- 3 Eylül 2023
- 1.098
- 867
- 30
Bizde de fırsat olmadı hiç yoksa öyle olması lazım canım. Bugün hamilelik testi yaptım negatif cıktı ilacın etkisi bu kadar sürede gecmezdi belki de benim catlatma iğnesi hiç işe yaramadı bileBemcede hormonlardan canım normal diyorsun yani bunların olması bana gün aşırı ilişki devam dedi o yüzden devam ediyorum hala
Nasil agrili bir islemmi bisey hissediyormusunCanım benim ilk aşılamam tutmadı pes etmedim adet olur olmaz ikinciyi de oldum ama benle beraber ilk aşılamasını olan kız hamile kaldı yani belli olmuyor
Sizin kac gunde gecti etkisi igneninBizde de fırsat olmadı hiç yoksa öyle olması lazım canım. Bugün hamilelik testi yaptım negatif cıktı ilacın etkisi bu kadar sürede gecmezdi belki de benim catlatma iğnesi hiç işe yaramadı bile
Tuvaletin sıkışık olursa iyi oluyor çok hissedilmiyorNasil agrili bir islemmi bisey hissediyormusun
Aaa aynı gün yaptırmıştık biz di mi gerçekten erken benim 1 hafta oldu iğneden sonraBizde de fırsat olmadı hiç yoksa öyle olması lazım canım. Bugün hamilelik testi yaptım negatif cıktı ilacın etkisi bu kadar sürede gecmezdi belki de benim catlatma iğnesi hiç işe yaramadı bile
Ben de 9. Ve 10 günler test yaptım negatif çıktı perşembe adet sancılarım vardı kesildi dün ağır bir sancı girdi anlık ve göğüs ucladım çok sızladı bugün de hassasiyet var ama azaldı. Bir de dün akıntım çoktu sıvışeklinde. Salı test günüm bekleyeceğim kan verecegım negatif görünce çok üzüldüm çünkü. İnşallah pozitife döner. Allah nasip eder. Bir de bugün grip oldum ilaç falan da alamıyorum.Kızlar catlatma ignesinin üzerinden 10 gün aşılamanın uzerinden 8 gungecti suan testlerim negatif. Bel agrim sirt agrim gogus agrim ve ara ara bas agrim var adetime 6 gun var..boyle dayak yemis gibi hir de halsizlik varbir umuttur insan sizlerle dertlesmek derdine ortak aramaknistiyor tabiki de kimse pozitife dönecek ilmi bilemez.ama bu etkileri yasayip pozitife dönen var mi.varsa kacinci gün?
Bende de baş agrısı oluyor ilaç icmek de istemiyorum belki vardir döllenme diye. Birde progeston kullandigim icin fitil olarak ben agrilarim belirtilerim falan ondan mi oluyor acaba diyorum. İlk defa kullaninca bilemiyorsun.Ben de 9. Ve 10 günler test yaptım negatif çıktı perşembe adet sancılarım vardı kesildi dün ağır bir sancı girdi anlık ve göğüs ucladım çok sızladı bugün de hassasiyet var ama azaldı. Bir de dün akıntım çoktu sıvışeklinde. Salı test günüm bekleyeceğim kan verecegım negatif görünce çok üzüldüm çünkü. İnşallah pozitife döner. Allah nasip eder. Bir de bugün grip oldum ilaç falan da alamıyorum.
2 gün sonra yaparsan daha doğru olabilir cünkü iğne etkisi tamamen gecmis oluyor inşallah olumludurKızlar catlatma ignesinin üzerinden 10 gün aşılamanın uzerinden 8 gungecti suan testlerim negatif. Bel agrim sirt agrim gogus agrim ve ara ara bas agrim var adetime 6 gun var..boyle dayak yemis gibi hir de halsizlik varbir umuttur insan sizlerle dertlesmek derdine ortak aramaknistiyor tabiki de kimse pozitife dönecek ilmi bilemez.ama bu etkileri yasayip pozitife dönen var mi.varsa kacinci gün?
Progestan bircok belirti yapıyor.Bende de baş agrısı oluyor ilaç icmek de istemiyorum belki vardir döllenme diye. Birde progeston kullandigim icin fitil olarak ben agrilarim belirtilerim falan ondan mi oluyor acaba diyorum. İlk defa kullaninca bilemiyorsun.
Canım teste baktım sonra hafif cizgi vardı. Dünde ilişki sırasında çok şiddetli kasık ağrıları olduAaa aynı gün yaptırmıştık biz di mi gerçekten erken benim 1 hafta oldu iğneden sonra
12. Gin yaparsanız daha garanti olurBen de 9. Ve 10 günler test yaptım negatif çıktı perşembe adet sancılarım vardı kesildi dün ağır bir sancı girdi anlık ve göğüs ucladım çok sızladı bugün de hassasiyet var ama azaldı. Bir de dün akıntım çoktu sıvışeklinde. Salı test günüm bekleyeceğim kan verecegım negatif görünce çok üzüldüm çünkü. İnşallah pozitife döner. Allah nasip eder. Bir de bugün grip oldum ilaç falan da alamıyorum.
İnsallah2 gün sonra yaparsan daha doğru olabilir cünkü iğne etkisi tamamen gecmis oluyor inşallah olumludur
Vajinal yolla alındığında da mı?Progestan bircok belirti yapıyor.
Evet vajinal yolla alındığında da belirti yapıyor ağızdan alınca belirtileri daha da yoğunlasıyor.Vajinal yolla alındığında da mı?
Doğru olabilir ben de duphaston kullanıyorumBende de baş agrısı oluyor ilaç icmek de istemiyorum belki vardir döllenme diye. Birde progeston kullandigim icin fitil olarak ben agrilarim belirtilerim falan ondan mi oluyor acaba diyorum. İlk defa kullaninca bilemiyorsun.
Salı gününe kadar adet olmazsam kan testi vereceğim idrar testi negatif çıkınca üzüldüm12. Gin yaparsanız daha garanti olur
Fitilken böyleyse agiz yoluyla düşünemiyorum bileEvet vajinal yolla alındığında da belirti yapıyor ağızdan alınca belirtileri daha da yoğunlasıyor.
Hayirlisi olsun hakkimizda. Zor süreçler ama umudum da yok sanki benimDoğru olabilir ben de duphaston kullanıyorum
Ay canım benimde öyle ya bu sabah ağrıyla uyandım resmen hala daha da sol kasıkta ciddi ağrıyor yani alt kısım ağrıyor çok normal mi ki bu durumCanım teste baktım sonra hafif cizgi vardı. Dünde ilişki sırasında çok şiddetli kasık ağrıları oldu