• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama yapanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm. Ben asilamamin 8. Gunundeyim aşırı derecede bel agrim ve fazlasıyla beyaz akintim var ara ara da kasiklarim da batmalar oluyor hepsi bu. Ama nedense hiç tutmuş gibi hissetmiyorum icimde hamile olduğuma dair hiç bir his yok umarım yaniliyorumdur:KK43:

Slm. Ben asilamamin 8. Gunundeyim aşırı derecede bel agrim ve fazlasıyla beyaz akintim var ara ara da kasiklarim da batmalar oluyor hepsi bu. Ama nedense hiç tutmuş gibi hissetmiyorum icimde hamile olduğuma dair hiç bir his yok umarım yaniliyorumdur:KK43:
Insallah tutmustur bende 6. Günümü bitirdim karnim şiş ve ağrıyor ilaclardan heralde her yerim hasaslasti ben de tutmus diye dusunemiyorum ama Allah büyük umarım ikimizde olumludur

Bende gonal f başladım bufün 5. Günüm Çarşamba doktora gidicdm ama aşılama yaptırmak istemiyoruz biz hayırlısıyla inş bu ay hamile kalırım

Ayy maşallah gözünüz aydın tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin darısı bize inşallah :KK66: Z ZuziD İlk haftalar ne gibi belirtin oldu Canım anlayabildin mi ?

Canm benm adet tarihime 3 gğn kala hafif skntm oldu pembe sonra adet sancısı bol bol akıntı ha oldum ha olcam diye günde 10 defa lavanoda bakyodm sonra adet 5 gün geçti beta baktırdm inanamadık 96,52 çıkmıştı çok şükür rabbim sizlerede nasip etsn

kızlar aşılama için eşinizde mi sorun vardı varsa aşılama yapmak için neler yapılıyo değerler kaç olmalı yardım eder misiniz:KK43:

kızlar aşılama için eşinizde mi sorun vardı varsa aşılama yapmak için neler yapılıyo değerler kaç olmalı yardım eder misiniz:KK43:
Canım değerler kaç olmalı bilmiyorum ama az ise normal yolla gebe kalınması zor ise yapılıyor yada 1 senedir korunmadığı halde sorunu olmasada yapılıyor'Benimde eşiminde bi sorunu yok ben beklemek istemedim yaşım geçiyor diye yapıldı.Bizde 1 senedir korunmuyoruz ama nasip olmadı mavi-hayal mavi-hayal

Canım değerler kaç olmalı bilmiyorum ama az ise normal yolla gebe kalınması zor ise yapılıyor yada 1 senedir korunmadığı halde sorunu olmasada yapılıyor'Benimde eşiminde bi sorunu yok ben beklemek istemedim yaşım geçiyor diye yapıldı.Bizde 1 senedir korunmuyoruz ama nasip olmadı mavi-hayal mavi-hayal
Cnm bizim de.2 yildir olmuyo ben de bir sikinti yok istege bagli olursa onceligim asilama olur insallah ALlah hepimize nasip eder

Merhaba.. benimde doktorum ( medipol mega yrd doç lebriz hanım) aşılama yapmamızı önerdi. Bnde polikistik over sendromu var. 1.5 senedir çocuk istiyoruz. Daha önce lebriz hanımda aşılama yaptırın var mı? Ve aşılama süresi nasıl oluyor bu konu hakkında hiçbir bilgim yok malesef.. bilgilendirirseniz çok sevinirim ☺️

merhaba benimde bugün 8. Günüm bel agrısı, kasık batması ve bolca akıntı var, umutsuz olma canım inşallah hamilesindr

degerler önemlidir tabi onu doktor bakıp yapılması gerekeni söyler canım, aşılama için illaki sorun olması gerekmiyor hızlandrma amaçlı da yapılıyor, igne we hap kullanılıyor çatlatma ignesi yapılıyor 36 saat snrada aşılama işlemi uygulanıyor.

merhaba benimde bugün 8. Günüm bel agrısı, kasık batması ve bolca akıntı var, umutsuz olma canım inşallah hamilesindr
aynı belirtiler bende var eda hadi yaa alalım şu hayırlı haberi bu arada seni bu forumda da buldum:)

Back