Aşılama aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allah yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın da bizde umutlanırız

allahım isteyen herkese naip etsin.ben asılama yaptırmadım daha.polikistlerim vardı tedavıl halletım.klomen ıle tedavı gordum .ara verdım sımdı.

eylül ayında asılama olucam korkuyorummm.kendılıgınde hamıle kalma sansım yok cunku yumurtlama gunumu teshıs edemıyoruz.ılacla yumurtladıgım ıcın...

allah yardımcın olsun mimoş, inşallah bizede umut olur içimizde güzel duyguların yeşermesini sağlarsın. burada okuduğumuz her güzel haber ,bizim için pozitif enerji vererek "evet bizimde olacak , beklediğimize değecek" şeklinde düşüncelerimizin oluşmasına yardımcı oluyor. umarın senin vereceğin haberde bu şekilde bizi sevindirir

moralim çok bozuk aşılamam tutmadı.inşallah sizin aşılamalarınız tutar.dr.umla görüşüp tüp bebek deneyecez.dua edin arkadaşlar.

kendini üzme sevdagül. muhtemelen dr un yumurtaların düzenine girmesi için ara verecektir. bu arada sen normal yollardan denemeye devam et çünkü büyümeye devam eden yumurtaların mutlaka vardır. aşılamadan sonra verilen aralarda gebe kalanlar olduğunu duydum

sevgili tess,
foruma çok sık katılmasam da konuları takip ediyorum ve bugün sonucunu alacağını biliyorum, umarım hayırlı ve güzel haberler alırsın, ben de heycanla bekliyorum seni..

moralim çok bozuk aşılamam tutmadı.inşallah sizin aşılamalarınız tutar.dr.umla görüşüp tüp bebek deneyecez.dua edin arkadaşlar.

canım nedesek boş biliyorum ama umudunu ve inancını yitirme nolur.herşey ALLAH'tan zamanı gelince olacaktır.demekki şimdi zamanı değilmiş

seni okadar iyi anlıyorum ki anlatamam evet boşuna bekleme bende ekimde tüp deneyeceğim hep dua et biliyorum mevla bizi çok seviiyor bizim dualarımızı seviyor biraz daha gayret sabır en güzel bebekler bizim bebeklerimiz olacak gözlerini kapa kokusunu hisset birgüm bizimde olacal ümit herşey unutmaa.s.

teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a.s.

dün o kadar kötü bi gündü ki benim için hastanelik oldum.serum falan taktılar.aşılamadan ümitli değildik fakat acaba olur mu ki dedik.çünkü dr.um demiştiki normal yolla olmadı.1. aşılamada olmadı diğer aşılamalarda tutmayabilir demişti.şimdi tüp bebek için araştırma yapmaya başlayacağız.fiyat konusunda bilginiz varmı?daha çok üniversite hastaneleri mi yoksa özeller mi tercih ediliyo bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.teşekürler.

meraba arkadaşlar ben yeni üye oldum aranıza kabul ederseniz sevinirim bende aşılama yaptırmam gerekiyo ama korkuyorum ya tutmazsa diye 2 senelik evliyim ben braz daha beklemeyi terih ettim eşimde sperm düşüklügü var aktarcıdan aldıgımız bi karışım yiyoruz hadi hayırlısı bu konu hakkında bilgisi olan varmı bu karıiından 5 kişi yedi 3 nün çocugu oldu rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin...

ilki emine hoşgeldin aramıza canım.inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine

artık güzel haberler duymak istiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:asigim: herse meraba ben yeni üyeyim bende aşılama düşündüm ama sonra geri vazgeçtik bakalım hayırlısı biz aktarcıdan aldıgımız bi karışım yiyoruz eger olmazsa bu sefer aşılma rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

benide aranıza kabul ederseniz çok mennun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…