Bu arada Allah çocuğunuzu size bağışlasın maşallahYa inşallah hayırlısı ile de ben bugün dayanamadım erken gebelik testi alıp yaptım 16 sında yapıldı aşılamam testte ikinci çizgi çok koyu olmasa da baya belirgindi dr 30 una kadar bekle dedi 4 yıl oldu ama hiç hamile kalmadım..O zaman ben ayın 25 inde tekrar mı yapsam
Malesef canım negatifMerhaba sizin sonuç ne çıktı acaba pozitif mi
İlk aşılamanız mi? İkinci çizgi çatlatma ignesinin etkisi de olabilir benim 10. Gün testim çok çok silikti ertesi gün biraz daha belirgindi sen iki üç gün daha bekle öyle test yap şuan çatlatma ignesini tam olarak atmamistir vücudun o yüzden pozitif cikarYa inşallah hayırlısı ile de ben bugün dayanamadım erken gebelik testi alıp yaptım 16 sında yapıldı aşılamam testte ikinci çizgi çok koyu olmasa da baya belirgindi dr 30 una kadar bekle dedi 4 yıl oldu ama hiç hamile kalmadım..O zaman ben ayın 25 inde tekrar mı yapsam
Salı günü yapmayı düşünüyorum tekrar canım hayırlısı ile ben de hamile çıkarım inşallahİlk aşılamanız mi? İkinci çizgi çatlatma ignesinin etkisi de olabilir benim 10. Gün testim çok çok silikti ertesi gün biraz daha belirgindi sen iki üç gün daha bekle öyle test yap şuan çatlatma ignesini tam olarak atmamistir vücudun o yüzden pozitif cikar
Anladım canım benim normal adetlerimde de nadiren göğüs ağrım oluyord..16 sı cuma günü aşılamam yapıldı pazar günü göğüslerim ağrımaya başladı hala değişen bişey yok aynı ağrı devam..dokunamıyorum bile..hayırlısı ile geçseydi şu bir haftaProtestan bende kullandım aşılamanın ilk gününden doğuma kadar ama ben de göğüs ağrısı olmamıştı canım hatta normalde adete 10 gün kala ağrıyan şişen goguslerim hamile kaldığım ay hiç agrimadi adet günüm bi kaç gün geçince yavaş yavaş başlamıştı o yüzden ağrın Protestan dan olduğunu zannetmiyorum zaten herkesin bünyesi herkesin belirtisi birbirinden çok farkli oluyo
Aminn canım inşallahHayırlısı ile ikincisi olur inşallah sıkma canını bu da bizim imtihanımız Allah muvaffak eylesin ne diyelim...
Hayırlısı olsun inşallah canım bu süreç insanı ciddi anlamda yıpratıyor anlıyorum...Ben devlette özel muayeneli doktora gidiyorum üniversite hastanesi doktorum çok iyi..O şekil çalışan iyi doktorlar oluyor üniversite hastanelerinde ..aklında bulunsun..Aminn canım inşallah2. Tekrar aşılama istemiyorum şansı baya düşük direk tüp bebeğe geçeceğim onada nemzn hazır hissedersem kendimi baya bı araştırmak lazım iyi yer için
Evet gerçekten bende çok kötü oldum her an umutla beklediğim anlar geliyor aklıma olmadığı geliyor gerçekten bu süreç yipraticiymisHayırlısı olsun inşallah canım bu süreç insanı ciddi anlamda yıpratıyor anlıyorum...Ben devlette özel muayeneli doktora gidiyorum üniversite hastanesi doktorum çok iyi..O şekil çalışan iyi doktorlar oluyor üniversite hastanelerinde ..aklında bulunsun..
Üniversite hastanelerinde evliliğinin 4. Yılıysave hiç çocuğun yoksa 2 aşılama sonrasında direk tüp bebeğe geçiliyor tüp bebek için çok küçük bi miktar alıyorlar aşılama için doktora 170 tl mauyene ücreti veriliyordu onu da almadı sağolsun sadece giriş yaptırdı başka bi hocadan normalde özel muayeneli bi doktor hastaneye de 183 tl verdim ama bu olmasa kasımda 2. Aşılamayı yapicam dedi o da olmasa aralıkta tüp bebek dedi işlemler inanılmaz hızlıydı ve hoca artı çalışanlar çok tatlıydı..bu arada elazığ fırat üniversitesinde tedavi oluyorum..herkesin çok önerdiği bi hocaEvet gerçekten bende çok kötü oldum her an umutla beklediğim anlar geliyor aklıma olmadığı geliyor gerçekten bu süreç yipraticiymis
Sen hangi hastaneye gidiyorsun orada ücretler falan nasıl acaba tüp bebek için biliyormusn canım
Ben tecrübeli bi arkadaşla konuşmuştum başlamadan önce o hep özellere gitmiş 1 aşılama ve bir de tüp bebek yapmış tutmamış ikisi de bana şöyle söyledi devlet hastanelerinde maddi olarak yıpranmıyorsun en azından dedi özele gideceğine devlete git dedi yoksa hem maddi hem de manevi yıpratıyor dedi ben de açıkçası onu dinledim özelde bi aşılama nerdeyse 3 bin tl tüp bebek ise yaklaşık 10 bin tl tutuyor aynı hizmeti devlet sunuyor neden faylanmayalım kiEvet gerçekten bende çok kötü oldum her an umutla beklediğim anlar geliyor aklıma olmadığı geliyor gerçekten bu süreç yipraticiymis
