Aşılama yaptıranlar yardım

Canımmm seni cok iyi anlıyorum ama kendini rahat bırak belirti arama kafan rahat olsun. Vücuda hormon veriliyor sonucta ve catlatma iğnesinde beta hcg hormonu var hamilelik belirtileri bile yaşanabiliyor her vücutta belirti farklı oluyor. Mesela benim ilk aşılamamda kasık ağrım vardı ama göğsümde hassasiyet yoktu ilk günden göğsünde acı sızı tek belirtisi olan arkadas hamileydi tüh bende bu yok tutmadı dedim. 2. Aşılamamda göğüs uclarım aşırı sızlıyordu dedim ki kesin tuttu olmadı. 3. Aşılamamda cok önemsemedim tatile falan gittim ama kasık ağrısıyla sol bacak ağrım vardı tutmadı. Bu 4. Aşılamam dün yapılırken birqz zorlandım kasıklarımda ağrım var göğüs uclarım hassas dokundukca sızlıyor. Bak benim vücudumda bile her aşılamada farklı şeyler yaşıyorum. İçini ferah tut inşallah en güzel şekilde olur. Mesela şuan gebelik testi yapsan catlatma iğnesinin etkisi gecene kadar hep pozitif cıkar. İlk aşılamamda hergün test yaptım. 10. Gün tamamen gitti etkisi
İçimi ferah tutuyorum aslında ama buraya yazanlarıda merak ediyorum girip okuma istediği oluyor yoksa bende çatlatma iğnesi olduğum her ay belirtileri ona yordum ama olmadı bu ay içim rahat aslında her şey çok güzel gitti umudum yüksek testte asla yapmam şuan biliyorum yanlış çıkıcağını hepimiz için hayırlısı canım

İçimi ferah tutuyorum aslında ama buraya yazanlarıda merak ediyorum girip okuma istediği oluyor yoksa bende çatlatma iğnesi olduğum her ay belirtileri ona yordum ama olmadı bu ay içim rahat aslında her şey çok güzel gitti umudum yüksek testte asla yapmam şuan biliyorum yanlış çıkıcağını hepimiz için hayırlısı canım
Senin eşinin sonucu falanda cok iyi bende umutluyum senden inşallah güzel haberlerini alırız

Konuşmalarınızı okudum ben de dün yaptırdım ilk defa Rabbim hayırlısı ile hepimize pozitif haberini alıp sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Öncelikle hayırlı olsun. Aynı gün yaptırmısız üçümüzde inşallah güzel sonuclar alırız. Ağrınız falan var mı?

Aynı şikayetler devam ediyor canım kasık ağrısı göğüs hassasiyeti şişkinlik gaz geçmedi sende var mı
Evet canım gaz var göğüs ucum acıyor dokundukca tuvaletim gelince kasıklarıma cok baskı yapıyor lavaboya girip cıktıktan sonra cok ağrı hissediyorum kasıklarımda

Öncelikle hayırlı olsun. Aynı gün yaptırmısız üçümüzde inşallah güzel sonuclar alırız. Ağrınız falan var mı?
Teşekkür ederim amin İnşallah İlk 2 gün oldu bugün nadiren hissettim ağrısız işlem diyor ancak benim biraz canım acıdı acıkçası

Sizde bilinen bi hastalık bi şey var mıydı bende pcos var iki yumurta büyüttük aşılama sırasında kasık ağrısı oldu hatta hala devam ediyor fazla yumurta uyarıldığı için olabilir mi diye düşündüm
Bende pcos hastasıyım bu yüzden aşılama oldum kendiliginden gebelik oluşmadı bende hiç

Canım nasılsın bende hala devam eden bir kasık ağrısı var özellikle oturup kalkarken çok oluyor ilişki sırasında da kasık ağrısı oluyor neden acaba
Hormonlardan diye biliyorum ben bizde ilişki sadece 1 kere oldu aşılamadan sonraki gün daha olmadı ama ilişki esnasında ağrı kasılma kramp tarzı şeylerin olması normal benim sadece göğüs uclarım dokundukca acıyor arada kasığıma ağrı giriyor. Sürekli devam eden bi ağrı değil.

Hormonlardan diye biliyorum ben bizde ilişki sadece 1 kere oldu aşılamadan sonraki gün daha olmadı ama ilişki esnasında ağrı kasılma kramp tarzı şeylerin olması normal benim sadece göğüs uclarım dokundukca acıyor arada kasığıma ağrı giriyor. Sürekli devam eden bi ağrı değil.
Bemcede hormonlardan canım normal diyorsun yani bunların olması bana gün aşırı ilişki devam dedi o yüzden devam ediyorum hala

X