Aşılama aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hoş geldin canıma.s. inşallah istediğin gibi olur herşey.a.sa.s

merhaba canım aktardan aldığın karışım ne için bizde alsak mı

canım senin sorunun neydi ?

merhaba arkadaşlar bende 2 senelik evliyim ama bebişim yok istiyoruz ama olmuyor aşılama istemiyorum.tutmaması halinde çok üzülürüm.daha doğrusu doktor yüzü görmek bile istemiyorum 1 senedir başhekim tedavisindeyim ama sonuç kocaman bir 0. ve de 1 senedir hiç bir şeyimiz yok karı koca yani rahatsızlık anlamında....
bıktım ben ya...

nesihan öncelikle pes etmek için çok erken.çünkü sorununuz yok seni anlıyorum benmde eşiminde görünürde sorunumuz yok bizimde olmuyo ama biz çaba sarfediyoruz bebek sahibi olmak adına atmadığımız adım kalmadı ama en azından içim rahat mutluyum çünkü amacım için çaba sarfediyorum.Ve inanıyorumki sonunda gülen taraf olacaz.Sende aşılama yaptır tutan var tutmayan var ama en azından yaptım dersin aklında kalmasın.İlk seferdede tutabilir 4, seferdede ki şimdi devlet yardımıda var bu fırsatı tepme.:teselli::teselli::teselli::teselli::

:arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bende önümüzdeki günler ilk aşılamamı yaptıracağım

aşılama yaptıran bayanlar,hamile kalanınız var mı,bu benim 3.kez yaptırmam,birincide hamile kaldım ama kalp atışları duyulamadığından kürtaj oldum,ikinci de tutmadı,bu 3.,bakalım bir hafta sonra ne olcak,bugün biraz ağrım da var aslında

arkadaşlar benim bir kızım var. 2002de aşılama yaptırmıştım ve ilk aşılamada tutmuştu. Şimdi ikinci çocuğu istiyoruz. Mart ayında dr.a gittim. Yumurtalarım küçükmüş. Sonuç alırız dedi. Ben tabi ilk çocuğumun ilk aşılamada tutmasından dolayı tutar diye düşündüm. 3 aşılama yaptırdım.Dr um dördüncü aşılamayı deneyelim olmazsa tüp bebek diyor. Çok stresliyim.

aşılama yaptıralı 6 gün oluyor ama biraz ağrım var,bu normal mi sizce,yada regl ağrısımıdır bilmyorum

vazgeçmedim tabi.bi anlık içim daraldıda
Allah herkesin gönlüne göre versin

İyi akşamlar arkadaşlar.Doktorum tedaviye ara verdi ve yine adetim gecikti.Acaba hamilemiyim diye düşünüyorum ama test yapmaya korkuyorum.Y a negatif çıkarsa.Bu arada bayramınız kutlu olsun.

İyi akşamlar arkadaşlar.Doktorum tedaviye ara verdi ve yine adetim gecikti.Acaba hamilemiyim diye düşünüyorum ama test yapmaya korkuyorum.Y a negatif çıkarsa.Bu arada bayramınız kutlu olsun.

İnşallah hamilesindir.Sana da iyi bayramlar.

ferihacımtest yapmak için acele etme benimde öyle oldu ve maalesef negatif çıktı ilaçların yan etkisi ama yinede dikkatli ol inşallah önümüzdeki bayram bu isteğin gerçekleşmiş olur

arkadaşım bir de aşılama yapılacağı ay beslsnmene dikkat et hazır gıda, boyalı gıdalar, hazır içecekler, demli çaydan mümkün olduğunca uzak dur, aşılamadan sonra daha önce de söylediğim gibi 3 gün kadar yat ve sevdiğin bir kitabı al sindire sindire oku kendini mutlu et şımart

Arkadaşlar teşekkür ederim.B enim bir oğlum var ve ikinci için 5 yıldır uğraşıyorum.Umarım sizinde dileginiz kabul olur ve bebeklerinize kavuşursunuz.Allah herkeze evlat sevğisini tattırsın.

bende aşılandım 2kez aşılandıgımla kaldım olmadı ama olmucak degıl herhalde bıdaha denemedım nedense kaçasım var bu işlerden kafam karışık yani olcagı varsa evdede olur gibi geliyo illa ugraşmamı lazım yani

arkadaşlar bilin bakalım ne oldu.ne olacak HAMİLEYİM.hem de normal yollardan.doktor 5 yıllık tedavime ara vermişti.yıl başından sonra aşılama yapacaktık.ama buna gerek kalmadı.evde test yaptım pozitif çıktı.gözlerime inanamadım ve gece yarısı kan tahlili yaptırmaya çıktım."bir gün ben de bu formda hamileyim diye yazacakmıyım?" diye düşünürken...DARISI HEPİNİZE.

feriha seni kutluyorum

usle bence yanılıyorsun

1,5 milyondan fazla doğan tüpbebek var. evde bekleselerdi çocuk sahibi olamayabillirlerdi.

tabiiki olmayacaksa olmaz ama tam tevekkül için insanın elinden geleni yapması lazım

hayırlısı canım

uslecim moralini bozma canım tüp bebek neden denemiyorsun.Elinden geleni yap gerisini Allah"a bırak.Ben tüp bebek için tedaviye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…