- 3 Ekim 2018
- 65
- 20
- 37
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Arkadaşlar malesef ben bugun kan tahlili yaptim 2.00 cıktı yani gebelik yok insaallah sizinki tutmuştur hakkimizda hayırlısı olsun hepimizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 2.ci aşılamam bu oda tutmadi benimde tüp bebek olucak diger regly gunum gelince 2.ci gunu gidicem tüp bebek sureci nasil bilmiyorum benimde sorunum yok diyorlar ben bide asilama yaptirmadan once düşüğüm oldu kendi kendine tuttu ama gelismedi kürtaj oldum sonra hic olmadi sebebinide bulamıyorlar esimdede bende de sorun yok amin işte bi umut diyoruz gidiyoruzBende birkez denedim 4 yumos vardı yine tutmadı. Doktor kalitesis demişti. Şuan tüp bebek tedawisi goruyom rabbim kimseyi umutsuz birakmasin
Bir vakittenn sonra baktın olmuyor bnce en iyisi tüp bebek. Şansın da çok oluyor uzun bir süreç oluyor tabi mesaja ben on gündür hergun iğne vuruluyorum. Menogon iğne okdar agieii yürümekte zorluk çekiyorum topalliyarak yürüyorum bütün herşey bebeis için tutar inşallahBenim 2.ci aşılamam bu oda tutmadi benimde tüp bebek olucak diger regly gunum gelince 2.ci gunu gidicem tüp bebek sureci nasil bilmiyorum benimde sorunum yok diyorlar ben bide asilama yaptirmadan once düşüğüm oldu kendi kendine tuttu ama gelismedi kürtaj oldum sonra hic olmadi sebebinide bulamıyorlar esimdede bende de sorun yok amin işte bi umut diyoruz gidiyoruz
Insaallah hakkimizda hayirlisi olur hepimiz icin umudum var hala benim onemli olan da bu benceBir vakittenn sonra baktın olmuyor bnce en iyisi tüp bebek. Şansın da çok oluyor uzun bir süreç oluyor tabi mesaja ben on gündür hergun iğne vuruluyorum. Menogon iğne okdar agieii yürümekte zorluk çekiyorum topalliyarak yürüyorum bütün herşey bebeis için tutar inşallah
önemli olan umudunun olması kalbini ferah tut olucakkInsaallah hakkimizda hayirlisi olur hepimiz icin umudum var hala benim onemli olan da bu bence
kontrole gittiniz mi tekrar? benim tutmadı 2 ay bırakalım dedilerSelam kızlar 2. Aşılamam da tutmadı sizce nasıl bir yol izleyim
Diğer adet döneminde gel dedi oda tatile denk geliyorkontrole gittiniz mi tekrar? benim tutmadı 2 ay bırakalım dediler
Devlet hastanesi mi sizin. 3 ay dinlenmek istiyorum açıkçasıkontrole gittiniz mi tekrar? benim tutmadı 2 ay bırakalım dediler
evet devlet hastanesi kuzum.Devlet hastanesi mi sizin. 3 ay dinlenmek istiyorum açıkçası
Aspir seti ni denemek var mı deneyenevet devlet hastanesi kuzum.
Hamile kaldiniz mi? Ben yeni yaptirdim 7. Gunum hic belirtim yokKızlar bende hiç belirti yok ya aşılamadan sonra bugün 8. Günüm.
Bende yeni yaptirdim ve hicbir sey hissetmiyorum tutmadi diye uzuluyorum,yaziniz umut verdi umarim sizin gibi hamile kalirim bendeKızlar merhaba benim 5. Aşılamam tuttu çok şükür.İlk aşılaması tutanlar da var tabi.Benim biraz daha uzun sürdü.Beni veya bir başkasını referans almayın kendinize.Herkesin farklı hikayesi oluyor bu süreçte.Ben her ay aşılama yaptırdığımda tüm belirtileri yaşadığım halde hamile kalamamıştım.Bazı arkadaşlar hiç belirti yaşamadan hamile kalmıştı.Zaten aşılamadan sonraki ilk 10 gün yaşanan şeyler genelde ilaçların etkisi oluyor.Kimi ilaçlardan daha çok etkileniyor kimi daha az.Belirtiler en erken regliden 1gün önce ya da regl günü başlıyor tecrübelerim bu yönde kiminin daha geç başlayabiliyor.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.