Insallah tutmustur bende 6. Günümü bitirdim karnim şiş ve ağrıyor ilaclardan heralde her yerim hasaslasti ben de tutmus diye dusunemiyorum ama Allah büyük umarım ikimizde olumludurSlm. Ben asilamamin 8. Gunundeyim aşırı derecede bel agrim ve fazlasıyla beyaz akintim var ara ara da kasiklarim da batmalar oluyor hepsi bu. Ama nedense hiç tutmuş gibi hissetmiyorum icimde hamile olduğuma dair hiç bir his yok umarım yaniliyorumdur
Amin canm çok saol
Canım değerler kaç olmalı bilmiyorum ama az ise normal yolla gebe kalınması zor ise yapılıyor yada 1 senedir korunmadığı halde sorunu olmasada yapılıyor'Benimde eşiminde bi sorunu yok ben beklemek istemedim yaşım geçiyor diye yapıldı.Bizde 1 senedir korunmuyoruz ama nasip olmadıkızlar aşılama için eşinizde mi sorun vardı varsa aşılama yapmak için neler yapılıyo değerler kaç olmalı yardım eder misiniz
Cnm bizim de.2 yildir olmuyo ben de bir sikinti yok istege bagli olursa onceligim asilama olur insallah ALlah hepimize nasip ederCanım değerler kaç olmalı bilmiyorum ama az ise normal yolla gebe kalınması zor ise yapılıyor yada 1 senedir korunmadığı halde sorunu olmasada yapılıyor'Benimde eşiminde bi sorunu yok ben beklemek istemedim yaşım geçiyor diye yapıldı.Bizde 1 senedir korunmuyoruz ama nasip olmadımavi-hayal
merhaba benimde bugün 8. Günüm bel agrısı, kasık batması ve bolca akıntı var, umutsuz olma canım inşallah hamilesindrSlm. Ben asilamamin 8. Gunundeyim aşırı derecede bel agrim ve fazlasıyla beyaz akintim var ara ara da kasiklarim da batmalar oluyor hepsi bu. Ama nedense hiç tutmuş gibi hissetmiyorum icimde hamile olduğuma dair hiç bir his yok umarım yaniliyorumdur
degerler önemlidir tabi onu doktor bakıp yapılması gerekeni söyler canım, aşılama için illaki sorun olması gerekmiyor hızlandrma amaçlı da yapılıyor, igne we hap kullanılıyor çatlatma ignesi yapılıyor 36 saat snrada aşılama işlemi uygulanıyor.kızlar aşılama için eşinizde mi sorun vardı varsa aşılama yapmak için neler yapılıyo değerler kaç olmalı yardım eder misiniz
merhaba benimde bugün 8. Günüm bel agrısı, kasık batması ve bolca akıntı var, umutsuz olma canım inşallah hamilesindr
aynı belirtiler bende var eda hadi yaa alalım şu hayırlı haberi bu arada seni bu forumda da buldum:)merhaba benimde bugün 8. Günüm bel agrısı, kasık batması ve bolca akıntı var, umutsuz olma canım inşallah hamilesindr
tebriklerSelam arkadaslar bende cok sukur hamileyim ikinci asilamamda tuttu cok sukur darisi tüm isteyenlere insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?