Gebeliğe Hazırlık Aşılama yapanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yarin aşilamann 14.gunu olcak kan versem cikar mi 15i mi bekleyim, gına geldi beklemekten, çatlicam meraktan ya

ne gibi belirtiler canim üstune gorme gibi seylerde oluyormus ya yinede kan testi yaptrn diyorlar.
Eda her zaman olan şeyler adetten bir hafta önce kahverengi leke gelir bende o zaman anlarım hamile olmadığımı maalesef gene geliyor iki gündür leke çok üzüldüm dün gece hiç uyumadım kabuslar kabuslar inş. Seninki tutmuştur

üzulme canim rabbim herseyin en iyisini bilir belkide hayirli degildi en kisa zamanda rabbim nasip etsin insallah dualarm seninle

Kizlar kan werdim cikmadi doktorumu aradim erken yapmissin cikmaz zaten adetini bekle dedi. Bana yine beklemek düştü

Hayırlısı olsun inş :)
ya normalde progesteron jeli asilamadan sonra hep kullanmam gerekiyormus kanama olunca doktorum ben sana soyledm neden kullanmadn dedi hic hatrlamiyorm soyledgnide ama yazmsti asilamaya kadar 2 gun kullandm sadece kanama olunca basladm ama gec mi kaldim bilmiyorm. Tum emeklerm bosa gidecek diye de korkuyorum. Bazen de diyorum tutunacak cocuk ne yapsan tutunur degil mi? Olmicaksada napsak olmaz rabbim hayirli olani nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…