olsun
Gözünüz Aydın kuzum maşallah sağlıkla gelsin inşallahEvet bugün hayırlı sonucu aldık çok şükür HCG 520 cikti
Amin inşAllahÇok şükür yükselmiş benimde dualarım sizlerle de rabbim isteyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederim sabretmeye çalışıyorum hayırlısı artıkErken yaptırmayın sabredin olmazsa hiç üzülmeyin elbet bir zamani vardı diyin ve hiç olumsuz dusunmeyin
Aynen öyle gercekten cok zor hakkimizda hayırlısı inşallahBı böyle tuttu umudu geliyor hayal kuruyorsun sonra bı an geliyor yine sıfırı gorcem umutsuzluğu geliyor içine
Yarın mi sizin gününüz ay hadi İnşallah sizdende güzel haberler alırızAmin inşAllah2 günüm kaldı hayırlı haber alırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?