Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir umut işde heryeri dolaşıyormaynı belirtiler bende var eda hadi yaa alalım şu hayırlı haberi bu arada seni bu forumda da buldum:)
ben ögrendm onu protein agırlıklı beslenmek gerekiyormş, folik asitte ben kullanıyorm folbiolkızlar bu arada folik asit kullanıyor musunuz nasıl besleniyorsunuz ttması için yenmesi gereken bir şeyler var mı acaba
Canım doktor maalesef bize hiç bi şey demedi bekleyeceksiniz dedi gönderdi bir de özele gittik bir ton para verdik özellerden nefret ediyorum yani bende bilmiyorum sen ne yapacaksınben ögrendm onu protein agırlıklı beslenmek gerekiyormş, folik asitte ben kullanıyorm folbiol
Ben her sabah bi yumurta yiyorm kahwaltıdan snra folik asit alıyorm öglen ne bulsam onu yiyorm makarna falan akşama tawuk et balık kuru bakliyat falan pişiriyorm günlük degişiyor. Benim bünyem biraz zayıf o yüzden söylemil olabilir canım sen kaç kilosunCanım doktor maalesef bize hiç bi şey demedi bekleyeceksiniz dedi gönderdi bir de özele gittik bir ton para verdik özellerden nefret ediyorum yani bende bilmiyorum sen ne yapacaksın
Canim tutmasi icin illa bisey yemen gerekmiyor ben tahlilimi yapmaya gitiyimde hic bir belirtim yoktu cokta ümitsizdim eşime diyorum tahlil bos çıkacak sonra bize mujdeyi verdiler benm esim varikosel oldu bir yil once cokta gereksizdi. Bende rahim filmi cektirdim cifr rahimlisin bebek olmas dediler ameliyat lazım dediler esim izin vermedi butun doktorlar yapman lazim dedi sadece bir doktor yapma dedi yapmadim yurt disina geldik burda calisyoruz iki kere asilama yaptirdik cok sukur tuttu benm demek istediyim hic bir zaman umiteizliye kapılmayın vr olumsuz soylenecek seylere hemen inanmayin insallah sizinde hayirli haberlerinizi alırızkızlar bu arada folik asit kullanıyor musunuz nasıl besleniyorsunuz ttması için yenmesi gereken bir şeyler var mı acaba
peki siz yerleşme kanaması gibi birşey yaşadınız mı ? Merak ediyorm aşılama olan herkeste oluyor mu?Canim tutmasi icin illa bisey yemen gerekmiyor ben tahlilimi yapmaya gitiyimde hic bir belirtim yoktu cokta ümitsizdim eşime diyorum tahlil bos çıkacak sonra bize mujdeyi verdiler benm esim varikosel oldu bir yil once cokta gereksizdi. Bende rahim filmi cektirdim cifr rahimlisin bebek olmas dediler ameliyat lazım dediler esim izin vermedi butun doktorlar yapman lazim dedi sadece bir doktor yapma dedi yapmadim yurt disina geldik burda calisyoruz iki kere asilama yaptirdik cok sukur tuttu benm demek istediyim hic bir zaman umiteizliye kapılmayın vr olumsuz soylenecek seylere hemen inanmayin insallah sizinde hayirli haberlerinizi alırız
Daha yasamadimpeki siz yerleşme kanaması gibi birşey yaşadınız mı ? Merak ediyorm aşılama olan herkeste oluyor mu?
şuan aşılamanızın kaçncı günündesiniz?Daha yasamadim
o zaman sende olmaz artk canım 12 14 günler falan oluyor diyolar. Rabbim size bagışlasn bebeginizi darısıda bize olur inşallah22. Gun olacak asilama yapali
Inşallah canim isteyen herkese nasip etsino zaman sende olmaz artk canım 12 14 günler falan oluyor diyolar. Rabbim size bagışlasn bebeginizi darısıda bize olur inşallah
Afiyet olsun canım ben 60 kılıyım bu kadar yemesem daha iyi galiba :) bir de tiroid hastasıyım daha çok kilo alırım bir de senin doktorun 10. Gün belli olur mu dedi edaBen her sabah bi yumurta yiyorm kahwaltıdan snra folik asit alıyorm öglen ne bulsam onu yiyorm makarna falan akşama tawuk et balık kuru bakliyat falan pişiriyorm günlük degişiyor. Benim bünyem biraz zayıf o yüzden söylemil olabilir canım sen kaç kilosun
yok canım 14 gün snra dedi ben 15.gün wercem kan garanti olsun 1 gün daha bekleym dedimAfiyet olsun canım ben 60 kılıyım bu kadar yemesem daha iyi galiba :) bir de tiroid hastasıyım daha çok kilo alırım bir de senin doktorun 10. Gün belli olur mu dedi eda
Ben 62 bucuk tum simdi 65 bucuk olmusum cok erken ama iki bucuk kilo almak cok korkuttu beniAfiyet olsun canım ben 60 kılıyım bu kadar yemesem daha iyi galiba :) bir de tiroid hastasıyım daha çok kilo alırım bir de senin doktorun 10. Gün belli olur mu dedi eda
kaç haftalık hamilesin peki bir de sürekli kasık ağrım var sende de oldu mu aşılamadan sonraBen 62 bucuk tum simdi 65 bucuk olmusum cok erken ama iki bucuk kilo almak cok korkuttu beni
Bence şu toplamıştır öyle hemen alınmaz 2 kiloBen 62 bucuk tum simdi 65 bucuk olmusum cok erken ama iki bucuk kilo almak cok korkuttu beni
Bilemiyorum bende cok sasirdim ama istahim bayagi artti bide surekli yatiyorum belki ondandirBence şu toplamıştır öyle hemen alınmaz 2 kilo