Sen hangi hastaneye gidiyorsun orada ücretler falan nasıl acaba tüp bebek için biliyormusn canım
Evet doğru diyorsunuz ama onlarında belli sene zorunlulukları var dediğiniz gibi en az 4 yilmi olması gerek yani aşılamada mi aynı sene onu biliyormusunuzBen tecrübeli bi arkadaşla konuşmuştum başlamadan önce o hep özellere gitmiş 1 aşılama ve bir de tüp bebek yapmış tutmamış ikisi de bana şöyle söyledi devlet hastanelerinde maddi olarak yıpranmıyorsun en azından dedi özele gideceğine devlete git dedi yoksa hem maddi hem de manevi yıpratıyor dedi ben de açıkçası onu dinledim özelde bi aşılama nerdeyse 3 bin tl tüp bebek ise yaklaşık 10 bin tl tutuyor aynı hizmeti devlet sunuyor neden faylanmayalım ki
Bende İstanbul da oturuyorum dedim acaba burdanmi gidiyorsunuz die bende buradan araştırayım ozman olmadı ama ben 2 buçuk senelik evliyim ben evlendgimden beri hiç korunmadim oyuzden bana asılma olsun dedilerÜniversite hastanelerinde evliliğinin 4. Yılıysave hiç çocuğun yoksa 2 aşılama sonrasında direk tüp bebeğe geçiliyor tüp bebek için çok küçük bi miktar alıyorlar aşılama için doktora 170 tl mauyene ücreti veriliyordu onu da almadı sağolsun sadece giriş yaptırdı başka bi hocadan normalde özel muayeneli bi doktor hastaneye de 183 tl verdim ama bu olmasa kasımda 2. Aşılamayı yapicam dedi o da olmasa aralıkta tüp bebek dedi işlemler inanılmaz hızlıydı ve hoca artı çalışanlar çok tatlıydı..bu arada elazığ fırat üniversitesinde tedavi oluyorum..herkesin çok önerdiği bi hoca
Canım bi de yaş durumu var söylemeyi unuttum 30 yaş üstü olunca da tedaviye direk başlanıyor yaşın 30 üstüyse yine kabul ederler büyük yerlerde biraz daha zor tabi burası küçük bi yer ama doğudan çok gelen oluyor doğuda imkanlar daha zor tabiBende İstanbul da oturuyorum dedim acaba burdanmi gidiyorsunuz die bende buradan araştırayım ozman olmadı ama ben 2 buçuk senelik evliyim ben evlendgimden beri hiç korunmadim oyuzden bana asılma olsun dediler
Hemşire bana öyle dedi canım biz de 4 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama hiç gebelik olmadı ve 33 yaşındayımEvet doğru diyorsunuz ama onlarında belli sene zorunlulukları var dediğiniz gibi en az 4 yilmi olması gerek yani aşılamada mi aynı sene onu biliyormusunuz
Ben bişey sorabilir miyim benim aşılamanın 11. Günündeyim ama 3. Günden beri şiddetli göğüs ağrım var dokunamıyorum bile hatta yatmak bana zulüm oldu senin de öyle oldu mu acaba sen de yeni aşılama yapmışsın ya acaba hormon verildiği için mi bi bilgin var mı bu konudaBende İstanbul da oturuyorum dedim acaba burdanmi gidiyorsunuz die bende buradan araştırayım ozman olmadı ama ben 2 buçuk senelik evliyim ben evlendgimden beri hiç korunmadim oyuzden bana asılma olsun dediler
Benimde goguslerim şişmişti ama okadar yatamayacak kadar dedgildi ben olumlu olcak her belirtiyi yaşamıştım ama hiç bı belirti yasamayip gebe kalanda var benimle aynı gün dü asilamasi hiç belirti yaşamadı şuan gebe rabbim inşallah sanada nasip eder inşallah canım hayilisi ile gebelik haberi almak nasip olsun inşallahBen bişey sorabilir miyim benim aşılamanın 11. Günündeyim ama 3. Günden beri şiddetli göğüs ağrım var dokunamıyorum bile hatta yatmak bana zulüm oldu senin de öyle oldu mu acaba sen de yeni aşılama yapmışsın ya acaba hormon verildiği için mi bi bilgin var mı bu konuda
Amin canım hayırlısı ile inşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.. Sen de üzülme tekrar dene..benim de belli bişey yok şimdilik ama olmasa da pes etmicem Allah 'ın izniyle tekrar yapicam Allah büyüktür elbetBenimde goguslerim şişmişti ama okadar yatamayacak kadar dedgildi ben olumlu olcak her belirtiyi yaşamıştım ama hiç bı belirti yasamayip gebe kalanda var benimle aynı gün dü asilamasi hiç belirti yaşamadı şuan gebe rabbim inşallah sanada nasip eder inşallah canım hayilisi ile gebelik haberi almak nasip olsun inşallah
Ben asilanin 14. Günümde regil oldum cuma 15. Gunumdu şuan hergun ağrım var kasık ağrılarım ilaclar nasıl etkiliyse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?