- 24 Temmuz 2018
- 574
- 241
- 44
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Yaptırdınmı kan testini cnm sonuç ne çıktıYarın regl olmazsam yaptırıcam ağrım hala fazlaca devam ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırdınmı kan testini cnm sonuç ne çıktıYarın regl olmazsam yaptırıcam ağrım hala fazlaca devam ediyor
Benim negatif hasta oldum asilamadan 19 gun sonra 2. Asilamamdi artik tup bebek icin ugrasacagimBenimle birlikte 29 nisanda asilama yaptiran arkadaslar sonuclariniz ne oldu acaba
Hayirlisi olsun canim bende daha hastalanmadim gunum gecti bugun 23.gunBenim negatif hasta oldum asilamadan 19 gun sonra 2. Asilamamdi artik tup bebek icin ugrasacagim
Malesef benim aşılamam tutmadı, ben özelde yaptırdım. Senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim en önemlisi de bu. Devlette denemeyi hiç düşünmedim çok gereksiz bir tavırları olduğu için. Hangi hastaneye gittin? İstanbul zeynep kamil mi? İnsan gibi davranmıyorda orası.Mesajınızı yeni gördüm.Devlette yaptırdım kadın doğum ve hastalıkları hastanesinde.3 klomen 2 gonalf olmak üzere.Sebepsiz infertilite olarak aşılamalarım yapıldı ve daha önce doğal yolla hamile kaldığım için(Ama kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum) sanırım tüm aşılama haklarımı kullandılar bu sebeplerden dolayı.İnşallah ilk denemede olumlu sonuç alırsınız
Adetliyken muayene oluyorsun ve sana recete yaziyorlar ilaclari nasil kullanacagini gosteriyorlar raporun uzerinde yazan ilaclar genel olarak yaziyo yani raporda faydalanabilecegin ilac listesi hepsini kullanmayacaksin insallah guzel haberler alirsinizHanimlar merhaba. Benim ilk asilama deneyimim olacak. Rapor cikardim. Devlette olacak nasipse. Benim sormak istedigim bisey var. Raporun uzerinde ilaclar yaziyor. Adetliyken gel dediler ama ben ilaclari onceden mi almaliyim yoksa muayeneye gittikten sonra mi?
Merhaba canım benim de ilk aşılamam tutma 1 ay ara vermek zorundayım bayrama a denk geliyor bu ay ramazan dan dolayı bse demedim öbür ay bal çörek otu deneyecemKizlar 1.asilamami olmustum ama tutmadi bu ay kurlerle denicem eger yine olmazsa bi dahaki ay 2.asilamayi yaptirmayi dusunuyorum ama catlatma ignesi ozmna kadar dururmu yoksa bozulurmu bilemedim bilgisi olan varmiacaba
Peki tüpü nerede ve ne kadara yaptırdınz acaba?ben yaptırdım ve tutmadı şimdi tüp bebek ilk denemem hamile kaldım. Allah herkese nasip etsin.
istanbulda yaşayanlara çakmak erdem hastanesi aşılama bölümünü tavsiye etmiyorum bilginize
Bende şu an igneyi kullanma surecindeyimYok canım gonal f diye iğne kullanıyorum yarın kontrole gitcem
Bende ankaradayim kızlar sonuclariniz ne oldu hamile kaldınız mı ve hangi hastanede aşılama oldunuzBen Ankara dayım sen ?
Sorunun neydi canım anlatır mısın birazBenim ilk aşılamam tuttu şuan 10 haftalık hamileyim darısı isteyenlerin başına
Ben kaldım başkent hastanesinde aşılama oldumBende ankaradayim kızlar sonuclariniz ne oldu hamile kaldınız mı ve hangi hastanede aşılama oldunuz
Allah kucağınıza sağa salim almayı nasip etsin ilk seferde mi tuttu ve hangi ilaçları kullandınız kaç gün sürdü benide adetin 4.günü çağırdı doktorBen kaldım başkent hastanesinde aşılama oldum
Amin canim insallah size de nasip olsun.Ilk seferde tuttu evet ben gonalf ve ovitrelle kullandim adetin 2.gunu basladik 8 gun kullandim ilaclari sonra asilamam olduAllah kucağınıza sağa salim almayı nasip etsin ilk seferde mi tuttu ve hangi ilaçları kullandınız kaç gün sürdü benide adetin 4.günü çağırdı doktor
Amin inşallah tüm isteyenlere canım İlaçlar ve aşılama ne kadar tuttuAmin canim insallah size de nasip olsun.Ilk seferde tuttu evet ben gonalf ve ovitrelle kullandim adetin 2.gunu basladik 8 gun kullandim ilaclari sonra asilamam oldu
Ikisi toplam 1500 falan tuttu 1000 lira asilamaydi gerisi ilaclarAmin inşallah tüm isteyenlere canım İlaçlar ve aşılama ne kadar tuttu
Bende gonal f kullandım Çarşamba çatlatma iğnesi yapılacak cuma aşılama yapılacak inşallahAmin canim insallah size de nasip olsun.Ilk seferde tuttu evet ben gonalf ve ovitrelle kullandim adetin 2.gunu basladik 8 gun kullandim ilaclari sonra asilamam oldu