Aşılama aşılama yaptıranlar bişi sorcam

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pitoscum Kötüye Yormak Bende Istemiyorum Ama Ilk Aşılamada Malesef Bu Belirtiler Olmuştu. O Yüzden Kendimi Fazla Kaptırmak Istemiyorum
Ilgin Için Tşk Ederim Cnm:1hug:

Ya Dün Biri Diyordu Ikinci Aşilamada Ayni Belirtiler Olmuş Umutsuzdu Belki Seninkide öyledir Bence Belirtilere Bukadar Takilma Allah Yardimcimiz Olsun

cnm Kanda 12. Gün Ve Sonrasında çıkıyomuş Sonrasında Daha Garantili Imiş.
Inşallah Olmassın Ama Adet Olursan Diğer Aşılamana Hemen Başlamayı Düşünüyosan Adetinin 2. Günü Doktora Git, Adetliyken Muayene Edecekler çatlamayan Yumurtalar Kist Falan Oluşturmamışsa 3. Günü Tekrardan Iğnelerine Başlayacaksın.
Inşallah En Kısa Zamanda Meleğine Kavuşursun

Herşey Iyi Ama Benimçok Kötü Bi Alişkanliğim Var Sigra Kullaniyorum Bu Dönemde De Arttirdim Aşilama Da Yasak Mi Benim Doktoru Bişi Yasaklamadi Bazi Doktrlar çay Ve Kahveyi Bile Yasakliyomuş Bilginiz Var Mi

Herşey Iyi Ama Benimçok Kötü Bi Alişkanliğim Var Sigra Kullaniyorum Bu Dönemde De Arttirdim Aşilama Da Yasak Mi Benim Doktoru Bişi Yasaklamadi Bazi Doktrlar çay Ve Kahveyi Bile Yasakliyomuş Bilginiz Var Mi

evet canım sigarayı bırakman gerekiyor,bebeğinin olması ondan önemli değilmi,bende 1 ay oldu bırakalı 1 yıldır kendimi telkin ediyordum bırakmak için zamanı gelmiş demekki, çok şükür hiç aramıyorum hiç bir zaman da başlamam inşallah.:1hug:

Cnm sigarayı bırakmalısın mutlaka, bu dönemlerde kötü etki eder. Sana söyleyebileceğim eğer sigara konusunda kendine söz geçiremiyosan kk tüp bebek bölümü giriş kısmında GÜNIŞIĞININ açmış olduğu bi sayfa var "Mutlaka Izleyin!!!!!! Anne Karninda Yaşama Yolculuk" adı altında filmi izle mutlaka insanın resmen nutku tutuluyo. Sigara dumanının zararınıda gösteren bi bölüm var beni daha iyi anlayacaksın.

evet Canım Sigarayı Bırakman Gerekiyor,bebeğinin Olması Ondan önemli Değilmi,bende 1 Ay Oldu Bırakalı 1 Yıldır Kendimi Telkin Ediyordum Bırakmak Için Zamanı Gelmiş Demekki, çok şükür Hiç Aramıyorum Hiç Bir Zaman Da Başlamam Inşallah.:1hug:

Peki Sakincasi Yoksa Nasil Birakabildiğini Sorabilir Miyim Bebeğimin Olmasi Herşeyden önemli Ama şu Zikkima Karşi çok Iradesizim Eşim Içmiyor Bende Her Gün Birakiyorum Güya

cnm Sigarayı Bırakmalısın Mutlaka, Bu Dönemlerde Kötü Etki Eder. Sana Söyleyebileceğim Eğer Sigara Konusunda Kendine Söz Geçiremiyosan Kk Tüp Bebek Bölümü Giriş Kısmında Günişiğinin Açmış Olduğu Bi Sayfa Var "mutlaka Izleyin!!!!!! Anne Karninda Yaşama Yolculuk" Adı Altında Filmi Izle Mutlaka Insanın Resmen Nutku Tutuluyo. Sigara Dumanının Zararınıda Gösteren Bi Bölüm Var Beni Daha Iyi Anlayacaksın.

Mutlaka Izliycem Saol Canim Inş Sayenizde Birakirim

arkadaşlar bana şu aşıla hakkında biraz bilgi verirmisiniz rica etsem bende yaptırmak istiyorum herangi bir sorun oluyormu şimdiden çookk tşk ederim

Cnm sigarayı bırakmalısın mutlaka, bu dönemlerde kötü etki eder. Sana söyleyebileceğim eğer sigara konusunda kendine söz geçiremiyosan kk tüp bebek bölümü giriş kısmında GÜNIŞIĞININ açmış olduğu bi sayfa var "Mutlaka Izleyin!!!!!! Anne Karninda Yaşama Yolculuk" adı altında filmi izle mutlaka insanın resmen nutku tutuluyo. Sigara dumanının zararınıda gösteren bi bölüm var beni daha iyi anlayacaksın.

ya canım ben bulamadım orayı lınkı yazarmısın

arkadaşlar bana şu aşıla hakkında biraz bilgi verirmisiniz rica etsem bende yaptırmak istiyorum herangi bir sorun oluyormu şimdiden çookk tşk ederim

Sabriyacım merhaba aşılama hakkında neler öğrenmek istiyosun? istersen sen merak ettiğin konuyu söle ona göre yardımcı olmaya çalışalım.
Aşılama kısaca ; iğne yada hap yardımıyla yumurtaların büyümesi sağlanıyo, ara ara kontrole gidiyosun, yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vuruluyo, çatlatma iğnesinden max. 36 saat sonra aşılaman yapılıyo. Tabii sabahtan eşim sperm örneği veriyo onlar laboratuar ortamında yıkanıp ayıklanıyo sağlıklı olanlar sana enjekte ediliyo.

ya kusura bakma sen verene kadar ben buldum ama kesip yazamadım sana ve o julyanın gösteri bölümünü falan atladım sadece bebişi izledim

Peki Sakincasi Yoksa Nasil Birakabildiğini Sorabilir Miyim Bebeğimin Olmasi Herşeyden önemli Ama şu Zikkima Karşi çok Iradesizim Eşim Içmiyor Bende Her Gün Birakiyorum Güya

CANIM ÇOOOK ZOR BİLİYORUM AMA İSTEYİNCE HER ŞEY OLUR .ZARARLARINI ANLATAN HERŞEYİ OKU VE İÇENLERİN YANINDA FAZLA DURMA AMA SENİN ELİNDE OLDUĞUNU UNUTMA VE BEBĞİNİ DÜŞÜN EMİNİM BAŞARABİLİRSİN CANIM.İNŞALLAH O İLLETTEN KISA ZAMANDA KURTULURSUN SENİN İÇİN DUA EDİCEM ,BEN BIRAKACAĞINA İNANIYORUM. :1hug:

kızlar aşılamada düsük olayı dahamı cok oluyor sanki bebegi olup düsük yapan cok gibi geldi normal gebelik gibi degılmi yoksa

canım adet gününnü beklemeni söyler zaten dr.bana demişti.........
ve adet günümde yaptım test çıktı.......
inş.darısı senin ve isteyen herkese allah nasip etsin sanada....................

X