Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar merhaba ben bugün aşılama yaptım. Ama bana sonrasinda hiçbir ilac kullanmayacaksin dedi. Sizin süreç nasıldı?

Kizlar merhaba ben bugün aşılama yaptım. Ama bana sonrasinda hiçbir ilac kullanmayacaksin dedi. Sizin süreç nasıldı?
Merhaba aşılaman hayırlı olsun inşallah rabbim kucağını doldursun amin🙏Doktorum aşılama sonrası progestan fitil verdi sabah akşam kullanıyorum bazı doktorlar gerek duymuyor doktorunda gerek duymadığı için vermemiştir stres yapma canım hep dua et

Yaa üzüldüm senin adina canim ama olsun herşeyde var bi hayir dicez daha once ayni hissi yasadigim icin anlıyorum seni benimde sali carsamba belli olcak icimde tutmadı gibi bi his var
İnşallah canım çok teşekkür ederim bence umutsuzluğa kapılma o umut olmasa bu kadar zorluğa ve acıya katlanamayız ☺️

14. Günde öğrendim
Fitil falan kullanıyomuydun kuzum benimde 12 günüm ama dün kan verdim negatif testte pozitif yükselmez artk heralde vajinal kasılma varmı bide sende kasık ağrısı bugün regl günmdğ benim

Fitil falan kullanıyomuydun kuzum benimde 12 günüm ama dün kan verdim negatif testte pozitif yükselmez artk heralde vajinal kasılma varmı bide sende kasık ağrısı bugün regl günmdğ benim
Fitil kullanıyorum kasılma fln yok kasık ağrısı belli belirsiz saniyelik oluyor reglim gecikcek galiba iki gün kadar geçti zaten

İnşallah canım çok teşekkür ederim bence umutsuzluğa kapılma o umut olmasa bu kadar zorluğa ve acıya katlanamayız ☺️
Çok doğru diyorsun 💐ama birbirimizin yaşadığı o karmaşık duyguların ne olduğunu çok iyi anlıyoruz aynı şeyleri yasadigimiz için,çok üzüldüm tez zamanda olur inşallah canim 🤲🤗

X