Aşılama aşılama yapılacak bilgi verirmisiniz lütfennn:(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

latifeelif

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
801
5
38
arkadaşlar bu ay tedaviye başladık..

iğnelerle yumurtam çoğalacakmış.. her gün kendim göbeğimden iğnemi yapıyorum salı günü bitecek iğneler dr çarşamba günü gel dedi çarşamba gidince çatlatma iğnesimi yapılacak büyüklüğünümü takip edecekler yumurtanın..bi bilgi verin lütfen..

bide eşim ne zmana cinsel perhiz yapmaya başlayacak

yardım ederseniz cok sevinirim saolun

kız burdamısın sen, bi göründün kayboldun..evet sen hergün karından iğne vurunuyorsun ama normalde doktor 2 3 günde bi kontrol eder yumurtaların gelişimini..bi terslik çıkmasın diye..niye senin doktor iğnelerin tamamı bittikten sonra çağırdı ki anlamadım...:bbo:bide hangi iğneyi kullanıyorsun ve hangi dozda...:??

ovilarite gibi bişi adı 75 dozda kullanıyorum bitince gel dedi bende anlamadım valla...eşim hangi günden itibaren perhize başlasın peki..pazartesinden itibaren falan iyimi..çünkü bu seferde cok beklerse spermlerin kalitesi düşerse didye korkuyorum:KK43:

peki doktor iğne verdikten sonra hiç mi kontrole çağırmadı..kaç gündür vurunuyorsun...?? peki sorun neydi...ben 2 kez aşılama yaptım..bende doktor çatlatma iğnesiyle birlikte cinsel perhiz koyuyordu..yani 1,5 gün falan..daha fazla olunca ölü hücreler çok oluyormuş..sizde sperm sayısı kaçtı..??inş güzel neticelenir...

arkadaşlar ben ilk aşılamamı yaptıgım günden beri cinsel perhizdeyiz buda 2 hafta oluyo spermlerin kalitesi düştügünü şimdi dydum :KK43:

5 günden fazla olan cinsel perhizde sperm hızını ileri hareketlilik hızını düşürüyomuş. 2 günden az 5 gündende fazla olmayacak

X