Aşılama aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah doğru doktoru bulmuşsundur Allah yardımcınız olsun hakkımızda hayırlısı

evet inşallah allah hepimize nasip eder ben sonuna kadar savaşacağim

bende öyle biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbime kalmış inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur isteyen herkese rabbim tattırsın inş.

moral verdiğiniz için çok tesekürler arkadaşlar .benim problemin polikistik oversendromu bu nedenle tedavi görüyorum.bu aşılamamda tutmazsa dr.um tüp bebek diyo.dua edin arkadaşlarda aşılamam tutsun.

moral verdiğiniz için çok tesekürler arkadaşlar .benim problemin polikistik oversendromu bu nedenle tedavi görüyorum.bu aşılamamda tutmazsa dr.um tüp bebek diyo.dua edin arkadaşlarda aşılamam tutsun.

canım hayırlısı ile olur inşallah.RABBİM ellerimizi boş bırakmasına.s.

kızlar bende aşılama sonucumu yarın öğreneceğim şansımız coook dusuk biliyorum.aşılama sonucumu ogrenecegim diye uzuluyorum.hayal kurmak guzeldi.simdi kurdugum butun hayaller tepetaklak olacak diye cok korkuyorum

inşallah hepimizin istediği gibi olur bebişlerimize en kısa zamanda Allah'ın izniyle kavuşuruz.Benim aşılama sonucumda perşembe belli olacak.Yarın sonucunu bizimle paylaşırmısın Tess.

perşembe histereskopi yaptırıyorum arkadaşlar dualarınızı bekliyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

X