Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar asilama yaptırıp geç döllenme yaşayan var mı? Benim asilamanin 18. Günü 16. Günü yani cumartesi günü kan testi yaptım negatif çıktı bugün doktorum geç döllenme olabilir dedi çünkü hala adet olmadım 🙈

Öncelikle herkese merhaba yaklaşık 1 yıllık evliyim evlendiğimiz günden bu yana korunmadik ve çocuk istiyoruz 4 defa çatlama iğnesi yaptık maalesef hiçbiri basarili olmadi elazığ medicalde doktorum aşılamaya gecelim dedi yaptırıp basari elde eden arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir mi teşekkürler 🙂

Öncelikle herkese merhaba yaklaşık 1 yıllık evliyim evlendiğimiz günden bu yana korunmadik ve çocuk istiyoruz 4 defa çatlama iğnesi yaptık maalesef hiçbiri basarili olmadi elazığ medicalde doktorum aşılamaya gecelim dedi yaptırıp basari elde eden arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir mi teşekkürler 🙂
Bende cuma günü aşılama yaptıracağım canım. Sorunun neydi? Bana yumurta büyütme iğnesi verdi doktor onu kullandm bugün çatlatma iğnesi yapılacak cuma günü de aşılama inşallah

Merhabalar aşılama için adetin kaçıncı günü ilaç kullanımına başladınız acaba? Ben de aşılama düşünüyorum kaçıncı gün gitmeliyim?

İlk aşılamamda hamile kadım canım inşallah seninde olumlu sonuçlanır 🙂

Merhabalar aşılama için adetin kaçıncı günü ilaç kullanımına başladınız acaba? Ben de aşılama düşünüyorum kaçıncı gün gitmeliyim?
Önce dr aşılama için uygun olup olmadığına bakar direkt aşılama yapmaz adetin 2 veya 3 günü başlanır

İlk aşılamamda hamile kadım canım inşallah seninde olumlu sonuçlanır 🙂
ya açıkçası yapıp yamama arasında kararsizim iki farklı şehir de 2 doktorum var bulunduğum yerdeki doktorum aşılama için erken diyor onun tedavisiyle 5.catlatma ignemi kullanmış olcam bu arada hsg cektirdim temiz çıktı esimin sonuçları normalin üstünde

Bu arada ne kadara mal oldu size aşılama
Valla 2500 direk aşılama yapılacağı gün ödedik ama öncesinde çatlatma iğnesi vitaminler yumurta büyütme iğnesi ve kan testleri yaptı sürekli hormonları kontrol etmek için. Toplamda rahat 4.500 ü buldu. Özel bı hastanede yaptırdım bu arada ben. Sadece muayene 275 ₺ zaten.

Valla 2500 direk aşılama yapılacağı gün ödedik ama öncesinde çatlatma iğnesi vitaminler yumurta büyütme iğnesi ve kan testleri yaptı sürekli hormonları kontrol etmek için. Toplamda rahat 4.500 ü buldu. Özel bı hastanede yaptırdım bu arada ben. Sadece muayene 275 ₺ zaten.
baya maliyetli olmuş nerde yaptırdınız

X