- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 32
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şanslısın izmirde her yerde 638 tl dedılerBen Ankara da yaşıyorum burda bi eczaneden aldım hatta daha sonrasında rapor çıktı gittim receteyle fiyat farkını iade ettiler
Hadi ya ben ilk defa gitmistim o eczaneye bi daha gerek olursa hep oraya gidiyim bari :)çok şanslısın izmirde her yerde 638 tl dedıler
tabı çok iyimiş :) inş grk klmz. tutsn bu defa aşılamaHadi ya ben ilk defa gitmistim o eczaneye bi daha gerek olursa hep oraya gidiyim bari :)
Umarım tutar ilk aşılamam ilk tedavim çok umudum yok ama bakalım :)tabı çok iyimiş :) inş grk klmz. tutsn bu defa aşılama
Amin inşallah. Evet ben polikistik over hastasıyım 10 aylık bir tedevinin ardından aşılamaya kerar verdik ve rabbim nasip etti ve tuttu rabbim isteyenlere nasip etsinMaşallah sağlıkla kucağınıza alın Neden aşılama yaptırdınız bi sorun var mıydı
Ben aşılama gününden itibaren kasık ağrısı yaşadım ince kıl çekilmesi gibi gögüslerde hassasiyet mide bulantıları iştah açılması yani çoğu belirtiyi yaşadım ya vücudumu çok dinlediğimden ya da psikolojik olarak öyle hissettim ama sonuç olarak pozitif oldu herkese tavsiyem ben iğnelerimi kullanmaya başladığım günden itibaren beslenmeme çokk dikkat ettim etimi sütümü balığımı yoğurdumu yumurtamı eksiksiz yedim içtim daha çok protein ağırlıklı beslendim bana da böyle önermişti doktorum rabbim hepimize sağlıklı evlat versinAsilamadan bir hafta sonra kasikta sanci degil de bi sallanti kipirti hissettin mi ben ilk oglmda kelebek kanadi kdr hafif bisey hissetmisym umutlandm smdi bi sefer sallanti gb sertti
Göguslerde hassasiyeti de mi aşilamadan itibaren yaşadınBen aşılama gününden itibaren kasık ağrısı yaşadım ince kıl çekilmesi gibi gögüslerde hassasiyet mide bulantıları iştah açılması yani çoğu belirtiyi yaşadım ya vücudumu çok dinlediğimden ya da psikolojik olarak öyle hissettim ama sonuç olarak pozitif oldu herkese tavsiyem ben iğnelerimi kullanmaya başladığım günden itibaren beslenmeme çokk dikkat ettim etimi sütümü balığımı yoğurdumu yumurtamı eksiksiz yedim içtim daha çok protein ağırlıklı beslendim bana da böyle önermişti doktorum rabbim hepimize sağlıklı evlat versin
Evet iki gün sonra şiddeti artmıştı sadece kıyafet giymek bile canımı yakıyorduGöguslerde hassasiyeti de mi aşilamadan itibaren yaşadın
Benim de oyle oldu ama şu sıralar azaldi biraz daha ama hala var bi yere değince acıyor aşılamamın 9.günündeyim senin de azaldı mı yoksa aynı şiddette mi halaEvet iki gün sonra şiddeti artmıştı sadece kıyafet giymek bile canımı yakıyordu
inş bi sürpriz olsn da tutsnUmarım tutar ilk aşılamam ilk tedavim çok umudum yok ama bakalım :)
Yok artık o kadar acımıyor ya da alıştım bilemiyorum 10+5 haftamdayım daha farklı acılarım var şu sıra mide bulantıları gibi baş dönmeleri gibi bel ağrıları gibi gibi ne kadar sıkıntılı da geçse en heycanlı zamanlar en kötü anımda bile of demek gelmiyor içimden gülerek karnımı tutuyorum çok yaramaz olcak diyip geçiyorum ağrımda kalmıyor sızımda içimde büyüyüşünü hayal ediyorum kalp atışlarını doğacağı anı ve tüm derdim tasam bitiyor annelik çok güzel bir duyguymuş Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBenim de oyle oldu ama şu sıralar azaldi biraz daha ama hala var bi yere değince acıyor aşılamamın 9.günündeyim senin de azaldı mı yoksa aynı şiddette mi hala
Benim aşılamanın 9.günü azaldı ya ağrım bende kendime bi umut arıyorum :) canım Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallahYok artık o kadar acımıyor ya da alıştım bilemiyorum 10+5 haftamdayım daha farklı acılarım var şu sıra mide bulantıları gibi baş dönmeleri gibi bel ağrıları gibi gibi ne kadar sıkıntılı da geçse en heycanlı zamanlar en kötü anımda bile of demek gelmiyor içimden gülerek karnımı tutuyorum çok yaramaz olcak diyip geçiyorum ağrımda kalmıyor sızımda içimde büyüyüşünü hayal ediyorum kalp atışlarını doğacağı anı ve tüm derdim tasam bitiyor annelik çok güzel bir duyguymuş Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Umarım hepimizin ki tutsun inşallahinş bi sürpriz olsn da tutsn
Yumurta catlatma ignesi vurulduktan 36 saat sonra asilama yapiliyo ama sen saat kacta vurdurdun igneyi8.30 da merkezde ol dedi cnm. bakalm artk ne zaman denk gelirse
cumartesi akşam 8 deYumurta catlatma ignesi vurulduktan 36 saat sonra asilama yapiliyo ama sen saat kacta vurdurdun igneyi
Anladim canim birbirimize dua edelim insallah tutar asilamalarimizcumartesi akşam 8 de
amin cnm inş gzl,haberler verelm. nerde yaşıosnAnladim canim birbirimize dua edelim insallah tutar asilamalarimiz
Hadi bakalim hayirlisi olsunbnmde yarn aşılama. inş gzl,haberler alalım
İnşallah canım. Herkesin belirtileri farklı olur sen sıkıntıya girme bu süreçte ben 10. gün test yapıp öğrenmiştim sende yarın yap çıkıyor çünkü (fitil kullanmıyorsan tabi)Benim aşılamanın 9.günü azaldı ya ağrım bende kendime bi umut arıyorum :) canım Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah