Aşılamayla hamilelik oldu mu ?

• Ankete Katılan
    17
İnşallah canım. inşallah tutar seninde. İlk önce üzüldüm ama sonra sevindim :)
Üzülme kuzu sen bir istedin rabbim iki verdi ne güzel bende hep ikiz olsun istemiştir. Valla çok sevindim

Kizlar herkese hayirli gunler bastan sona hepsini okudum sayfanin Kontes001 cok sevindim gercekten cok umut verici oldu hatta ikizmis dediginde sanki benim ikizlerimmis gibi yuppi dedim ins rabbim bizlerede cifter cifter nasip eder Mammamia2 cnm senin yazdiklarinla benim hikayem cok benziyo senin yazdiklarini okudukca benden bahsediyo diye okudukca okudum bizde iki senedir bebek istiyoz ve esimin sadece morfolojisi %2 dna normal cikti bize asilama ve tup bebek dediler gecen ay klomen kullandim tutmadi bu ay hsg cektirdim beklemedeyim ins tutmustur bilmiyom ama olmazsa onumuzdeki ay artik asilamaya gececez bakalim haftaya belli olacak hersey benim hikayemde bu sizlerle burda umutlanmak istedim

İnşallah güzel sonuçlar çıkar canım senin için bende burda sevinirim umutlanırım bende benimle aynı hikayelere sahip insanlarla tanıştıkça dua ediyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar Nasib etsin inşallah. Peki canım doktor size bu morfoloji ile aşılamayı önerdi mı? Çünkü bize çok zor vakit ve para kaybı dedi yazdıklarımı okumuşsun zaten. Sende bana senin süreci anlatırsam çok sevinirim.

Evet cnm olur dedi sizin dna sina bakildi m i cunku bizimkinin dna sindan snr bole biseye karar verdiler cnm bizde su proxeed plus hic bi ise yaramadi cnm ama caksir suyu ve keci boynuzu pekmezi cok etkili

Bizim DNA ya bakılmadı canım biz proxceed ı bitirdik bi kutu neofortil diye bi ilaca başladık bizdeki dnaya baktirsak. Peki sizin hareketli sperm varmı canım sperm sayınız kaç yanlış anlama karşılaştırma yapabilmek için soruyorum

Var cnm butun degerler normalin uzerinde sperm sayisi falan 65 milyon civariydi hareketli sayisini suan tahliller elimde yok bakamiyom cnm

Var cnm butun degerler normalin uzerinde sperm sayisi falan 65 milyon civariydi hareketli sayisini suan tahliller elimde yok bakamiyom cnm
tamam canım sağolasın iyiymiş sperm sayınız kuzu. inşallah bizimkide yükselirr amiiin. bizde çakşır çayı ve harnup pekmezi kullanıyoz bi de ilaç işte hayırlısı bakam..

öyle düşünüyorum canım sperm sayısı yükselir yükselmez aşılama istiyorum. inşallah kendiliğinden olur da gerek kalmaz
İns cnm o asamaya gelmeden kendiliginden olur peki sizin degerler nedir ve hic bugune kadar bilemediniz mi neden yeni basladiniz tedaviye yani

İns cnm o asamaya gelmeden kendiliginden olur peki sizin degerler nedir ve hic bugune kadar bilemediniz mi neden yeni basladiniz tedaviye yani
amin canım güzel duaların için teşekkür ederim. bilmiyordum hiç şüphelenmedik eşime biz evlenmeden çok önce doktora gittiğinde sende varikosel var ama ameliyat olma daha kötü olr demişler o da bilmediği için çok üstüne düşmemiş ve olmamış. hani diyorlar ya hep 1 yıl çocuk olmaması normal falan filan diye bende herkes öyle diyince umursamadım sonra bi doktora gidim dedim bi anormallik mi var acaba hormon falan derken. bende hiçbirşey çıkmadı, eşim bi de ben gidim dedi en son o gitti. ahhh bileydim en başta onu göndermez miyim. işte cahil insanlar yüzünden bu durumdayız. rabbim sabır versin inşallah bizimde sınavımız bu.. inşallah tez zamanda nasib olur..

Amin ins hepimiz mutlu oluruz saglikli sekilde hayirli zamanda hayirli evlatlar ikiser ikiser nasip eder ins rabbim

Hayyyııırrr az önce aşılama için aradılar tekrar HSG istiyorlarmışşşşş ((((( pıhtılaşma paneli, kromozom analizi de... benim aşılama iki ay yattı
Bu dediğin testleri ilk başta yaptirmadigim icin düşük yaptım sonra pıhtılaşma ivin iğne kullandigim halde 2 tane daha düşürdüm 3 ay önce kromozom yaptirdik eşimle temiz çıktı histeroskopi yaptırdım rahimde polip çıktı yani ne gerekiyorsa önce onları yaptır ki sonunda sen üzülme cnm aşılama iki ay sonra olsa da olur inşallah ama baştan önlem almazsan emekleriniz boşa gider

Kızlar bu ay klomen ve catlatma iğnesi kullandım bugün kan testi yapıldı beklenen değer yok 1.9cikti hcg .1hafta adet olmayı beklicem adetin gelince aşılama sürecine gecicez.esimdede bende de sorun yok bir evladım var.ikinciyi istiyoruz 2senedir.sorum su benim Dr tuplerim tikalimi falan diye hic test rahim filmi miydi neydi valla bilmiyorum bile onu yapicaz falan demedi.acaba bi çocuğum olduğu için tüplerde sorun yoktur diyemi dusunduki

Evet olabilir ayni sey akrabamizda da olmustu ilk cocuk oldugu icin hsg cektirmiyolar eger ole bisey olsa zaten ilki de olmaz diye dusunuyolar dr cnm cektirme bosver ben cok sanci cekmistim

Evet olabilir ayni sey akrabamizda da olmustu ilk cocuk oldugu icin hsg cektirmiyolar eger ole bisey olsa zaten ilki de olmaz diye dusunuyolar dr cnm cektirme bosver ben cok sanci cekmistim
Oradan yirttim desene canım.sen aşılama yapturdinmi yaptıracak misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…