- 20 Temmuz 2007
- 2.870
- 11
- 50
-
- Konu Sahibi EU1
:asigim: herse meraba ben yeni üyeyim bende aşılama düşündüm ama sonra geri vazgeçtik bakalım hayırlısı biz aktarcıdan aldıgımız bi karışım yiyoruz eger olmazsa bu sefer aşılma rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
:asigim: herse meraba ben yeni üyeyim bende aşılama düşündüm ama sonra geri vazgeçtik bakalım hayırlısı biz aktarcıdan aldıgımız bi karışım yiyoruz eger olmazsa bu sefer aşılma rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
aşılama yaptıralı 6 gün oluyor ama biraz ağrım var,bu normal mi sizce,yada regl ağrısımıdır bilmyorum
nesihan öncelikle pes etmek için çok erken.çünkü sorununuz yok seni anlıyorum benmde eşiminde görünürde sorunumuz yok bizimde olmuyo ama biz çaba sarfediyoruz bebek sahibi olmak adına atmadığımız adım kalmadı ama en azından içim rahat mutluyum çünkü amacım için çaba sarfediyorum.Ve inanıyorumki sonunda gülen taraf olacaz.Sende aşılama yaptır tutan var tutmayan var ama en azından yaptım dersin aklında kalmasın.İlk seferdede tutabilir 4, seferdede ki şimdi devlet yardımıda var bu fırsatı tepme.:teselli::teselli::teselli::teselli::
İyi akşamlar arkadaşlar.Doktorum tedaviye ara verdi ve yine adetim gecikti.Acaba hamilemiyim diye düşünüyorum ama test yapmaya korkuyorum.Y a negatif çıkarsa.Bu arada bayramınız kutlu olsun.
İyi akşamlar arkadaşlar.Doktorum tedaviye ara verdi ve yine adetim gecikti.Acaba hamilemiyim diye düşünüyorum ama test yapmaya korkuyorum.Y a negatif çıkarsa.Bu arada bayramınız kutlu olsun.
uslecim moralini bozma canım tüp bebek neden denemiyorsun.Elinden geleni yap gerisini Allah"a bırak.Ben tüp bebek için tedaviye başladım.bende aşılandım 2kez aşılandıgımla kaldım olmadı ama olmucak degıl herhalde bıdaha denemedım nedense kaçasım var bu işlerden kafam karışık yani olcagı varsa evdede olur gibi geliyo illa ugraşmamı lazım yani