Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah sağa salim kucağınıza almayı nasip etsin hangi ilaçları kullandın çatlatma iğnesinden kaç saat sonra oldu aşılama birde benim aşılamadan hemen sonra sancım oldu sağ kasığım da ve orta bölgede ve kanamam oldu leke şeklinde
İlk 5 gün femara kullandım 6.gün gonal f ile devam ettim toplamda 14.gün çatlatma iğnesi yaptılar 2 gün sonra sabah 11 de aşılama oldum. Bende aşılama sonrası hiç kanama yada kahverengi lekelenme olmadı

Allah saglikli evlatlar versin hayirlisi olsun sevindim adina birsey sorucam 2.ci asilamami yaptirdim bugun 11.ci günüm ama kahverengi leke geldi normal mi
Allah razı olsun Rabbim hayırlısıyla sizlere de nasip etsin kahverengi lekelenmem hamile olduğumu öğrendikten sonra oldu hatta düşürüyormuyum ya da kimyasal mı acaba diye korkarak gittim ama yerleşme kanaması imiş

Sag
Allah razı olsun Rabbim hayırlısıyla sizlere de nasip etsin kahverengi lekelenmem hamile olduğumu öğrendikten sonra oldu hatta düşürüyormuyum ya da kimyasal mı acaba diye korkarak gittim ama yerleşme kanaması imiş
simdi de biraz pecete ile sildim biraz kan geldi

Canim dun adet gunumdu olmadim bugunde kahverengi lekeler geliyor az miktarda da kan geldi sen ne durumdasın
Ben bugün kan verdim sonuç bu
IMG_20190705_163738.jpg

Olursam ben de regl asilamaya tekrar gidecgm pztsi kizlar heyet raporu baska hastanede gecer mi tekrar mi heyete grmek gerekir ☹

Arkadaşlar benim bugün aşılama yaptıralı 8 gün oluyor yani bir hafta dün azıcık süt kesiği gibi akıntım oldu birde arada adet olacakmışım gibi ağrı gelip gidiyor göğüslerimde falan birşey yok zaten normalde de adet döneminde pek bi belirti olmaz göğüslerimde adetime 8 gün var belirtiler ne zaman başlar birde hafif miğde bulantısı vardı bu sabah ama kusacak gibi değil ben annemlerin yanındayım eşimden uzak hala olacağım bebiş in gelmesini bekliyoruz dün eşim aradı çok duygulandım tutmazsa sakın üzme kendini dedi gelinimizde hamile dün gece kendi aşılaması tutmuş olarak gördüm abla hissediyorum tutacak seninki dddi dua edin arkadaşlar ben 9 yıllık evliyim Allah tüm isteyenlere nasip etsin şimdi yeğenimin doğum hazırlıklarını yaparken hem üzülüyorum hem mutluyum karışık duygular

X