Merhaba bedenimde cuma asilamam oldu bgn 4. Günüm sizin aşılama oldumu yoksa yenimi başladınızMerhaba arkadaşlar ben aşılama tedavisine başladım inşallah..Benim merak ettiğim aşılama yapılıp da tutan var mı..Aşılama sonrasında nelere dikkat ettiniz lütfen tecrübeli arkadaşlar yorumlarını yapabilir mi?
Merhaba bedenimde cuma asilamam oldu bgn 4. Günüm sizin aşılama oldumu yoksa yenimi başladınız
Yok öyle çok aşırı olmuyor yani hiç acı hissetmeyende varmış ama benim biraz acım oldu sonrainda kasık ağrılarım çok oldu hatta bu gece baya kötü oldum bel ağrım ve çok gaznproblemim oldu benim şuan 5. GundeyimÇok acı oluyor mu ben de aşılama düşünüyorum.
Ben de cuma günü yaptım öğlen saatlerinde siz de hiç ağrı var mı kasık bel ya da göğüs bana progesteron verdi aşağıdan uyguluyorum ama inanılmaz göğüs hassasiyetim var ondan mı kaynaklanıyor acaba size ne verdi doktor bu belirtiler sizde de var mı acabaMerhaba bedenimde cuma asilamam oldu bgn 4. Günüm sizin aşılama oldumu yoksa yenimi başladınız
Hayır çok acı olmadı canım 5 dk sürdü zatenÇok acı oluyor mu ben de aşılama düşünüyorum.
Bende progesteron kullanıyorum ama ağızdan alıyorum ben benimde cuma öğlen oldu benim batmalarim falan var sancım oluyor arada goguslerimde hassas ama bakalım cuma sonuç Alaçam inşallahBen de cuma günü yaptım öğlen saatlerinde siz de hiç ağrı var mı kasık bel ya da göğüs bana progesteron verdi aşağıdan uyguluyorum ama inanılmaz göğüs hassasiyetim var ondan mı kaynaklanıyor acaba size ne verdi doktor bu belirtiler sizde de var mı acaba
Haftaya cuma mı yapıcaksın testi bana 30 ekimden önce yapacağın testleri dikkate alma dediler Hayırlısı ile isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah bol bol dua edelimBende progesteron kullanıyorum ama ağızdan alıyorum ben benimde cuma öğlen oldu benim batmalarim falan var sancım oluyor arada goguslerimde hassas ama bakalım cuma sonuç Alaçam inşallah
Sonucu yazarsınız hayırlısıyla inşHaftaya cuma mı yapıcaksın testi bana 30 ekimden önce yapacağın testleri dikkate alma dediler Hayırlısı ile isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah bol bol dua edelim
Hayırlısı ile amin inşallah yazarım tabi siz de aşılama mı yapıcaksınızSonucu yazarsınız hayırlısıyla inşKucağınıza almayı nasip eder
Aminn inşallah rabbim herkese nasip etsin Benim asilmamam ayın 9 unda oldu ayın 23 ünde sonuç Alaçam bu cuma tam 15 gün oluyor zatenHaftaya cuma mı yapıcaksın testi bana 30 ekimden önce yapacağın testleri dikkate alma dediler Hayırlısı ile isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah bol bol dua edelim
Benim 16 sında olduAminn inşallah rabbim herkese nasip etsin Benim asilmamam ayın 9 unda oldu ayın 23 ünde sonuç Alaçam bu cuma tam 15 gün oluyor zaten
Aminn canım insallahBenim 16 sında olduben sizin de aynı tarihte oldu sandım hayırlı haberinizi yazarsınız inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz de
Ewet düşünüyoruz biz de fiyat araştırmasındayız. Siz tam ne kadar harcadınızHayırlısı ile amin inşallah yazarım tabi siz de aşılama mı yapıcaksınız
Ben devlette yaptırdım ücret ödemedim sadece 180 tl ödeme yaptım ama ilaçlar biraz tutuyor ben 570 de ilaçlara verdim toplamda 750 tl gitti eğer 3 yılı aşkın evli ve çocuğunuz olmuyorsa devlet bu imkanı sağlıyor ordan yapabilirsiniz verilen imkanı değerlendirin derim özelde 3 ya da 4 bini buluyor inanın işlem 5 dkEwet düşünüyoruz biz de fiyat araştırmasındayız. Siz tam ne kadar harcadınız
Yanı şöyle söyliyimişlem aynı işlem hani bu para var ya da yok meselesi de değil ben önce özelde yapmayı düşündüm araştırdım sordum bana 4 bin lira fiyat verdiler maddi imkanım da var ama aşılama için %15 tutma ihtimali veriliyor ve sonrasında tüp bebek yapılacak hani yüzde 15 lik bi oran için de o kadar harcamayın derim tüp bebek için kullanırsınız benim fikrim ve izleyeceğim yol bu açıkçasıEwet düşünüyoruz biz de fiyat araştırmasındayız. Siz tam ne kadar harcadınız
Merhaba canim öncelikle asilaman hayırlı olsun ben de aşılama ile hamile kalmıştım oğlum 6 aylık oldu bile.Asilama sonrası fazla bir seye dikkat etmedim çalışmaya devam ettim ben dayanamayıp 10.gun test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sonraki gün koyulasarak devam etmişti testlerim. İnşallah sizler de güzel sonuçlar alırsınız hayırlısıylaMerhaba arkadaşlar ben aşılama tedavisine başladım inşallah..Benim merak ettiğim aşılama yapılıp da tutan var mı..Aşılama sonrasında nelere dikkat ettiniz lütfen tecrübeli arkadaşlar yorumlarını yapabilir mi?
Ya inşallah hayırlısı ile de ben bugün dayanamadım erken gebelik testi alıp yaptım 16 sında yapıldı aşılamam testte ikinci çizgi çok koyu olmasa da baya belirgindi dr 30 una kadar bekle dedi 4 yıl oldu ama hiç hamile kalmadım..O zaman ben ayın 25 inde tekrar mı yapsamMerhaba canim öncelikle asilaman hayırlı olsun ben de aşılama ile hamile kalmıştım oğlum 6 aylık oldu bile.Asilama sonrası fazla bir seye dikkat etmedim çalışmaya devam ettim ben dayanamayıp 10.gun test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sonraki gün koyulasarak devam etmişti testlerim. İnşallah sizler de güzel sonuçlar alırsınız hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?