Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım kasık ağrısı hamilelik belirtisi de oluyormuş ama. İlaçlarında etkisi diyorlar. O yüzden kendini dinleme bosver. Ben çatlatma iğnesi ilk yaptırdigim zaman kasik ağrım oluyordu. Diyordum ki kesin hamileyim ben ya. Ama üzülmüştm sonrasinda yine. O yüzden bu ay kendimde belirti aramamaya karwr verdim bekliyorum sadece

Şimdi arkadaş aşılamnın şansı %10 nedeni embrio transfer ediliyor takiii kadın nezman yumurtlar ise ozamn döllenme olaması beklenir bu ihmal olarak şans düşüyor ama tüp bebekte %55 şans var çatlamış olan yumurtaya döllenmiş bölünmüş hucrelenmis embrio transfer edliyor tabi aşilmada şans işi 2 den sonra olmaz ise yada 3 den mutlaka tüpe geçin evet asilma uygun maliyetli olduğu için tüp bebek de tabi kide pahalı geliyor inşallah ikinciye kalmadan hamile kalırsiniz

Canım kasık ağrısı hamilelik belirtisi de oluyormuş ama. İlaçlarında etkisi diyorlar. O yüzden kendini dinleme bosver. Ben çatlatma iğnesi ilk yaptırdigim zaman kasik ağrım oluyordu. Diyordum ki kesin hamileyim ben ya. Ama üzülmüştm sonrasinda yine. O yüzden bu ay kendimde belirti aramamaya karwr verdim bekliyorum sadece
Aman bosverelim canim hakkimizda hayırlısı olsun oyuzden ben stresten uzan olan doğal ortamda doğal yaşam olan bi yerlere kaçıyorum

Merhaba kızlar
Ben 41 yaşındayım 2 kez düşük yaptım ve bugün aşılama yaptırmak için ilk adımı attık bakalım. Dün regl oldum bugün yani ikinci gün muayeneye gittik. Rahim muayenesi oldum kan verdim ardından dr um 3 gün sonra başlamak üzere klomen yazdı günde 1 tane 5 gün içip dr gideceğim gelişmeleri yine yazarım korkuyorum çok ama bakalım allah buyuk

Benim aşılamadan 4 gün sonra başlayan ve 1 hafta süren gece yatarken kasığımda pıt pıt atma oldu başka da belirtim yoktu.5 senelik evliyim polikistik overim vardı eşimde de ileri hareketli %1 Di. Ama Rabbim ol diyince oluyor.

Birde aşılamanın 10.günü ağzımda metal tadı oluştu.
Allah sağa salim kucağınıza almayı nasip etsin hangi ilaçları kullandın çatlatma iğnesinden kaç saat sonra oldu aşılama birde benim aşılamadan hemen sonra sancım oldu sağ kasığım da ve orta bölgede ve kanamam oldu leke şeklinde

X