Aşılama yaptıranlar yardım

Kızlar catlatma ignesinin üzerinden 10 gün aşılamanın uzerinden 8 gungecti suan testlerim negatif. Bel agrim sirt agrim gogus agrim ve ara ara bas agrim var adetime 6 gun var..boyle dayak yemis gibi hir de halsizlik var 😂 bir umuttur insan sizlerle dertlesmek derdine ortak aramaknistiyor tabiki de kimse pozitife dönecek ilmi bilemez.ama bu etkileri yasayip pozitife dönen var mi.varsa kacinci gün?
Kasık ağrısı var mı canım sende benim 6.gün aşılamada alt karın bölgesinde aşırı bi ağrı var dokununca özellikle çok fena sol tarafta bıçak saplanır gibi

Ben dayanamıyorum resmen o kadar ağrıyor bu normal mi ki tuvaletimi yaparken aşırı ağrıyor otururken bile ağrıyo bugün neden anlamadım
Bende bilmiyorum ki. Bende de bel ve gogus agrisi siddetli ama sebebi ne bilmiyorum. Benim asılamanin 9. Gunu. Sizin kacinci gün?

Ay canım benimde öyle ya bu sabah ağrıyla uyandım resmen hala daha da sol kasıkta ciddi ağrıyor yani alt kısım ağrıyor çok normal mi ki bu durum
Normal canım hamilelik varsa zaten o ağrılar devam ediyor hamilelik olusmazsada adetten sonra geciyor zaten. Benim sanırım 2. Aşılamadan sonraydı şiddetli sol kasık ağrısı ve bacağa vuran bi ağrı vardı. Normal olmayan ağrıyı anlıyorsun ben demiştim kesin kist oldu diye. Hasta oldum kontrole gittim 3 tane kocaman kistim vardı öyle kücük falanda değildi. Sadece 1 yumurtal catlamıstı. O zaman 4 yumurtam vardı. 3 ü kiste cevirmisti. Ama arada giren kasık ağrıları normal yani aldığımız hormon ilaclarının etkisi

Normal canım hamilelik varsa zaten o ağrılar devam ediyor hamilelik olusmazsada adetten sonra geciyor zaten. Benim sanırım 2. Aşılamadan sonraydı şiddetli sol kasık ağrısı ve bacağa vuran bi ağrı vardı. Normal olmayan ağrıyı anlıyorsun ben demiştim kesin kist oldu diye. Hasta oldum kontrole gittim 3 tane kocaman kistim vardı öyle kücük falanda değildi. Sadece 1 yumurtal catlamıstı. O zaman 4 yumurtam vardı. 3 ü kiste cevirmisti. Ama arada giren kasık ağrıları normal yani aldığımız hormon ilaclarının etkisi
Benimde kist olmasın ya bu kadar ağrıması notmal değil gibi ara ara da değil sürekli var bugün hatta sabah ağrıyla uyandım mesaneye bi baskı var gibi sürekli idrar varmış gibi yaparkende çok zorlanıyorum anlamadım parol falan içsem mi diye düşünüyorum

Benimde kist olmasın ya bu kadar ağrıması notmal değil gibi ara ara da değil sürekli var bugün hatta sabah ağrıyla uyandım mesaneye bi baskı var gibi sürekli idrar varmış gibi yaparkende çok zorlanıyorum anlamadım parol falan içsem mi diye düşünüyorum
İnşallah olmaz diyelim canım. Ama sana çok yüksek doz iğne verildi ya onun acısı olabilir. Vücudun cok hormon yüklü.

X