Ne yaptın canım çıktı mı sonuçTamm canmunutursam hatırlat öglene kadar vermiş olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptın canım çıktı mı sonuçTamm canmunutursam hatırlat öglene kadar vermiş olurum
Hayırlı olsun gebeliğin çatlatma iğnesinin kaçıncı günü bu değeri gördün? İlk değerde kaçıncı gündeydiCıktı canım81,5
![]()
Çok sevindim canım hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallahCıktı canım81,5
![]()
Teşekkür ederim cnm asılamanın 12,catlatmanın 13.günü 27.8 cıktıHayırlı olsun gebeliğin çatlatma iğnesinin kaçıncı günü bu değeri gördün? İlk değerde kaçıncı gündeydi
Etmez olur muyum hıcÇok sevindim canım hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah ❤ hamilelerin duası kabul olur bana da dua et![]()
Teşekkür ederim canım benim de çatlatma iğnesinin 13.günü 32,6 çıktı, 16.gününde 250,7 ve bugün adet olmam gereken günde çatlatma iğnesinin 20.gününde 1632,9 çıktı.Teşekkür ederim cnm asılamanın 12,catlatmanın 13.günü 27.8 cıktı
Bat gunum catlatmanın 15 günü 85.1![]()
Bişey sorcam catlatmadan kac gun sonra asılama yapıldı asılama gününün 14. Günü adet gununuz oluyor.. Bi yanlısınız var bat gununde cunku..Teşekkür ederim canım benim de çatlatma iğnesinin 13.günü 32,6 çıktı, 16.gününde 250,7 ve bugün adet olmam gereken günde çatlatma iğnesinin 20.gününde 1632,9 çıktı.
Çatlatma iğnesinden sonra tam 36.saat sonra aşılamam yapıldı. Regl döngüm 28 gün. Hayır canım senin dediğin gibi değil. Sadece aşılaman tutmazsa beta hcg hormonu olduğu için çatlatma iğnesinin içinde aşılama tutmasa bile değer sıfırlanmadığı sürece adet olmuyorsun. Bu değerde maxsimum 14 günde sıfırlanıyor. O yüzden aşılaması tutmayan insanlar eğer duphaston veya progestan kullanmıyorlarsa adet oluyorlar. Bunu doktorum söyledi bana çünkü ikinci aşılamam. Hayırlı olsun tekrar.Bişey sorcam catlatmadan kac gun sonra asılama yapıldı asılama gününün 14. Günü adet gununuz oluyor.. Bi yanlısınız var bat gununde cunku..
Ben de progestan kullandım canm dongu ile alakası kalmadı kı bizim işin mesela normal dongumden 6 gun once yumurta gelişti iğneler dolayısıyla..bu arada benım dongum de 29 gun.. Bana bundan sonraki 14. Gün adet günün dedi, senin dediğin gibi olsaydı daha adet gunume 6 gun var olurdu.. Asılama gununu baz alıcaksın dedı benım doktor da..Çatlatma iğnesinden sonra tam 36.saat sonra aşılamam yapıldı. Regl döngüm 28 gün. Hayır canım senin dediğin gibi değil. Sadece aşılaman tutmazsa beta hcg hormonu olduğu için çatlatma iğnesinin içinde aşılama tutmasa bile değer sıfırlanmadığı sürece adet olmuyorsun. Bu değerde maxsimum 14 günde sıfırlanıyor. O yüzden aşılaması tutmayan insanlar eğer duphaston veya progestan kullanmıyorlarsa adet oluyorlar. Bunu doktorum söyledi bana çünkü ikinci aşılamam. Hayırlı olsun tekrar.
10 aydır tedavi görüyorum inan bana her doktor farklı. Bana da daha başka anlattı bunun bir tek doğrusu olmalıyken doktordan doktora farklar var neye inanacağımızı şaşırdıkBen de progestan kullandım canm dongu ile alakası kalmadı kı bizim işin mesela normal dongumden 6 gun once yumurta gelişti iğneler dolayısıyla..bu arada benım dongum de 29 gun.. Bana bundan sonraki 14. Gün adet günün dedi, senin dediğin gibi olsaydı daha adet gunume 6 gun var olurdu.. Asılama gununu baz alıcaksın dedı benım doktor da..
Neyse vardır Bı bıldıgın senın doktorunun da... Saglıcakla kucagına da alırsın ınsallah![]()
Doktor 15. Gün test yap dedi pazara denk geliyor senin aşılamanın 12. Günü çıktı bende cuma günü yapsam çıkar mı acaba cuma günü çatlatma iğnesinin 15. Günü oluyorEtmez olur muyum hıctez zamanda inşallahh
Aynen canm, herkes Baska soyleyebılıyor, ben sımdı cuma gunu vericem, 300 400 arası biseyler cıkması gerek sanırım10 aydır tedavi görüyorum inan bana her doktor farklı. Bana da daha başka anlattı bunun bir tek doğrusu olmalıyken doktordan doktora farklar var neye inanacağımızı şaşırdıkSen şimdi ne zaman tekrar kan vereceksin?
Çıkar çıkarDoktor 15. Gün test yap dedi pazara denk geliyor senin aşılamanın 12. Günü çıktı bende cuma günü yapsam çıkar mı acaba cuma günü çatlatma iğnesinin 15. Günü oluyor
Çok daha fazla artar inşallah sağlıklı gebelik yaşarız. Rabbim isteyen herkese nasip etsinAynen canm, herkes Baska soyleyebılıyor, ben sımdı cuma gunu vericem, 300 400 arası biseyler cıkması gerek sanırım
İnşallahh cnm, dua et banaÇok daha fazla artar inşallah sağlıklı gebelik yaşarız. Rabbim isteyen herkese nasip etsinCuma günü bol artışlı değerini görürüm yazarsan
![]()
O zaman yaptırayım bende inşallah pozitif çıkarÇıkar çıkarhaftasonu acılden de yaptırabılırsin, ben öyle yaptım, bugun de acılden giriş yapıp yaptırdım
İnşallah haberdar etO zaman yaptırayım bende inşallah pozitif çıkar![]()
Tamam canım sende haber ver tekrar kan verdiğindeİnşallah haberdar et![]()