- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Ben yaptım çıkmadı canım sağlık olsunİnşallah canım. Herkesin belirtileri farklı olur sen sıkıntıya girme bu süreçte ben 10. gün test yapıp öğrenmiştim sende yarın yap çıkıyor çünkü (fitil kullanmıyorsan tabi)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptım çıkmadı canım sağlık olsunİnşallah canım. Herkesin belirtileri farklı olur sen sıkıntıya girme bu süreçte ben 10. gün test yapıp öğrenmiştim sende yarın yap çıkıyor çünkü (fitil kullanmıyorsan tabi)
Canım ya benim aşılama gününü de sayarsam 11.günüm test yaptım yok demistim ama aradan bi yarım saat falan geçti çok silik bi çizgi belirmiş ben çok net gorüyorum acaba hala catlatma ignesinin etkisi midirİnşallah canım. Herkesin belirtileri farklı olur sen sıkıntıya girme bu süreçte ben 10. gün test yapıp öğrenmiştim sende yarın yap çıkıyor çünkü (fitil kullanmıyorsan tabi)
Test çubuğunun içindeki kağıtta kaç dk geçtikten sonrası iptal o yazar fakat 30 dk çok uzun bir süre muhtemelen buharlaşma çizgisidir o ama seni yanıltmak da istemem. Benim dr bana aşılamadan 10 gün sonra test yap belli olur demişti “kan testi” ben önce idrar yapmıştım benimkinde çıktı hatta bu formda resim bile atmıştım hemen belirmişti çizgi sonra koşa koşa kan verdim doktorum hemen hayırlı olsun dedi 29 çıkmıştı beta sen de kana baktır en net o söyler fakat bu tutunması için fitil falan veya herhangi bir şey kullanıyorsan o etkilerCanım ya benim aşılama gününü de sayarsam 11.günüm test yaptım yok demistim ama aradan bi yarım saat falan geçti çok silik bi çizgi belirmiş ben çok net gorüyorum acaba hala catlatma ignesinin etkisi midir
Ben bu zamana kadar çok test yaptım ama o buharlaşma çizgisini hiç görmedim hep bembeyazdı o yüzden belki de iğnenin etkisi daha geçmedi bu arada fitil veya ilaç hicbir sey kullanmadim sadece gonalf igne ve ovitrelle kullandim bakalım kan testi yaptırmam ya olumsuzsa boşuna şimdi taa oralara gitmeyim beklicem elimde 1 testim daha var :)Test çubuğunun içindeki kağıtta kaç dk geçtikten sonrası iptal o yazar fakat 30 dk çok uzun bir süre muhtemelen buharlaşma çizgisidir o ama seni yanıltmak da istemem. Benim dr bana aşılamadan 10 gün sonra test yap belli olur demişti “kan testi” ben önce idrar yapmıştım benimkinde çıktı hatta bu formda resim bile atmıştım hemen belirmişti çizgi sonra koşa koşa kan verdim doktorum hemen hayırlı olsun dedi 29 çıkmıştı beta sen de kana baktır en net o söyler fakat bu tutunması için fitil falan veya herhangi bir şey kullanıyorsan o etkiler
Hakkında hayırlısı olsunBen bu zamana kadar çok test yaptım ama o buharlaşma çizgisini hiç görmedim hep bembeyazdı o yüzden belki de iğnenin etkisi daha geçmedi bu arada fitil veya ilaç hicbir sey kullanmadim sadece gonalf igne ve ovitrelle kullandim bakalım kan testi yaptırmam ya olumsuzsa boşuna şimdi taa oralara gitmeyim beklicem elimde 1 testim daha var :)
Bolu canim senamin cnm inş gzl,haberler verelm. nerde yaşıosn
izmir bendeBolu canim sen
Saat kacta ciktin asilamadan canim benim su an hic agrim yokkızlar aşılamadan çıktm ağrım vr azcıj. birazda kendimi çok sıktm herhalde
12.15 çıktm cnm. bende de yok spermler çıkmadı hiç dışarıya. sende naslSaat kacta ciktin asilamadan canim benim su an hic agrim yok
Bende 11.45 de ciktim asilamadan benimde disari cikmadi canim doktor cok guzel gitti iceri dedi yaklasik 20 yada 25 dakika yattim12.15 çıktm cnm. bende de yok spermler çıkmadı hiç dışarıya. sende nasl
bana bişi demedi. en son katedral içeriye kdr girdi dedi. anlamadm iyimi,kötümü. ovıtrel tekrar yazsımı sanaBende 11.45 de ciktim asilamadan benimde disari cikmadi canim doktor cok guzel gitti iceri dedi yaklasik 20 yada 25 dakika yattim
Hayir canim fitil olarak kullanmam icin progestan verdi onu kullancam sana ne verdibana bişi demedi. en son katedral içeriye kdr girdi dedi. anlamadm iyimi,kötümü. ovıtrel tekrar yazsımı sana
beraber beklıcz benmde bgn ypldı. ikinci kez çatlatma iğnesi verdılermıMerhaba kizlae dilerim hepimiz guzel haberler aliriz benimde 2. Asilamam bugun yapildi insallah guzel haberler alirizz
Insaallah hepimiz için hayırlısi kizlarMerhabalar hayırlı uğurlu olsun inşallah. Benimde aynı senin gibi durumum ben aşılama oldum bekliyorum 7 gün sonra belli olacak inşallah. Yeni bir süreç hem heyacanlı hem korkulu alışıyosun Rabbim beterinden saklasın. Herşey çok güzel olacak
Hayırlısıyla tutsun insKizlar benimde yarin ikinci asilamam yapilcak insallah rabbim isteyen herkese nasip eder umudumuzu kaybetmeyelim
İlk asilama mibnmde yarn aşılama. inş gzl,haberler alalım
Insaallah hepimiz için hayırlısi kizlarMerhabalar hayırlı uğurlu olsun inşallah. Benimde aynı senin gibi durumum ben aşılama oldum bekliyorum 7 gün sonra belli olacak inşallah. Yeni bir süreç hem heyacanlı hem korkulu alışıyosun Rabbim beterinden saklasın. Herşey çok güzel olacak
Hayırlısıyla tutsun insKizlar benimde yarin ikinci asilamam yapilcak insallah rabbim isteyen herkese nasip eder umudumuzu kaybetmeyelim