• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama yapanlar yapmayı düşünenler veya aşılaması tutanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım hayırlısı ile inşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.. Sen de üzülme tekrar dene..benim de belli bişey yok şimdilik ama olmasa da pes etmicem Allah 'ın izniyle tekrar yapicam Allah büyüktür elbet
Amin canim insalah maddi olarak çok tekrarlayam oyuzden dedim direk tüp bebek deniyim zaten onuda şuan yapmam biraz kendimi toparlamaliyim nezmn kendimi hazır hissedersem inşallah bu bahcecide cem beyi çok duydum inşallah nieyetim ona gitmek

Amin canim insalah maddi olarak çok tekrarlayam oyuzden dedim direk tüp bebek deniyim zaten onuda şuan yapmam biraz kendimi toparlamaliyim nezmn kendimi hazır hissedersem inşallah bu bahcecide cem beyi çok duydum inşallah nieyetim ona gitmek
Hayırlısı ile inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin canım..Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

İlk aşılamanız mi? İkinci çizgi çatlatma ignesinin etkisi de olabilir benim 10. Gün testim çok çok silikti ertesi gün biraz daha belirgindi sen iki üç gün daha bekle öyle test yap şuan çatlatma ignesini tam olarak atmamistir vücudun o yüzden pozitif cikar
İyi akşamlar size bişey sorabilir miyim benim aşılamanın 18. Günü oldu doktor 30 u cuma günü test yapmamı söylemişti ama ben yapmadım adet tarihimi beklemeye karar verdim az önce 3 ya da 4 damla kahverengi kan aktı sizce neden acaba bu arada adet tarihim 6 ya da 7 kasım olacak

Merhaba canim öncelikle asilaman hayırlı olsun ben de aşılama ile hamile kalmıştım oğlum 6 aylık oldu bile.Asilama sonrası fazla bir seye dikkat etmedim çalışmaya devam ettim ben dayanamayıp 10.gun test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sonraki gün koyulasarak devam etmişti testlerim. İnşallah sizler de güzel sonuçlar alırsınız hayırlısıyla 😊
Meraba 10 gun cikiyormu sonuc yaa

Merhaba canim öncelikle asilaman hayırlı olsun 0 de aşılama ile hamile kalmıştım oğlum 6 aylık oldu bile.Asilama sonrası fazla bir seye dikkat etmedim çalışmaya devam ettim ben dayanamayıp 10.gun test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sonraki gün koyulasarak devam etmişti testlerim. İnşallah sizler de güzel sonuçlar alırsınız hayırlısıyla 😊
Meraba 10 gun cikiyormu sonuc yaa

Meraba 10 gun cikiyormu sonuc ya
Ben bişey sorabilir miyim benim aşılamanın 11. Günündeyim ama 3. Günden beri şiddetli göğüs ağrım var dokunamıyorum bile hatta yatmak bana zulüm oldu senin de öyle oldu mu acaba sen de yeni aşılama yapmışsın ya acaba hormon verildiği için mi bi bilgin var mı bu konuda
Merhaba. Bir şey sorabilir miyim? Ben de aşılama yaptırdım bugün çatlatma iğnesinin 13. Günü, aşılamanın şişe 11. Günü. En başımdan beri çok zorlandım. Genelde ilk 3 gün ağrı olabileceği söylenir, ama benim sonrasında çok şiddetli adet sancısı gibi ağrılarım devam etti. Göğüslerimde aşırı hassasiyet ve dokunamayacak, üzerine yatamayacak kadar bir duyarlılık ve büyüme. Ara ara da kasığımda iğne batması yada çekilme şeklinde ağrılar oluyor. Dün de önceki gün de bugün de test yaptım dayanamayıp yani 9.10.11. Günler. Aşırı silik şekilde 2. Çizgi belirdi. Hatta nerdeyse kontrastta belli oluyor çizgi. Toplam 4 test yaptım biri hariç hepsinde silik çizgi ( bu testlerin 2 si erken gebelik testi, 2si normal) Bir de son 2 gündür reflü ve ciddi bi boğaz yanması ve ciddi bir karın ağrısı ve hafif bulantı var. Doktorum yarın kan tetkiki yaptırmamı önermişti. Sizce olası mıdır gebelik? Boşuna mı kuruntu yapıyorum.

Eklentiler

• 6F3A123F-4D02-458F-B07F-9C7F4F21C0B5.webp
    6F3A123F-4D02-458F-B07F-9C7F4F21C0B5.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 28
  • 9C451BB0-D85B-4BE1-8825-CDD86D06AE33.webp
    9C451BB0-D85B-4BE1-8825-CDD86D06AE33.webp
    8 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba. Bir şey sorabilir miyim? Ben de aşılama yaptırdım bugün çatlatma iğnesinin 13. Günü, aşılamanın şişe 11. Günü. En başımdan beri çok zorlandım. Genelde ilk 3 gün ağrı olabileceği söylenir, ama benim sonrasında çok şiddetli adet sancısı gibi ağrılarım devam etti. Göğüslerimde aşırı hassasiyet ve dokunamayacak, üzerine yatamayacak kadar bir duyarlılık ve büyüme. Ara ara da kasığımda iğne batması yada çekilme şeklinde ağrılar oluyor. Dün de önceki gün de bugün de test yaptım dayanamayıp yani 9.10.11. Günler. Aşırı silik şekilde 2. Çizgi belirdi. Hatta nerdeyse kontrastta belli oluyor çizgi. Toplam 4 test yaptım biri hariç hepsinde silik çizgi ( bu testlerin 2 si erken gebelik testi, 2si normal) Bir de son 2 gündür reflü ve ciddi bi boğaz yanması ve ciddi bir karın ağrısı ve hafif bulantı var. Doktorum yarın kan tetkiki yaptırmamı önermişti. Sizce olası mıdır gebelik? Boşuna mı kuruntu yapıyorum.
Sonuç ne oldu hamilemisiniz merak ettim

Back
X