Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydin hanimlar biraz once dayanamayip test yaptim asilamanin 11.gunu negatif cikti bikac gun sonra tekrar yapsam sonuc degisirmi moralim cok bozuldu marka sentelady testmi iyi degil acaba butun belirtiler var aslinda

Gunaydin hanimlar biraz once dayanamayip test yaptim asilamanin 11.gunu negatif cikti bikac gun sonra tekrar yapsam sonuc degisirmi moralim cok bozuldu marka sentelady testmi iyi degil acaba butun belirtiler var aslinda
Tatlım ben 12 günde yaptim negatifti dr aradim idrarda cikmaz bekle dedi zaten ertesi gun adet oldum

Arkadaşlar ben anestezili rahim filmi çektireceğim doktorum hamile olduğu için diğer doktor arkadaşlar çeker dedi ben gittiğim gün çekerler mi. Acaba bi gün öncesinden bişey yapmaları gerekiyor mu ayrıca devlet hastanesinde rahim filmini anestezili çekmezler demi

Arkadaşlar ben anestezili rahim filmi çektireceğim doktorum hamile olduğu için diğer doktor arkadaşlar çeker dedi ben gittiğim gün çekerler mi. Acaba bi gün öncesinden bişey yapmaları gerekiyor mu ayrıca devlet hastanesinde rahim filmini anestezili çekmezler demi
Özelse sıkıntı yok devlette anestezili duymadım hem anestezi ye gerek yok ben çıt kırıldım ve abartmayı severim naz için ama rahim film hsg de açımıyor emin ol ve benim tüplerin kapalıydu

Sıkma caninı üzülmede bende senin gibiyim 2 gün önce olmadığını anlayınca üzüldüm ama elden gelen bosey yok kısmet inşallah diger ay kalırız hamile bellimi olir aşılamadan sonra ki ay hamile kalan çok
evet ya benim de yakın bir arkadaşım aşılamadan sonraki ay hamile kaldı. allahım inşallah sonraki ay hamile kalırızzz

rahim filmini ben devlette çektirdim arkadaşlar öyle acıyan birşey değil kendinizi kasmayın sadece, kasanların acısı kanaması oldu bende hiçbirşey olmadı on dk da bitiyor zaten sadece rahat olun ve aşırı acıyor diyenlere bakmayın

evet ya benim de yakın bir arkadaşım aşılamadan sonraki ay hamile kaldı. allahım inşallah sonraki ay hamile kalırızzz
Ben bügün dr gittim klomen verdi asilamadan sonra ilacların etkisi bu ayda devam eder dedi yunurtlama gunünü takip edelim bu ayda boyle deneyelim dedi bakalım basladim bugun ilaca

X