• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamayla hamilelik oldu mu ?

• Ankete Katılan
    17
bana doktor gün mün bişi demedi hayırlı haberlerle gel dedi :)) demekki diyorum adam net ya olacak gelicen ya olmadım dşyeceksin gelicen diyo ,o ne özgüven o :))
Aynen 14 gün sonunda adet olunuyo zaten. Mecbur oldu yada olmadı diye gidecez doktora :)

aşılama yaptıran bayanlar , akıntılarınız nasıl var mı yok mu , ben bi eyvah kanamam geldi diye pimpirikleniyorum :110:

biz de 30 martta aşılama yaptık özel bi hastanede, doktor muyanesi,kan testleri,aşılaması ,iğne kullaanımı ki ben 3 adet kullandım , sonrasında aşılama zamanı sperm alımı nakletmesi ,üstüne hapları 2bin tl oldu bzim. allah nasip etsinde para denklenir dedik hakkımızda hayırlısı
Rabbim aratmadan versn ins canm ya ben biraz dha beklesem mi diye dusunuyorm bi maddi yonden de arastirayim dedm ins bu guzel aylarda rabbim isteyen herkese nasip estn

Rabbim aratmadan versn ins canm ya ben biraz dha beklesem mi diye dusunuyorm bi maddi yonden de arastirayim dedm ins bu guzel aylarda rabbim isteyen herkese nasip estn
Ben devlette sadece ilaç parası ödedim canım 350 lira

nasıl hazır hissedersen o zmn git bence ben öyle yaptım hag filmi çekindim 1-2ay sonra gel dedi ,4-5sonra gittim ve şimdi de hayırlı sonuç bekliyorum

Arkadaşlar çok zor bir durum hepimizin Allah yardımcısı olsun yıllar yıllar sonra symrna tüp bebekte dr. Şerife dikayak tan hamile kaldım Allah binlerce kez razı olsun. İmkansız oldu, Allah'ımın izni doktorumun eli ile. Ben çok mutluyum inşallah sizde yaşarsınız

Çok heyecanladım

Eklentiler

• IMG_20170405_075102.jpg
    IMG_20170405_075102.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 164
Back