Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canim insallah benim bu ikinci gebeligim düsük yaptim ama ilkinde hamileligimi ogrendigimde bile olmamisti her hamilelik bile birbirinden farkli oluyomus onu anladim o yuzden takma kafana insallah tutunmustur sana
Sorununuz neydi pko hastasimisin sanki onlarda tutuyor hep asilama bizde morfoloji sorunu var 😖

Benimde 7.günüm
Belirti olarak göğüs ucu hassasiyeti var geçen akşam mide bulantim oldu ertesi gün devam etti
Bel agrım hiç geçmedi şuan kasiklarimda sizlama hissediyorum

Benimde 7.günüm
Belirti olarak göğüs ucu hassasiyeti var geçen akşam mide bulantim oldu ertesi gün devam etti
Bel agrım hiç geçmedi şuan kasiklarimda sizlama hissediyorum
Bendede gogus ucu hassasiyeti var ama progestandan mi anlamadim, baska belirtim yok, sanki sizden güzel haberi duyacak gibiyiz oyle hissettim 🙂ne zmn test yapacaksiniz?

Bayrama denk geli
Bendede gogus ucu hassasiyeti var ama progestandan mi anlamadim, baska belirtim yok, sanki sizden güzel haberi duyacak gibiyiz oyle hissettim 🙂ne zmn test yapacaksiniz?
Bayrama geliyor ama çatlama iğnesinin 10.günündeyim akşam kan vericem iki gün sonra yine kan doğrulaması için
Inşallah vardır 4 senedir bekliyorum

Bayrama denk geli

Bayrama geliyor ama çatlama iğnesinin 10.günündeyim akşam kan vericem iki gün sonra yine kan doğrulaması için
Inşallah vardır 4 senedir bekliyorum
Sanirim sizinle 1 gun aramız var🙂 bende pazartesi vurmustum igneyi,heyecanli bir bekleyiş var ister istemez, ins yuksek cikar, kan sonucunuzu yazarsaniz cok sevinirim 🙏🙏bende persembe kan vereceğim troitimde sorun oldugu icin

Bende yeni yaptirdim ve hicbir sey hissetmiyorum tutmadi diye uzuluyorum,yaziniz umut verdi umarim sizin gibi hamile kalirim bende 🙏
Hayırlısı ile tutmuştur inşallah.Benim 5. Aşılamam tuttu ama ilk aşılaması tutan da var.Ben artık tüp bebeğe odaklanmıştım ki en ümitsiz olduğum ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür.Biliyorum beklemek çok zor saatler günler geçmez bu yollardan ben de geçtim.Ama eninde sonun da senin de bebişin olacak ve bu zor günleri unutacaksın emin ol.Stres de etkiliyor mümkün olduğunca kendini oyalayacak kafanı dağıtacak bir şeyler bul sürekli düşünmemeye çalış.Bir de bu protein ağırlıklı beslenmeni öneririm.

Hayırlısı ile tutmuştur inşallah.Benim 5. Aşılamam tuttu ama ilk aşılaması tutan da var.Ben artık tüp bebeğe odaklanmıştım ki en ümitsiz olduğum ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür.Biliyorum beklemek çok zor saatler günler geçmez bu yollardan ben de geçtim.Ama eninde sonun da senin de bebişin olacak ve bu zor günleri unutacaksın emin ol.Stres de etkiliyor mümkün olduğunca kendini oyalayacak kafanı dağıtacak bir şeyler bul sürekli düşünmemeye çalış.Bir de bu protein ağırlıklı beslenmeni öneririm.
Evet beklemek zor gerçekten, cokk tesekkur ederim tavsiyeleriniz icinnn🌸🌸dikkat edecegim, saglikla bebeginizi kucaginiza alırsıniz inss🙏🙏🙏

X