- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Yarın 13. gün canımCanım kaçıncı günün ? Ne kadar zamanın kaldı test için ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın 13. gün canımCanım kaçıncı günün ? Ne kadar zamanın kaldı test için ?
Yok canım 14 oluyoraynen benimde hiç öyle belirtim bişiyim yok ,şüpheleniyorum gene mi olmadı diye ama @melekistiyorum u okudum onunda bi belirtisi olmamış ohh dedim bi ümit,perşembe 15 gün mü oluyor senin ??
bana doktor gün mün bişi demedi hayırlı haberlerle gel dedi :)) demekki diyorum adam net ya olacak gelicen ya olmadım dşyeceksin gelicen diyo ,o ne özgüven o :))Yok canım 14 oluyor
Aynen 14 gün sonunda adet olunuyo zaten. Mecbur oldu yada olmadı diye gidecez doktora :)bana doktor gün mün bişi demedi hayırlı haberlerle gel dedi :)) demekki diyorum adam net ya olacak gelicen ya olmadım dşyeceksin gelicen diyo ,o ne özgüven o :))
Bende sıfır akıntı canımaşılama yaptıran bayanlar , akıntılarınız nasıl var mı yok mu , ben bi eyvah kanamam geldi diye pimpirikleniyorum
Rabbim aratmadan versn ins canm ya ben biraz dha beklesem mi diye dusunuyorm bi maddi yonden de arastirayim dedm ins bu guzel aylarda rabbim isteyen herkese nasip estnbiz de 30 martta aşılama yaptık özel bi hastanede, doktor muyanesi,kan testleri,aşılaması ,iğne kullaanımı ki ben 3 adet kullandım , sonrasında aşılama zamanı sperm alımı nakletmesi ,üstüne hapları 2bin tl oldu bzim. allah nasip etsinde para denklenir dedik hakkımızda hayırlısı
Ben devlette sadece ilaç parası ödedim canım 350 liraRabbim aratmadan versn ins canm ya ben biraz dha beklesem mi diye dusunuyorm bi maddi yonden de arastirayim dedm ins bu guzel aylarda rabbim isteyen herkese nasip estn
nasıl hazır hissedersen o zmn git bence ben öyle yaptım hag filmi çekindim 1-2ay sonra gel dedi ,4-5sonra gittim ve şimdi de hayırlı sonuç bekliyorumRabbim aratmadan versn ins canm ya ben biraz dha beklesem mi diye dusunuyorm bi maddi yonden de arastirayim dedm ins bu guzel aylarda rabbim isteyen herkese nasip estn
yaaa benim 1 hafta olmadı işte bide koyu kıvamlı geliyo sık değil ama geliyo tutmadı mı ki o zmn resmen ne dersinBende sıfır akıntı canım
Herkeste aynı belirti olmaz canım. Akıntıda olabilir kurulukta. İnşallah olacak. Tutacakyaaa benim 1 hafta olmadı işte bide koyu kıvamlı geliyo sık değil ama geliyo tutmadı mı ki o zmn resmen ne dersin
İnşallah canım Rabbim hepimize çok bekletmeden tattırsın bu güzel duyguyugerek kalmadan olur inşallah canım
Anladm canm ins gerek kalmadan gelir bebegm sizinde oyle olsun ins
Harikaaaaaa :)Çok heyecanladım
Cuma gidecem canım kana. İnşallah sağlıklı bi gebeliktir.Harikaaaaaa :)
Kan testi yaptir daha garanti olur canim