Aşılama aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bana yardımcı olurmusunuz.9.8.2007de tarihinde 2.aşılamamı yaptırdım.aşılama olduğum günden beri göğüslerimde.karnımda felaket bir ağrı var sizlerdede oldumu bu şikayetler..2.aşılaması tutan varmı bildiğiniz? adet günüme 4 gün var meraktan çatlıyorum.

Sevdagül Ben 3 Asilama Yaptirdim Tutmadi Gögüs Ve Karin Agrilari Catlatma Iğnesinin Eseri

sakın o ağrılara güvenme o belirtiler değil mi bizi yıkan

dilda seninde aşilama tutmamiştı değil mi şimdi ne yapmayı planlıyorsun

Mimoş öncelikle çoküzüldim. Sonuç alamamana. Sağlık olsun. Ben kendimi çok yıprattım. Ama elimizden gelen bir şey yok. Şu an tatildeyim. Haftaya Ankaraya döneceğim. Drla o zaman görüşeceğim. Dr neye yönlendirirse. Tüp bebek derse şu an maddi yönden düşünemem. Benim bir kızım var 4 yaşında. O da aşılamayla olmuştu. Hem de ilk aşılamamda tutmuştu. Kızım olduğu için devlet tüp bebek masraflarının hiç birine karışmıyormuş. İlacı bile karşılamıyormuş. Mimoş Eylül siz ne yapmayı düşünüyorsunuz

bana cevap verdiğiniz için teşekürler arkadaşlar.4 gün kaldı adetime inşallah olmam.

perşembe histereskopi yapyıracağim ekimdede dr tüp bebek dedi bende kendimi çok yıprattım ama taktir alllahtan okullar açılıyor çocuklarla vakit geçiyor ben negatif sonuç aldığımda tatildeydim hemen apar topar ist döndük ama halen bile içimde kocaman bır boşluk var

canım benim buay 2.aşılamam olacak bakalım hayırlısı.

rahimde nohut büyüklüğünde et parçaları var onlar alınacak sen histereskopiyi neden oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…