Bekliyorum ben ayin 25 i kontrolum var bakalim kese görülecek miKızlar sesiniz çıkmıyor ne durumdasınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum ben ayin 25 i kontrolum var bakalim kese görülecek miKızlar sesiniz çıkmıyor ne durumdasınız
ne gibi belirtiler canim üstune gorme gibi seylerde oluyormus ya yinede kan testi yaptrn diyorlar.Benim aşılamam tutmadı büyük ihtimalle adet belirtilerim başladı
Uzuldum hayirlisi diyelim insalah biseye gerek kalmadan hamile kalirsinBenim aşılamam tutmadı büyük ihtimalle adet belirtilerim başladı
Çıkar canım çıkar :) inşallah tutmuştur bebişin seninledir.Kizlar yarin aşilamann 14.gunu olcak kan versem cikar mi 15i mi bekleyim, gına geldi beklemekten, çatlicam meraktan ya![]()
Eda her zaman olan şeyler adetten bir hafta önce kahverengi leke gelir bende o zaman anlarım hamile olmadığımı maalesef gene geliyor iki gündür leke çok üzüldüm dün gece hiç uyumadım kabuslar kabuslar inş. Seninki tutmuşturne gibi belirtiler canim üstune gorme gibi seylerde oluyormus ya yinede kan testi yaptrn diyorlar.
üzulme canim rabbim herseyin en iyisini bilir belkide hayirli degildi en kisa zamanda rabbim nasip etsin insallah dualarm seninleEda her zaman olan şeyler adetten bir hafta önce kahverengi leke gelir bende o zaman anlarım hamile olmadığımı maalesef gene geliyor iki gündür leke çok üzüldüm dün gece hiç uyumadım kabuslar kabuslar inş. Seninki tutmuştur
insallaaaahhhh yarin vercem kanÇıkar canım çıkar :) inşallah tutmuştur bebişin seninledir.
Canım çok teşekkür ederim maalesef adet oldum inş. Allah sana kısmet edet bu ay tekrar denicemKizlar kan werdim cikmadi doktorumu aradim erken yapmissin cikmaz zaten adetini bekle dedi. Bana yine beklemek düştü
tssekkur ederim canim haberleselim yine pes etmek yok devam olana kadarCanım çok teşekkür ederim maalesef adet oldum inş. Allah sana kısmet edet bu ay tekrar denicem
Sonuc ne oldu canımKizlar kan werdim cikmadi doktorumu aradim erken yapmissin cikmaz zaten adetini bekle dedi. Bana yine beklemek düştü
canim kanda cikmadi o gun doktor bekle diyince bekledim dunde bi iki damla kahwerengi leke geldi dewami gelcek mi bekliyorum adet mi yerlesme miSonuc ne oldu canım
Hayırlısı olsun size. Sonuç ne oldu? Kaçıncı denemenizdi?canim kanda cikmadi o gun doktor bekle diyince bekledim dunde bi iki damla kahwerengi leke geldi dewami gelcek mi bekliyorum adet mi yerlesme mi
sonuc henuz belli degil canim onumzdeki cumartesi kan wercem, asilamada ilk denememizHayırlısı olsun size. Sonuç ne oldu? Kaçıncı denemenizdi?
Hayırlısı olsun inş :)sonuc henuz belli degil canim onumzdeki cumartesi kan wercem, asilamada ilk denememiz
ya normalde progesteron jeli asilamadan sonra hep kullanmam gerekiyormus kanama olunca doktorum ben sana soyledm neden kullanmadn dedi hic hatrlamiyorm soyledgnide ama yazmsti asilamaya kadar 2 gun kullandm sadece kanama olunca basladm ama gec mi kaldim bilmiyorm. Tum emeklerm bosa gidecek diye de korkuyorum. Bazen de diyorum tutunacak cocuk ne yapsan tutunur degil mi? Olmicaksada napsak olmaz rabbim hayirli olani nasip etsinHayırlısı olsun inş :)