• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama ve tecrübeleriniz hakkında bilgi verir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adeti bekliyorum açıkçası tekrar aşılama düşünmüyoruz. Tüp bebek ya da ara vericez biraz. Siz peki?
Ben de adet olursam 2. Gün gidicem, tüp bebek tedavısine baslıcam, aslında bu aşılamada da doktor yapmak ıstedı, ben direk tüp istemiştim

Ben de adet olursam 2. Gün gidicem, tüp bebek tedavısine baslıcam, aslında bu aşılamada da doktor yapmak ıstedı, ben direk tüp istemiştim
Ben de tüp bebek istemiştim. Doktor bir kere aşılama deneyelim dedi. İnşallah olur ağrılarım var ama progestan kullanıyorum ondan dolayı mı . Test de olsaydı çıkardı diyorum bilmiyorum ki ya😔. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏

Ben de tüp bebek istemiştim. Doktor bir kere aşılama deneyelim dedi. İnşallah olur ağrılarım var ama progestan kullanıyorum ondan dolayı mı . Test de olsaydı çıkardı diyorum bilmiyorum ki ya😔. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏
Dur bakalım adetin gelmeden ümidini kaybetme, belki geriden gelen yumurtan vardı.. Ben de progestan ıgne kullanıyorum baya etkılı yor benı

Dur bakalım adetin gelmeden ümidini kaybetme, belki geriden gelen yumurtan vardı.. Ben de progestan ıgne kullanıyorum baya etkılı yor benı
Ağrı yönünden mı? Benim 5.gün afedersin uzayan yapış yapış akıntım geldi iki gün sürdü sonra kesildi. Acaba diyorum o zamanda da yumurtam mı çatladı yoksa fitilden dolayı mı böyle oldu. Senin başına da geldi mi?

Ağrı yönünden mı? Benim 5.gün afedersin uzayan yapış yapış akıntım geldi iki gün sürdü sonra kesildi. Acaba diyorum o zamanda da yumurtam mı çatladı yoksa fitilden dolayı mı böyle oldu. Senin başına da geldi mi?
Hiç dikkat etmedım cnm, benım 3. Günden beri batmalarim gogus agrım var, Bı kac gundur gogus agrım arttı iyice

Merhaba benimde il aşılmam malesef negatif ile sonuçlandı umarım sizinki tutar 🙏 benim kasık ağrım ilk gün oldu işlem sırasında çok ağrı oldu ama sonra hep bel ağrım oldu başkada belirttim yoktu zaten 😊
Çok üzüldüm senin için canım inşallah bu ay hayırlı haber alırsın sizin probleminiz neydi acaba benim sık sık sağ tarafımda sancı oluyor

Back
X