- 8 Kasım 2018
- 517
- 529
- 26
İnşallahHayırlı haberler olsun inşallah bebiş vardir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahHayırlı haberler olsun inşallah bebiş vardir
İnşallah çok teşekkür ederimHayirli haberker olsun inşallah M Manda_Lina
Aşılama iptal edince tekrar raporlu ilaç alabiliyor muyuzSağol canım 1 aşılamam iptal edildi ikincini sonucunu bekliyorum samsunda üniversite hastanesinde yaptırdım normal aşılama
Ewet alabilyorsun ikinci aşılamada da raporlu aldım benAşılama iptal edince tekrar raporlu ilaç alabiliyor muyuz
Peki kaç kere hakkımız var bunun için iptal olmasını hiç beklemiyordukEwet alabilyorsun ikinci aşılamada da raporlu aldım ben
Onu bilmiyorum maalesefPeki kaç kere hakkımız var bunun için iptal olmasını hiç beklemiyorduk
Üzülme canım dua et hep olacak zamanı gelince inşallahKızlar maalesef tutmadı benim negatif çıktı adeti bekliyorum
İnşallah canım sağolÜzülme canım dua et hep olacak zamanı gelince inşallah
Yaa üzüldüm senin adina canim ama olsun herşeyde var bi hayir dicez daha once ayni hissi yasadigim icin anlıyorum seni benimde sali carsamba belli olcak icimde tutmadı gibi bi his varKızlar maalesef tutmadı benim negatif çıktı adeti bekliyorum
Merhaba aşılaman hayırlı olsun inşallah rabbim kucağını doldursun aminDoktorum aşılama sonrası progestan fitil verdi sabah akşam kullanıyorum bazı doktorlar gerek duymuyor doktorunda gerek duymadığı için vermemiştir stres yapma canım hep dua etKizlar merhaba ben bugün aşılama yaptım. Ama bana sonrasinda hiçbir ilac kullanmayacaksin dedi. Sizin süreç nasıldı?
Kaçıncı gününde öğrendin canımKızlar maalesef tutmadı benim negatif çıktı adeti bekliyorum
14. Günde öğrendimKaçıncı gününde öğrendin canım
İnşallah canım çok teşekkür ederim bence umutsuzluğa kapılma o umut olmasa bu kadar zorluğa ve acıya katlanamayızYaa üzüldüm senin adina canim ama olsun herşeyde var bi hayir dicez daha once ayni hissi yasadigim icin anlıyorum seni benimde sali carsamba belli olcak icimde tutmadı gibi bi his var
Fitil falan kullanıyomuydun kuzum benimde 12 günüm ama dün kan verdim negatif testte pozitif yükselmez artk heralde vajinal kasılma varmı bide sende kasık ağrısı bugün regl günmdğ benim14. Günde öğrendim
Fitil kullanıyorum kasılma fln yok kasık ağrısı belli belirsiz saniyelik oluyor reglim gecikcek galiba iki gün kadar geçti zatenFitil falan kullanıyomuydun kuzum benimde 12 günüm ama dün kan verdim negatif testte pozitif yükselmez artk heralde vajinal kasılma varmı bide sende kasık ağrısı bugün regl günmdğ benim
Çok doğru diyorsun ama birbirimizin yaşadığı o karmaşık duyguların ne olduğunu çok iyi anlıyoruz aynı şeyleri yasadigimiz için,çok üzüldüm tez zamanda olur inşallah canimİnşallah canım çok teşekkür ederim bence umutsuzluğa kapılma o umut olmasa bu kadar zorluğa ve acıya katlanamayız