- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
- 108
Hadi bakalım az kalmışÇatlatma iğnesinin 10.günü aşılamanın 9.günü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım az kalmışÇatlatma iğnesinin 10.günü aşılamanın 9.günü
Yanlış okumadıysam 13. Gün demişsin sanırım erken değil mi test için bana doktor 15. Gün yap dediDün yaptım ama negatif çıktı. Galiba tutmadı![]()
Bende de çikolata kisti var bende tutmaz diye korkuyorum ama inşallah tutar taAmin inşallah canım sağolasın
Bende pko eşimde varikosel var canım
Bana da 15.gunu kan ver demişti. Herkes 12.günde yapıp çıkınca ben de yaptım varsa çıkar diye de çıkmadıYanlış okumadıysam 13. Gün demişsin sanırım erken değil mi test için bana doktor 15. Gün yap dedi
Amin cnm inşallah korkma içini ferah tutBende de çikolata kisti var bende tutmaz diye korkuyorum ama inşallah tutar ta
İnşallah erkendir canım ya bence 15. Günü bekle hemen umutsuzluğa kapılma bende tutmaz diye korkuyorum o yüzden 15. Gün bile yapmayı düşünmüyorum adetim gecikirse yaparım dayanabilirsemBana da 15.gunu kan ver demişti. Herkes 12.günde yapıp çıkınca ben de yaptım varsa çıkar diye de çıkmadıinşallah dediğin gibidir erkendir
![]()
İnşallah kuzum ya sende hayırlısıyla hamiş olursun inşallahAmin cnm inşallah korkma içini ferah tut ❤
Ben de yapmiycam adetim geçerse kan veririm diye düşünüyorum çünkü insan her seferinde alıp da negatif olunca morali bozuluyorİnşallah erkendir canım ya bence 15. Günü bekle hemen umutsuzluğa kapılma bende tutmaz diye korkuyorum o yüzden 15. Gün bile yapmayı düşünmüyorum adetim gecikirse yaparım dayanabilirsem![]()
Amin inşallah çok canım sıkılıyor negatif görürüm diyeBen de yapmiycam adetim geçerse kan veririm diye düşünüyorum çünkü insan her seferinde alıp da negatif olunca morali bozuluyorhakkımızda hayırlısı olsun inşallah
senin kaçıncı günün
İnşallah hepimiz pozitifi görürüzAmin inşallah çok canım sıkılıyor negatif görürüm diyebenim 4. Günüm canım
Amin canım isteyen herkes versin dualarım size inşallah pozitif haber alırsınızİnşallah kuzum ya sende hayırlısıyla hamiş olursun inşallah ❤
Çok teşekkür ederim kuzumAmin canım isteyen herkes versin dualarım size inşallah pozitif haber alırsınız ❤![]()
Ne yaptın canım testi yeniledin miİnşallah hepimiz pozitifi görürüz![]()
Merhaba canım test yaptın mıBen de gecen salı yaptırdım 3.gunden berı sancı batma var bende de
Evet cnm 27,8 cıktı degerınm dün, yarın tekrar kan testı vericem artısa bakılacakMerhaba canım test yaptın mı
Çok sevindim canım inşallah sağlıklı bir şekilde artarEvet cnm 27,8 cıktı degerınm dün, yarın tekrar kan testı vericem artısa bakılacak
Tamm canmÇok sevindim canım inşallah sağlıklı bir şekilde artar ❤ baktırınca haber verir misin merak ederim bana da unut olsun
Tamam canım mutlaka hatırlatırımTamm canmunutursam hatırlat öglene kadar vermiş olurum