Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mesajınızı yeni gördüm.Devlette yaptırdım kadın doğum ve hastalıkları hastanesinde.3 klomen 2 gonalf olmak üzere.Sebepsiz infertilite olarak aşılamalarım yapıldı ve daha önce doğal yolla hamile kaldığım için(Ama kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum) sanırım tüm aşılama haklarımı kullandılar bu sebeplerden dolayı.İnşallah ilk denemede olumlu sonuç alırsınız🤗
Malesef benim aşılamam tutmadı, ben özelde yaptırdım. Senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim en önemlisi de bu. Devlette denemeyi hiç düşünmedim çok gereksiz bir tavırları olduğu için. Hangi hastaneye gittin? İstanbul zeynep kamil mi? İnsan gibi davranmıyorda orası.

Hanimlar merhaba. Benim ilk asilama deneyimim olacak. Rapor cikardim. Devlette olacak nasipse. Benim sormak istedigim bisey var. Raporun uzerinde ilaclar yaziyor. Adetliyken gel dediler ama ben ilaclari onceden mi almaliyim yoksa muayeneye gittikten sonra mi?

Hanimlar merhaba. Benim ilk asilama deneyimim olacak. Rapor cikardim. Devlette olacak nasipse. Benim sormak istedigim bisey var. Raporun uzerinde ilaclar yaziyor. Adetliyken gel dediler ama ben ilaclari onceden mi almaliyim yoksa muayeneye gittikten sonra mi?
Adetliyken muayene oluyorsun ve sana recete yaziyorlar ilaclari nasil kullanacagini gosteriyorlar raporun uzerinde yazan ilaclar genel olarak yaziyo yani raporda faydalanabilecegin ilac listesi hepsini kullanmayacaksin insallah guzel haberler alirsiniz

Kizlar 1.asilamami olmustum ama tutmadi bu ay kurlerle denicem eger yine olmazsa bi dahaki ay 2.asilamayi yaptirmayi dusunuyorum ama catlatma ignesi ozmna kadar dururmu yoksa bozulurmu bilemedim bilgisi olan varmiacaba

Kizlar 1.asilamami olmustum ama tutmadi bu ay kurlerle denicem eger yine olmazsa bi dahaki ay 2.asilamayi yaptirmayi dusunuyorum ama catlatma ignesi ozmna kadar dururmu yoksa bozulurmu bilemedim bilgisi olan varmiacaba
Merhaba canım benim de ilk aşılamam tutma 1 ay ara vermek zorundayım bayrama a denk geliyor bu ay ramazan dan dolayı bse demedim öbür ay bal çörek otu deneyecem

Allah kucağınıza sağa salim almayı nasip etsin ilk seferde mi tuttu ve hangi ilaçları kullandınız kaç gün sürdü benide adetin 4.günü çağırdı doktor
Amin canim insallah size de nasip olsun.Ilk seferde tuttu evet ben gonalf ve ovitrelle kullandim adetin 2.gunu basladik 8 gun kullandim ilaclari sonra asilamam oldu

X