- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
İnşallah canım. Allahım isteyen herkese versin inşallah.Olumlu düşün olumlu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım. Allahım isteyen herkese versin inşallah.Olumlu düşün olumlu olsun
Bizde anomalili sperm sayısı yüzde 98canim yüzde 2si normal o yüzden aşılamada mı şans daha da düşüyormuşNeden canım
Allah razı olsun canım amin sağolasınAllah yardimcin olsun canim umarim tedavisiz gebe kalabilirsin
1 Ay bitkisel ilaçlar kullansanız. Bizim de sayı biraz düşüktü. Keçi boynuzu özü, çakşır otu suyu, çoban çökerten bunları kullandık sayı 1 ayda iki katına çıktıBizde anomalili sperm sayısı yüzde 98canim yüzde 2si normal o yüzden aşılamada mı şans daha da düşüyormuş
Bizde keçi boynuzu ve proxceed plus kullanmaya başladık canım bakalım bu ay inşallah hem sayı hem anomali düzelir1 Ay bitkisel ilaçlar kullansanız. Bizim de sayı biraz düşüktü. Keçi boynuzu özü, çakşır otu suyu, çoban çökerten bunları kullandık sayı 1 ayda iki katına çıktı
Düzelir canım. Morfoloji için mesela çoban çökerten çok iyi. Birde beslenme düzeniniz ve sağlıklı besinler yerseniz daha iyi olur inşallah.Bizde keçi boynuzu ve proxceed plus kullanmaya başladık canım bakalım bu ay inşallah hem sayı hem anomali düzelir
Dediklerini muhakkak bulmaya çalışacağım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahDüzelir canım. Morfoloji için mesela çoban çökerten çok iyi. Birde beslenme düzeniniz ve sağlıklı besinler yerseniz daha iyi olur inşallah.
Benim 1 haftam var haftaya perşembe canımSenin sonucunda bekliyoruz canım kaç gün kaldı
İNŞALLAH bebişin olur kuzu seviniriz bizdeBenim 1 haftam var haftaya perşembe canım
benimde yarın olacak çok korkuyorumTam 1 ay sonra bugün :) saat 12:00 de aşılamam oldu :)
Korkulacak bişey yok ki canım. Acı falan yok yani. 5 Dk bile sürmüyo en fazla 5 dkbenimde yarın olacak çok korkuyorum
Yok canım haftaya perşembe belli olacak ama pek umudum yok malesefMeraba bende aşilama yaptırmaya karar verdim nisan ayında Rabbim tüm evlat isteyenlere ve bizlere tez zamanda hayırlı evlat versin insallah bu benim ikinci aşilamam olacak acaba sizin sonuçlar ne oldu belli mi
İnşallah hepimizin olur.Allah isteyen herkese tez zamamda nasip etsin. Bende aşılama yaptırdım bugün dördüncü gün. Ilk gün Çok ağrım oldu ikinci gün ayaklandım. Sabırsızlıkla bekliyorum.
inşallah tutar hayırlısıyla canımAllah isteyen herkese tez zamamda nasip etsin. Bende aşılama yaptırdım bugün dördüncü gün. Ilk gün Çok ağrım oldu ikinci gün ayaklandım. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Âminnninşallah tutar hayırlısıyla canım