Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar nasılsınız hepimiz için hayırlısi olsun.. lütfen hep pozitif odaklı olalım morel bozmayalim Allah büyük :emir_bebek:
mayıs 14 te adetin ikinci gününe denk geliyor doktor randevum var asilama yolculuğuna başlıyorum hayırlısıyla bu yüzden heyecanlıyım

Eşimin sperm ler güzel dedı ama bende adetim şuan düzenli olmasına rağmen hafif yumurta tembelliği var bu yüzden endişeleniyorum açıkçası ..
ilaçlar la başlarız ilkinde dedi
varmi benim gibi olan veya mayıs ta asilama olucak olan

Kızlar nasılsınız hepimiz için hayırlısi olsun.. lütfen hep pozitif odaklı olalım morel bozmayalim Allah büyük :emir_bebek:
mayıs 14 te adetin ikinci gününe denk geliyor doktor randevum var asilama yolculuğuna başlıyorum hayırlısıyla bu yüzden heyecanlıyım

Eşimin sperm ler güzel dedı ama bende adetim şuan düzenli olmasına rağmen hafif yumurta tembelliği var bu yüzden endişeleniyorum açıkçası ..
ilaçlar la başlarız ilkinde dedi
varmi benim gibi olan veya mayıs ta asilama olucak olan
Merhabalar hayırlı uğurlu olsun inşallah. Benimde aynı senin gibi durumum ben aşılama oldum bekliyorum 7 gün sonra belli olacak inşallah. Yeni bir süreç hem heyacanlı hem korkulu alışıyosun Rabbim beterinden saklasın. Herşey çok güzel olacak

X