• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama ve tecrübeleriniz hakkında bilgi verir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yanlış okumadıysam 13. Gün demişsin sanırım erken değil mi test için bana doktor 15. Gün yap dedi
Bana da 15.gunu kan ver demişti. Herkes 12.günde yapıp çıkınca ben de yaptım varsa çıkar diye de çıkmadı 😅 inşallah dediğin gibidir erkendir🙏

Bana da 15.gunu kan ver demişti. Herkes 12.günde yapıp çıkınca ben de yaptım varsa çıkar diye de çıkmadı 😅 inşallah dediğin gibidir erkendir🙏
İnşallah erkendir canım ya bence 15. Günü bekle hemen umutsuzluğa kapılma bende tutmaz diye korkuyorum o yüzden 15. Gün bile yapmayı düşünmüyorum adetim gecikirse yaparım dayanabilirsem 😍

İnşallah erkendir canım ya bence 15. Günü bekle hemen umutsuzluğa kapılma bende tutmaz diye korkuyorum o yüzden 15. Gün bile yapmayı düşünmüyorum adetim gecikirse yaparım dayanabilirsem 😍
Ben de yapmiycam adetim geçerse kan veririm diye düşünüyorum çünkü insan her seferinde alıp da negatif olunca morali bozuluyor 😔 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 😍 senin kaçıncı günün

Ben de yapmiycam adetim geçerse kan veririm diye düşünüyorum çünkü insan her seferinde alıp da negatif olunca morali bozuluyor 😔 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 😍 senin kaçıncı günün
Amin inşallah çok canım sıkılıyor negatif görürüm diye🤦‍♀️ benim 4. Günüm canım

Evet cnm 27,8 cıktı degerınm dün, yarın tekrar kan testı vericem artısa bakılacak
Çok sevindim canım inşallah sağlıklı bir şekilde artar ❤️ baktırınca haber verir misin merak ederim bana da unut olsun

Back
X